Canim kendi üzüntüme sayfalara bakmadim bugün dogru düzgün. Tebrik ederim. Insallah saglikla kucaginada alirsin bebegini. Bende PCO luyum. Moral oldu senin yazdiklarin... Bizim icinde dua et..merhabalar,
tebriklerini ileten arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
şu an ailemize dahi söylemedik durumu. pazartesi doktora gidecğim.yani bakın hala inanılır gibi gelmiyor. ben doktorumun test yaptır dediği zamanda bile yaptırmadım negatif çıkarda üzülürüm diye.reglim gecikince bunu bile ciddiye almadım.daha önce defalarca yapıpta negatif çizgi gördüğümden idrar testi bile evde 2-3 gün öylece durdu. sonra tabii merakla hadi bakalım yapayım dedim. ve onda çift çizgi çıkınca da inanamadım.hayatım boyunca hiç o çift çizgiyi göremeyeceğim diye düşünüyordum.
olumsuz sonuçlar alan ve kafasıı karışık arkadaşlar var. sizi çok iyi anlıyorum. bende aynı aşamalardan geçtim. ama morali yükek tutmak hatta bu konuyu kafya takmamak lazım. ben son zamanlarda bu sayfaya bile bakmıyordum olumsuz etkilenmemk için.
inş. Allah hepimize nasip etsin anne olmayı. sağlıklı çocuklara sahip olmayı. ve onlara güzel bir ebeveynlik yapabilmeyi.
Canim insallah hamile kalirsin sende.. Ben bugün malesef adet oldum. 4. kez klomen kullanmistim.. Bi dahaki aya insallah..merhaba arkadaşlarr bende 3 aydır klomen kullanıyorum..bu 3 ayım çarşamba dr. gittim bircok yumurtam oluşmuş..yarın tekrar gidicem eğer yeteri kadar büyümüşse iğne olucam bakalım herşeyin hayırlısı..
Günaydın hayırlı sabahlaar
Eee nerelerdesin kızlar.
Haydii koşa koşa gelin
öncelikle tebrik ederim inş rabbim kucağınada almayı nasip eder.ben topicte yeniyim bana özel değilse eğer sorununuzun ne olduğunu ve nasıl hamiş kaldığını yazabilirsen çok sevinirim.bn kısmetse önümüzdeki ay aşılama yaptırıcammerhabalar,
tebriklerini ileten arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
şu an ailemize dahi söylemedik durumu. pazartesi doktora gidecğim.yani bakın hala inanılır gibi gelmiyor. ben doktorumun test yaptır dediği zamanda bile yaptırmadım negatif çıkarda üzülürüm diye.reglim gecikince bunu bile ciddiye almadım.daha önce defalarca yapıpta negatif çizgi gördüğümden idrar testi bile evde 2-3 gün öylece durdu. sonra tabii merakla hadi bakalım yapayım dedim. ve onda çift çizgi çıkınca da inanamadım.hayatım boyunca hiç o çift çizgiyi göremeyeceğim diye düşünüyordum.
olumsuz sonuçlar alan ve kafasıı karışık arkadaşlar var. sizi çok iyi anlıyorum. bende aynı aşamalardan geçtim. ama morali yükek tutmak hatta bu konuyu kafya takmamak lazım. ben son zamanlarda bu sayfaya bile bakmıyordum olumsuz etkilenmemk için.
inş. Allah hepimize nasip etsin anne olmayı. sağlıklı çocuklara sahip olmayı. ve onlara güzel bir ebeveynlik yapabilmeyi.
merhaba arkadaşlarr bende 3 aydır klomen kullanıyorum..bu 3 ayım çarşamba dr. gittim bircok yumurtam oluşmuş..yarın tekrar gidicem eğer yeteri kadar büyümüşse iğne olucam bakalım herşeyin hayırlısı..
slm arkadaşlar dün doktora gitmiştim yumurtlama takibi yaptırmak için doktorum kese geliştiğini fark etti daha çok ufak dedi 4 mm miş sen adet olunca başlamadıkmı klomen ilacına dedi evet dedim kan testi yaptırmamız lazım hamilelik gözlemliyorum dedi ben adetin 3.cü günü gitmiştim herhalde üstüne görmüşsündür ama inşallah hamile değilsindir klomen zarar vermiş olabilir dedi benim hastane başıma yıkıldı testi yaptırdım pozitif çıktı aklımda yerinden de çıktı gittim odasına verdim testi 735 di değer dediki çok daha yeni oluşmaya başlamış demek oluyor dedi benim 8 mayısta bitmişti adetim birde pazartesi biraz daha olmuştu kanamam ya dedi düşük yaptın fark etmedin bu ultrasonda görünen ondan kalan bir kan pıhtısı yada allahın bir hikmeti hamilesin böyle şeyler nadir olur dedi çünkü ben baya baya adet oldum yani normallerden tek farkı ilk 1.gün kesik kesik gelmesi 5 gün sürmesi (7 gün olurdum)bittikten 2 gün sonra tekrar kanamam olması ben hatta ilk gün pek ağrım yoktu sonradan başlar ağrım ilaç fayda etmez diye minoset diye bir ilaç vardı onu içtim 2.gün baktım normal kanamam var yine ağrım olmasın diye majezik yuttum çok hafifti ağrım ama ben yinede yutmuştum neyse doktor cumartesi tekrar yaptır testi rakam 2 katına çıkarsa normal hamilesin demektir dedi düşerse düşük yapmışsın ondan kalan seni hamile göstermiş demektir dedi eğer rakam 2 katına çıkarsa bi hasten ismi söyledi unuttum ben oraya yönlendireceğim seni içtiğin ilaç nekadar etki etmiş çocuğa zarar vermişmi onu araştıracaklar dedi ben yumurtan büyüyor sandım dikkatli inceleyince kese oluştuğunu anladım dedi işin garip tarafı ben adetim bitince eşime klomen kullanıyorum ne olur neolmaz korunalım demiştim artık kaçtımı bilmiyorum yani nezaman hamile kaldığımı bile anlamadım
yarın tekrar yaptırınca testi anlaşılacak eczacı arkadaşlarımda birde idrar testi yapalım dediler onuda yaptık ondada çıktı yani ben doktorun dediklerinden sonra kafam çok karıştı kesin hamilemiyim değilmiyim anlamadım kayıvaliden hamilesin hem kanda hem idrarda çıkmış diyor ağlaya ağlaya zor geldim doktordan eve ya ilaç bebeğe zarar vermişse ya düşük yapmışsam öyle bunaldımki evde herkes beni hamile ilan etti ne zamandır istiyorduk çevremizdeki çoğu kişide bunu biliyordu kayınvalidemle görümcem herkese söyledi sevinçten nejla hamile diye ben hiçbirşey hissetmiyorum emin olamadımki zaten cumartesi hayırlısı herşey belli olcak kendimi umutlandırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum benim için dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?