inşallah hamişsindir canım.bekle 2 gün daha.hakkında hayırlısı.rabbim hepimize,isteyen herkese nasip etsin.
belli deil ama yok gibi adetime 2 gün var test yaptım ama çıkmadı
Günaydın arkadaşlar. Herkese hayırlı sabahlar. Güzel bir gün olur inşallah.
günaydın kızlaar...herkese keyifli günler diliyorum...
deryacım gelmişin hoş geldin.görüşemedik ama.özgeözgenin bahsettiği kişinin kim olduğunu ne ona nede bir başkasına sormadım.ben eskilerden biri yerine yeni aramıza giren biri olduğunu sanmıştım oysa.çok şaşırdım.böyle biri varsa açıklayın demiştim.ama yanlış anlamada olabilir demiştim.eğer o şahıstan bahsediyosanız,bana göre gerçektende vardır bir yanlış anlama.ne o kişinin nede burada uzun süredir bulunan bir kişinin art niyet taşıdığına inanmıyorum,inanmakta istemem.ayrıca her konuda herkese elinden geldiğince yardım etmeye çalışan,hoş muhabbet biri.ikiniz arasındaki konunun tam olarak ne olduğunu bilmiyom ama daha önceki yazıyı okumuştum.bence ikinizinde hassas olduğu bir ana denk gelmiş,büyütülmeyecek bişey.o lafları iyi niyetiyle söylemiştir.neden başka amacı olsunki.ve sen buradaki en sıcak,en içten muhabbeti olan kişilerden biriydin.burda bizde varız.sadece bir kişiyle bozuşup gitmemelisin.inan burdaki herkes ikinizide çok seviyor.inanın hiç kimseyi kırmaya değmez bu hayat.herkoşulda hoş görülü olmamız dileklerimle...
mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bende pko var.doktorum bana glucophage verdı 1aydır kullanıyorum karnımda acayıp bı sısılık vaar bunu hapmı yaptı acaba.daha hastatda olmadım.
canım ben klomen kullanıyom ama ben de de şişlik var
bende klomene başlayacm inş.adetin 3,günü sen kaçıncı günü başlamıstın canım kloemne
ben beşinci gün başladım sabah akşam olmak üzere günde iki defa içiyorum
Rica ederim canımhı anladım canım bende geçen ay oyle kullanmıstım ama bende pko oldugu için yumurtlayamamıstım.bilgi için sagol canım
ya nedense aynı durum ben de de var çatıyom herkesekızlar bu klomen insanda sinir yapıyor mu? ben bu aralar acayip sinirliyim eşimle hep tartısıyoruz da acaba hormonlarla mı alakalı?:teytey:
regl'me 2 gun var bu arada..
Rica ederim canım
ya nedense aynı durum ben de de var çatıyom herkese
benim doktorum bana verdi ben kullanıyom canım her gün bir tane
bildiğim kadarıyla gebelik oluşursa tutunmasını sağlıyomuş
ben de anlamadım gitti.. bu ay ilk kez kullandım... daha ilk kullanigim zaman sinirli olmaya baslamıstım ama su anda en ust seviyedeyim.. ofiste kağıt dusurdum az evvel yere ona bile sinirleniyorum..Allah hayırlara cıkarsın kaydirigubbakcemile3
benim de karnımda şişlik var bu arada canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?