Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar kolomen tedavisinde çatlatma iğnesi olması şartmı
benim doktoruma soracaktım ama yanlışlıkla aşılamamı yapacak mısınız ddeim
acele etme dahaaa dedi, ilk klolmen tedavisi dedi

benim doktorum beni 24 ünde 17. günüm yani çağırdı
19 unda klomen ilacım bitecek
acaba çatlatma iğnesi vurmayacak mı???
size kaçıncı gün vurdular .

selammmmm kızlarrrr

neeee duymamış olayımklava:klava:ne gitmesi edirneye kadar yorma beni

Canımm Eminem beniim. opuyorumnanaktan kız valla bi daha böyle arayı uzatma bozuşuruz. Siz birkaç kişi burada olmadığınızda benim canım sıkılıyoor :1no2: Doktora gitsen bile, doğru eve bilgisayarın başınaa yerimseniben Büyük geçmiş olsun bi tanem, biliyordum ben kötü birşey çıkmayacağını. Ama yine de tedirgin oluyor insan. Dünden bu yana güzel haberini bekliyorum. Allahım sonucçları aldığında da yüzümüzü güldürsün inşallah.
He yaa gülüm, bi testten mi korkocaz. Dur akşama eve giderkene bi test alıp da kurtulam bu karmaşaadan. İyi dedin vallahi canımıniçiii.
Ben gidersem Edirneye geleceğini bileyim, inan bana aylarca uğramamm buraya. :jeyyar: sen de kalkar gelirsin, görüşmüş oluruuz sırnaşık şey

umutlum canım napıyosun yoğun musun
Biraz yoğundum gülüm, şimdi rahatladım. Hemen akabinde de KK de aldım soluğuu sempatiksalakcinni
Seni gidi yönetici sekreteri senii. Msn de açamıorsun sanırsam oralardaa kaydirigubbakcemile

Sevda ben üç defa klomen kullandım. Üçünde de farklı günlerde vuruldum iğneyi. 15.-11 ve 17. günleriydi adetimin. Çünkü farklı zamanlarda büyüdü yumurtam.

beni o kadar yoğun çağırmıyor
24 ü gel dedi
ilaç bitiyor 5 gün sonra ben gidiyorumm
yaa önce çatlarsa yumurtam öyle bişey mümkün mü??

destine başka bi topicte okudum
değerin düşmüş hayırlısı olsun canımm
yeni ay yeni umutlar inş.

merhaba, ben uzun zamandır buraya girmiyordum.amagüzel bir haber alınca sizinle de paylaşmak istedim. ben hamileyim.... şu an bu bana çok garip geliyor. 6-7 aydır hamile kalmak için uğraştım. pcoluyum.klomen ve çatatma iğnesi tedavisi oldum. sonra en son puregon tedaviis oldum.karından iğne şeklinde. ve dün idrar testimde çift çizgi çıkınca inanamadım.bugünde bhcg yaptırdım.883 çıktı. yani 2,5 haftalık hamileyim.

Allah dileyen herkese nasip etsin bu güzel mucizeyi.

kızlar ben bugünde kanda betaya baktırdım değer 1.41 e düşmüş yani bu ayda olmamış maalesef..aşılama yolu göründü artık hayırlısı inşallah aşılamayla ikiz olur :lepi:

eve geldiğimde ağladım ağladım ama rahatlayınca bi daha üzülmemeye karar verdim. bu ay hiç kasmıcam kendimi düşünmücem artık yaa çok yoruldum

Herkese günaydın.

Hayırlısı olsun denvir. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla büyütürsün inşallah meleğini.

eve geldiğimde ağladım ağladım ama rahatlayınca bi daha üzülmemeye karar verdim. bu ay hiç kasmıcam kendimi düşünmücem artık yaa çok yoruldum

Destina hayırlısı olsun. Bi dahaki aya inşallah. Kırmızı kartı yiyince hepimizin yaşadğını yaşamışsın. Kendini çabuk toparlamana sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…