selammmmm kızlarrrr
umutlum bidenem ne olur bi test yaptır ve şu stresten kurtul canım biz neleri aştık bi test mi korkutuyor seni ha gülüm en azından ona göre söktürücüyü kullanırsın oyyyyyyyyyyyyinş. bir mucize olurda hamiş çıkarsın inşşşşşşşşşşşşş............
kızlar bu arada ben dün kolonoskopi yi yaptırdım 4-5 gün sonra bütün sonuçlarım çıkacak görünürde kötü bişey yok gibiymiş ama önlem için bende parça alıp inceliyorlar içim rahatladı yani... hepiniz saolun canlarım..........
neeee duymamış olayımklava: klava:ne gitmesi edirneye kadar yorma beni
Biraz yoğundum gülüm, şimdi rahatladım. Hemen akabinde de KK de aldım soluğuu sempatiksalakcinniumutlum canım napıyosun yoğun musun
arkadaşlar kolomen tedavisinde çatlatma iğnesi olması şartmı
benim doktoruma soracaktım ama yanlışlıkla aşılamamı yapacak mısınız ddeim
acele etme dahaaa dedi, ilk klolmen tedavisi dedi
benim doktorum beni 24 ünde 17. günüm yani çağırdı
19 unda klomen ilacım bitecek
acaba çatlatma iğnesi vurmayacak mı???
size kaçıncı gün vurdular .
herkese iyi akşamlar kızlar inşallah sabaha kadar hamiş çıkar yarına görüşürüz
Biraz yoğundum gülüm, şimdi rahatladım. Hemen akabinde de KK de aldım soluğuu sempatiksalakcinni
Seni gidi yönetici sekreteri senii. Msn de açamıorsun sanırsam oralardaa kaydirigubbakcemile
Sevda ben üç defa klomen kullandım. Üçünde de farklı günlerde vuruldum iğneyi. 15.-11 ve 17. günleriydi adetimin. Çünkü farklı zamanlarda büyüdü yumurtam.
destine başka bi topicte okudum
değerin düşmüş hayırlısı olsun canımm
yeni ay yeni umutlar inş.
Hayırlısı olsun denvir. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla büyütürsün inşallah meleğini.merhaba, ben uzun zamandır buraya girmiyordum.amagüzel bir haber alınca sizinle de paylaşmak istedim. ben hamileyim.... şu an bu bana çok garip geliyor. 6-7 aydır hamile kalmak için uğraştım. pcoluyum.klomen ve çatatma iğnesi tedavisi oldum. sonra en son puregon tedaviis oldum.karından iğne şeklinde. ve dün idrar testimde çift çizgi çıkınca inanamadım.bugünde bhcg yaptırdım.883 çıktı. yani 2,5 haftalık hamileyim.
Allah dileyen herkese nasip etsin bu güzel mucizeyi.
eve geldiğimde ağladım ağladım ama rahatlayınca bi daha üzülmemeye karar verdim. bu ay hiç kasmıcam kendimi düşünmücem artık yaa çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?