Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.

ben ıyıyım cok sukurrr kardesım geldı gıttı esım dun gece geldı evdeyız. bugunde doktora gıttım kontrole kızımızı gordukkk dana gıbı olmusss :))) 27 cm boyu 705 gr agırlıgı var yangelmıs yatıyor keyıfcı :))

ayaklarım ve ellerım cok sısıyordu kızlarr ayakkabılara sıgmadı ayaklarım bugun test yaptırdıkk seker 93 albüminde negatıftı drum yorgunluktan dedı fazla yurumek ayakta kalmak ıs yapmak yok ıstırahat var dedı sonrada ben kıme dıyorum benı dınlemezkı dedı ( hersey yolunda belkı 19 agustosu beklemeyız 4 agustosta dogumu yaparızz tansıyon ve tuzun yukselmeden bebegı alalım dedı bakalım beklıyoruzzz

kızımı gorsenız aynı bana benzıyorrr :))) bacakları falan uzun uzun bugun kendıme cok benzetttımm :)

eee sızlerde ne var ne yokkk

maaşalahde kızımıza annesi nazar değmesin kem gözlerden kötü sözlerden korusun iyi süper 15 gün önce kavuşacasın kızına kızlr erkek bebeklere göre daha önce çıkmak istiyorlar erkek 9 ay 10 gün tamamlar kızlr 10-15 gün önce gelirler

Geçmişler olsun gülüüm. İyi bak adama haa. Allahım sizlere de bizlere de herkeslere sağlıklı uzuuun ömürler versin inşallah. Buradayım allahın izniyle gülüüm.
walla ben hamile kalmadan öncede burdaydım neredeyse hamileliğim yarıladım hala buradayım bende sizler gibi burda olmaktan sıkıntılarımı ve sıkıntılarınızı paylaşmaktan son derece memnunum
Canımsııın seen beniiim. Sultanların sultanııı opuyorumnanaktan
okuma geçmişi gelecekten devam et bitanem

sevdacım hoşgeldin hayatım boşver geçmişi geleceğe bak güzelim sen nasılsın bakalım
He yaaa Alminasııım geçmişten kime ne fayda gelmiş kiii şakkıdı
Sevdaaam hoşğğeldin gülüüm. Sefalar getirdin. Bi daha böyle uzun süreli gitme sakın haaa.

merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.

ozgeozge ısmımı vermesede benımle ılgılı seyler yazmıss bahsettıgı kısı benım arkadaslarr meseleyıde bılıyorsunuzzz derya ıle aramızda gecen tartısma bu konu kımseyı ılgılendırmez kımseyede acıklama yapmak zorunda degılım ıstedıgıme ıstedıgımı yazarım benı begenmeyen sevmeyen olursa benımle konusmaz muhatap olmazz ayrıca benı buradakı herkes tanırr ozgenın tanıtmasına ıhtıyacım yokk he o kendı kafasına gore sankı gızlı kalmıs bır olayı acıga cıkardıgını sanıyyoorr ama gecmısı okursa benım kımsenın arkasından degıl topıge ortalık yere yazdıgımı gorebılırdı konusma ozgurlugum vardı konustumm begenmeyen arkadaslık yapmazzz ben hamıle kalmadan oncede bu topıkteydım hamıleyım yıne buradayım kısmet olur dogurursamda doguramazsamda burada olacagımmm benden rahatsız olan gorusmezz hepsı buu

canım aşılamayla ilgili tam bilgim yok ama 12. gün yumurtlama günü olduğu için çağırmış olabilir mi ki

tesekkur ederım arkadaslar yok adımı yazmamıslar sankı cok muhım bı olayy soylesınler sevda yazmıs deryaya dıye ben gızlemedımkı ne yazdıysam ortaya yazdımm

değmeyecek konuların üzerinde bu kadar konuşup değerli göstermeyelim arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…