günaydın herkese dün doktora gittim yumurtam çatlamış ikisi birden ama kafama bişey takıldı şimdi ben ayın 11 yanı salı çok şiddetli bi ağrım oldu 5 gibi ve doktora dün gittim çatlamış dedi bu arada bizde ilişki olmamıştı dün oldu yani 12 si akşam 10 da acaba yumurta canlımıydı hala ultrasonda baktı doktor büzülmüştü yumurta bugün ilişki dedi ama ben sormayı unuttum hala canlımı diye sizce işe yaramışmıdır
Güle güle git, güle güle gel Alminasım. Hayırlı yolculuklar.kızlar ben pazartesıye kadar yokumm oglen 13 00 gıbı gıdıyorumm donunce gorusmek uzereee
herkese günaydın arkadaşlar alminasım nereye gidiyorsun kuşum afyona mı
kızlar ben pazartesıye kadar yokumm oglen 13 00 gıbı gıdıyorumm donunce gorusmek uzereee
merhaba, ben uzun zamandır buraya girmiyordum.amagüzel bir haber alınca sizinle de paylaşmak istedim. ben hamileyim.... şu an bu bana çok garip geliyor. 6-7 aydır hamile kalmak için uğraştım. pcoluyum.klomen ve çatatma iğnesi tedavisi oldum. sonra en son puregon tedaviis oldum.karından iğne şeklinde. ve dün idrar testimde çift çizgi çıkınca inanamadım.bugünde bhcg yaptırdım.883 çıktı. yani 2,5 haftalık hamileyim.
Allah dileyen herkese nasip etsin bu güzel mucizeyi.
kızlar ben bugünde kanda betaya baktırdım değer 1.41 e düşmüş yani bu ayda olmamış maalesef..aşılama yolu göründü artık hayırlısı inşallah aşılamayla ikiz olur :lepi:
Canımm Eminem beniim. opuyorumnanaktan kız valla bi daha böyle arayı uzatma bozuşuruz. Siz birkaç kişi burada olmadığınızda benim canım sıkılıyoor :1no2: Doktora gitsen bile, doğru eve bilgisayarın başınaa yerimseniben Büyük geçmiş olsun bi tanem, biliyordum ben kötü birşey çıkmayacağını. Ama yine de tedirgin oluyor insan. Dünden bu yana güzel haberini bekliyorum. Allahım sonucçları aldığında da yüzümüzü güldürsün inşallah.
He yaa gülüm, bi testten mi korkocaz. Dur akşama eve giderkene bi test alıp da kurtulam bu karmaşaadan. İyi dedin vallahi canımıniçiii.
Ben gidersem Edirneye geleceğini bileyim, inan bana aylarca uğramamm buraya. :jeyyar: sen de kalkar gelirsin, görüşmüş oluruuz sırnaşık şey
selam esemosum hiç sıkma o güzel canını olur mu allahın izniyle sonucunda temiz çıkacak anne de olacan
güle güle git, güle güle gel alminasım. Hayırlı yolculuklar.
sana da günaydın bebişiim. Bak yarın hamiş haberi alırız inşallah dedin, aldık. Yerimseniben
bence sen her akşam çıkarken bu dileğini dile getir ki, sabahları sevinelim :jeyyar:
oyyy sultanım ağzından bal damlıyor valla ne güzel söylemişsin inş. Sonucum temiz çıkacak çok önemli bişey görselerde söylerlerdi zaten ertelemezlerdi diye düşünüyorum.... Anne olma meselesine gelince inş. Bu ayda boş geçecek ama haziranda kolları sıvayacam çalışmalar için birde düşünüyorum ama sultanım doktorumu değiştirsemmi acaba iyi bi doktor ama ne bileyim yaaa offff tam 4 yıl oldu bi sorunum olmasaydı hemen hamiş kalırdım öyle değilmi zar zor hamiş kaldım onuda kaybettim nebileyim işte kafam karışıyor bazen...
Merhaba Canlar
Ben bugün malesef adet oldum senağlama
Asilamam tutmadi ne yazikki. O kadar üzgünümki. Tedaviye biraz ara vermeyi düsünüyorum. Kendimi cok yorgun ve gücsüz hissediyorum. Biraz kendime gelmem lazim. Zaman neyi gösterir bilmiyorum. Ama cok üzgünümmmm... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?