okuma geçmişi gelecekten devam et bitanem
kım kızmısss yahuuu ne dıyorlarrrklava:
ben ıyıyım cok sukurrr kardesım geldı gıttı esım dun gece geldı evdeyız. bugunde doktora gıttım kontrole kızımızı gordukkk dana gıbı olmusss :))) 27 cm boyu 705 gr agırlıgı var yangelmıs yatıyor keyıfcı :))
ayaklarım ve ellerım cok sısıyordu kızlarr ayakkabılara sıgmadı ayaklarım bugun test yaptırdıkk seker 93 albüminde negatıftı drum yorgunluktan dedı fazla yurumek ayakta kalmak ıs yapmak yok ıstırahat var dedı sonrada ben kıme dıyorum benı dınlemezkı dedı( hersey yolunda belkı 19 agustosu beklemeyız 4 agustosta dogumu yaparızz tansıyon ve tuzun yukselmeden bebegı alalım dedı bakalım beklıyoruzzz
kızımı gorsenız aynı bana benzıyorrr :))) bacakları falan uzun uzun bugun kendıme cok benzetttımm :)
eee sızlerde ne var ne yokkk
Geçmişler olsun gülüüm. İyi bak adama haa. Allahım sizlere de bizlere de herkeslere sağlıklı uzuuun ömürler versin inşallah. Buradayım allahın izniyle gülüüm.canım benim gel yiyelim birlikte eşim kalp hastası ve kolestrolü var her gün ceviz suyu içiyor aç karnına ona lazım bir de çeşni yapıyorum ekmek üzerine sürmek için ay valla çok sıkıldım kaç gündür yazacağım ama braz daha sakin olarak yazmayı istedim sen hep burada ol canım benimolumunekankayizsmile
Canımsııın seen beniiim. Sultanların sultanııı opuyorumnanaktanwalla ben hamile kalmadan öncede burdaydım neredeyse hamileliğim yarıladım hala buradayım bende sizler gibi burda olmaktan sıkıntılarımı ve sıkıntılarınızı paylaşmaktan son derece memnunum
okuma geçmişi gelecekten devam et bitanem
He yaaa Alminasııım geçmişten kime ne fayda gelmiş kiii şakkıdısevdacım hoşgeldin hayatım boşver geçmişi geleceğe bak güzelim sen nasılsın bakalım
Yemeğe çıkıyorum canlarım. Hayır yazayım da sonra niye sesi çıkmıyor bu kızın demeyiin ...
ayrıca zehra arkadasıma tesekkur ederımm konuyu bıldıgı ıcın gereklı acıklamayı yapmıss
allah hem kızını hemde seni korusun canım benim
merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?