Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben dün çok yoruldum eşimle birlikte ceviz kırıp içlerini çıkardık yarım çuval kadar canımız çıktı valla

gerçi bu kanulardan bahsedilince bazı arkadaşlar rahatsız oluyor ama ben içimden geçeni yazmkta özgürüm hem tedavimle ilgili hemde yaşantımla ilgili bilgileri yazıp yazmama hakkı bana aittir kimse karışamaz ve sorgulayamaz

Serselom sevİyorum senİ hayatım anlat gÜzelİm bİz sıkılmadan dİnlerİz senİ

ay valla nerdeyse bir haftadır aynı mesele sıkıldım valla sanırım topiğin kapanmasını falan istiyorlar ama bizler sadece tedavilerimizi değil tedaviler sırasında yaşadığımız olaylardan da bahsediyoruz robotmuyuz ki sadece klomen konuşalım

serap nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
sevda nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
emine nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
zehra nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
ayşe nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
dilek nedesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
ve adını unuttuğum canım arkadaşlarım nerdesiniz?

kızlar bu ay ilk kez klomen kullanmıstım ve maalesef 2 gun gecikmeyle bu sabah regl oldum.. umutlar yeni aya kaldı.. simdilik yeni gunum 23 mayıs gibi duruyor

canım arkadaşlarım nasılsınız?

Kıss seni yeriim ben. Hoşgeldin güzeller güzeliii. Bis iyiyiz minnoşum sen nasılsın. Ne yapacaksın o kadar cevizi gülüm? Geliris bak ceviz yemeğe haa. Evet ben 28.11.2008 Tarihinde kadınlar kulübüne üye olmuşum. Ve bu topiğe girebilmek için üye olduğumu çok iyi biliyorum. Tam olarak 17 aydan bu yana buralardayım yanii. Ve hergün girer gibi girdim. Öncelikle şunu söyleyeyim arada başka topicleere de baktım bilgi almak için. Fakat girdiğim yerlerde atıyorum 6 ay- 3 ay- 7 ay önce yazılar yazılmış bi daha ne gelen olmuş ne de giden. Birşeyler yazdım ama ne bir yorum alabildim ne de bir akıl. Yazdıklarım öylece havada kalakaldı. Çünkü ne gelen var ne de gideen. Burası çok farklı. Birisi yeni geldiğinde evet bizim günlük yaşantımızla ilgili birşeylerle karşılaşabiliyor ama bir soru sorduğunda hemen cevabı veriliyor. Elimizden geldiği kadar burada (her gün gelip sohbet edenler) olanlar bildiğimiz ne varsa yeni gelenlerle paylaşıyoruz.
Kısacası ben burada olmaktan, her gün gelmekten, arkadaşlarımla günlük hayattan ve tedavilerimden bahsetmekten çok mutluyum.
Allahım izin verdiğince de burada olacağım. Bilgilerinize....sengözlerimebaksanab

canım benim gel yiyelim birlikte eşim kalp hastası ve kolestrolü var her gün ceviz suyu içiyor aç karnına ona lazım bir de çeşni yapıyorum ekmek üzerine sürmek için ay valla çok sıkıldım kaç gündür yazacağım ama braz daha sakin olarak yazmayı istedim sen hep burada ol canım benimolumunekankayizsmile

Ben buradayım gülüüüm.
Sevda da gelmek üzeredir. Annesindeydi birkaç günden beri.
Emine accık rahatsızmış doktora gitti. Biraz sonra gelecek.
Zehra okuldadır büyük olasılıkla. Öğlenden sonra gelir
Ayşe uzun zamandır gelmiyoooorr. Onu yok yazıyoruzz
Sultan burada baaaakk, aşağıda duruyoor
Dİlek kimdi yahuuu fisfisfis
Aaamaaann buradayıs işte gülüüm

walla ben hamile kalmadan öncede burdaydım neredeyse hamileliğim yarıladım hala buradayım bende sizler gibi burda olmaktan sıkıntılarımı ve sıkıntılarınızı paylaşmaktan son derece memnunum

pişşşşttt ben geldımm kıslarrrrr

serselommm canımm benım donmussun senı cok ozledımmmm ne oldu boyle kızdınnn kım ne dedı ben 10 gundur yoktum gecmısı okuyamadımmm

walla ben hamile kalmadan öncede burdaydım neredeyse hamileliğim yarıladım hala buradayım bende sizler gibi burda olmaktan sıkıntılarımı ve sıkıntılarınızı paylaşmaktan son derece memnunum

eeeeeee bazı arkadaşlar neden böyle yorumlar yazmışlar o zaman ben anlmıyorum burada yemek tarifi vermek sıkıntılardan bahsetmek neden bu kadar kötü gösterilmiş sanki suçmuş gibi biz burayaüye olurken sadece klomenden bahsedeceğiz diye mi sözleşme imzaladık anlamadım valla:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…