kızlar yarın akşam adet olmam lazım ama inşallah olmaz
midem de çok bulanıyor şu an üstelik
mrbb güzel arkadaşlarım
uğrayamadım bikaç gündür.
perşmbe okuldan kaçamak yapıp istanbula gittimmm
ççooook ii geldii
cumaa malum 23 nisannn
bugünde eskişehirdeydim
evimi özlemişiiiiimmm.
pc yiii inş. bikaç hamile haberi vardır inş. die açtımm ama
neyse inş. yakın zamanda herkes güzel haberler verir.
benimde hayırlısıyla salı günü dk. hapım bitio yanii yeniden çalşmlar başlıcak bakalımm
hepinizi öpüorummmmmm
herkese günaydın,hepimiz için güzel bir hafta olması dileklerimle...
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
günaydın kızlarrrr...
umutlummm günaydın hoşgeldinn...:)
umutlum takma bişeyi canım salla gitsin içimizden ne gelirse burda konuşuruz kimseyi bağlamaz dimi biz halimizden memnunuz...ben hastayım:çok üzgünümGünaydın Emineciğiim. Hoşgördüüüm. Nasılsın güzel güzelim?
Ben bugün biraz takıntılıyım, ama biraz sonra geçer. ohaoldumsmile
Dilemciğim ben bu doktorları anlayamıyorum. boshayallersmile Benim de önceki doktorum 18 ml olunca hemen çatlatma iğnesini yaptırıyordu. Eğer yumurtam büyümezse 17. güne kadar kontrole çağırıyordu ve büyümüş oluyordu. Bu yeni başladğım doktor da 15. günü yumurtaların büyümedi, adet söktürücüyü kullan, adetinin 2. günü tekrar gel dedi. guclubacismile Valla en iyisi doktor değiştirmemek güzelim yaa. Kafam iyice allah bullak oldu. Her doktor değiştirdiğimizde kafamız biraz daha karışıyoor.bence bir görüş drunla öyle git.çünkü klomene başlatacaksa adetinin 2.ya da 3. günü yanına gitmen gerekiyo.yoksa bidahaki aya kalır.bende dün gittim dra.yeni bir dra gittim bu ay.son kez kullandım klomen.4.kullanışım.yumoş yok dedi.bu arada diğer drum yumoş olduğunda çatlatma iğnesi yaptırmıştı.bu dr sordu kaç mldi çatlattığında biri 17 biri 18 di dedim.nasıl olur dedi tabi tutmaz,bu bilinen bişey yumurta 20 ml olmadan çatlatılmaz dedi.anlayacağın diğer drun kurbanı olmuşum.görüyosun işte güvenip gidiyoz dra.herbiri kafasına göre iş yapıyo.ama artık sadece soğan kürü yapıcam.uzun bir süre kendi haline bırakıcam.çünkü klomeni fazla kullanmakta ii değilmiş.hakkımızda hayırlısı.
umutlum takma bişeyi canım salla gitsin içimizden ne gelirse burda konuşuruz kimseyi bağlamaz dimi biz halimizden memnunuz...ben hastayım:çok üzgünüm30 hastanede randevum var birazdan çıkacam sabah 6:30 dan buyana karın ağrısından ölecem böyle bi ağrı olamaz yaa offf gelince yazarım
sultanım kuzumm nasılsınız bakalım...
sultancığım nasılsın. Mesangerden yazmışsın ama yerimde değildim gülüm. Nasıl geçti testin. Sonucun belli mi?
çok şükür iyiyiz canım sonuç bu cumaya çıkacak sen neler yaptın kontrolün nasılsı
inşallah canım ben de umutluyum bu aydaninşallah canım hamişsindir senden hayırlı haberler bekliyoruz
inşallah canım bugün olmam lazım ama daha bişey yok henüzhadi hayırlısı canım inş. bebişin gelmiştir...
Hayrancım İnŞallah gelmez adetİn de bebeĞİne kavuŞursun
Hadİ ya yİne mİ sıkma o gÜzel canını soĞan kÜrÜnÜ denesene bİ serap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?