Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

MERHABA ;
sen de savunuyorsun ... sen bilirsin..güzelim ben kimseye avukatlık edemem ; kimsenn de yargıcı olamam ... ama ben gönderdiğim linklerden özellikle son 2sine bakacak olursan ben isim vermeden sıkıntımı dile getirdim , o kişi de üzerine alındı ( normal olan da buydu ) ve yine saldırmayı sürdürdü....onun tavrı ; kendince olan haklı tutumu beni son derece rahatsız etti...yazdıkları msn kayıtlarımda halen mevcut dilersen göndereyim oku...bana direk sen neyine güvenip de gebelik testi yapıyorsun dedi ...ayakların yere bassın biraz dedi . . . destek bu şekilde verilmez. bu şekilde iyi niyet beslenmez...ben onun hamilelik haberinde kendim kadar çok sevindim kazak örmeye kalktım bebeğine ; ama onun bu tavrıından benden evvel eşim çok sinirlendi ve benim kk yada girmemi istemedi . onun adının geçmesini dahi istemiyorum.. .

o nedenle bu benim düşüncem ben kendime <zarar verecek kim olursa olsun ; beni üzdüü takdirde görüşmem...buna akrabalarım da dahil ; onun benim hayatımda hiç bir yeri yok . o nedenle olmaması beni asla yaralamaz....kendi bilmiş tavırlarıyla herkese akıl vermeye ; böyle cicim canımlarla da milleti kandırmaya devam ede dursun ; nasılsa samimi gören inananlar var. ...
burdaki herkese ; başı kapalı türbanlı hepsi işte ; ....vs....vs....vs yorumlar ypıyor sonra da canım cicimli konuşuyor işte... bir bakın samimiyet kurduklarının hangisi türbanlı ???

siz bilirsiniz....canınız nasıl istiyor ise o şekilde davranın arkadaşlar...

Son düzenleme:
HAKKIMDA KıM NE DÜŞÜNÜYORSA EĞER ALLAH ONA 1000 KATINI VERSıN DıLERıM.

DUA EDENıN DUACISI OLURUM ; KÖTÜLÜK DÜŞÜNENı DE ALLAH'A HAVALE EDERıM. ALLAH ISLAH ETSıN....

bir daha da bu konu hakkında kimsenin adımı geçirmesini istemiyorum... üzerimdeki kara bulutu burada bırakıp; bazı arkadaşların sandığı gibi topic e yeni gelen üyelerin zan altında kalmaması için gereken açıklamayı yaptım... üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum... topicten ayrılması gereken ben yada ; 2. vaka karşısında sinirlenerek herkesi uyarmak inceliğini gösteren ; nezaketini asla bozmadan isim vermeyip rencide etmemeyi dahi düşünen özgeözge rumuzlu arkadaşımız değil ; o nedele kimsenin haksız yere birini şikayet ederek ; düzen bozmaya hakkı olmadığına inanıyorum....burda dertler paylaşılır ; bilen fikrini söyler ; sevinçler paylaşılır mutluluk çoğalır...
bu topic klomen ve godaphene kullananların yaşadıklarını anlattıkları bir topic.

Öğle yemeğinde ; akşam yemeğinde ne pişirdiğini ( hamile olup canı çekenler olabileceğini ; alım gücü olıup - olmadığını düşünmeden anlattığı ) ; sürekli ailesi ve kocasından bahsedildiği bir topic değil....

herneyse beni ilgilendirmez ; nasılsa adminler var ve okuyor ; gerektiğinde gereken uyarıları yapıyor.... rahatsız olmuyorsanız eywallah ... ben gebe olmadığım halde bu durumdan defalarca kez rahatsız olmuştum... neyse şimdi böyle bir durumum yok .

Allah dua eden kullarının işlerini rast getirsin ; bebek bekleyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ; bebişi olmasını dileyenlere de Allah tez vakitde göbüşlerini doldurup sağlıkla kokularını almayı nasip etsin inşallah ...

Sevgiyle ve huzurla kalın....

mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bende pko var.doktorum bana glucophage verdı 1aydır kullanıyorum karnımda acayıp bı sısılık vaar bunu hapmı yaptı acaba.daha hastatda olmadım.

canım ben klomen kullanıyom ama ben de de şişlik var

kızlar bu klomen insanda sinir yapıyor mu? ben bu aralar acayip sinirliyim eşimle hep tartısıyoruz da acaba hormonlarla mı alakalı?:teytey:
regl'me 2 gun var bu arada..

hı anladım canım bende geçen ay oyle kullanmıstım ama bende pko oldugu için yumurtlayamamıstım.bilgi için sagol canım
Rica ederim canım

kızlar bu klomen insanda sinir yapıyor mu? ben bu aralar acayip sinirliyim eşimle hep tartısıyoruz da acaba hormonlarla mı alakalı?:teytey:
regl'me 2 gun var bu arada..
ya nedense aynı durum ben de de var çatıyom herkese

Rica ederim canım

ya nedense aynı durum ben de de var çatıyom herkese

ben de anlamadım gitti.. bu ay ilk kez kullandım... daha ilk kullanigim zaman sinirli olmaya baslamıstım ama su anda en ust seviyedeyim.. ofiste kağıt dusurdum az evvel yere ona bile sinirleniyorum..Allah hayırlara cıkarsın kaydirigubbakcemile3
benim de karnımda şişlik var bu arada canım..

benim doktorum bana verdi ben kullanıyom canım her gün bir tane
bildiğim kadarıyla gebelik oluşursa tutunmasını sağlıyomuş

hımmm öylemi bende günde bir tane kullanıyorum inş. ilerleyen aylarda hamiş kalırsam ona hazırlık için sürekli kullanacam bundan sonra...

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ.... 3 MART SERKAN BEBEK HOSGELDIN
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ....................
116.RUFEYDESERRA.................................. .................
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ

DELFİNO........................11 NİSAN
YUMURCEK....................12 NİSAN
EFTALYA22.....................13 NİSAN
DESTİNA.........................21 NİSAN
MİHRACE05.....................22 NİSAN
GELİNCİKD......................23 NİSAN
İLKNUR1984.....................23 NİSAN
SS2302............................23 NİSAN
MELOCUM.......................25 NİSAN
ECRİN87..........................30 NİSAN
CANDYGİRL85.................30 NİSAN
SELSU...............................
DİLEMYARE....................
HAYRAN.........................
KARAKAYA.....................
EZOUYGUN.....................
GYSHNKY....................
..................MAYIS AYI LİSTESİ.........................
KUZU84............................3 MAYIS
ESEMOS............................6 MAYIS
SERSELOM .......................7 MAYIS
CENNETİMSİN...................7 MAYIS
WELCOME..........................7 MAYIS
UMUTLU22.........................7 MAYIS
SABAH1981........................9 MAYIS
DESTİNA............................15 MAYIS

ZEYNO_81.........................15 MAYIS
MELOCUM.........................22 MAYIS

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî&#8217;ud-Duâ.&#8221; &#8220;Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.&#8221;

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZEMİNN.AMİNN

listemiz yeni hamişini bekliyorrrr:CüvCüv:

demek bu belirtiler hep aynı

hımmm güzel listemiz biraz daha artmış ben uzun süredir dikkat etmemişim sanırım.inşallah herkese Allah bir gün sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.

Kızlar herkese selamlar. ışlerim çok yoğun bugün pek uğrayamadım. Benim bu ay ki tedavim boşa gitti sizlere haber vereyim istedim. Yumurtalarım hala büyümemiş. Adet söktürücü verdi gönderdi doktorum. Yumurtalarımı tanıyormuş beyefendi. Ne diyeyim yaa, bu ay da olası yokmuş ne dersek diyelim. Hayırlısı olsun benim için de hepimiz için de inşallah. Ama canım da sıkılmadı değil yani. Ne yapalım sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…