Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım adet tarihin geçmişmiydi yoksa erkenmi ögrendin? bu durumda kaç haftalık bebiş ayyy çokmu soru sordum ne neyse canım sen heycanıma ver

kıslar merhaba.bugunkan testı yaptırdım 147 cıktı.hamıleyım cok sukur ALLAH ıma..
ınsalalh sızlerde en kısa zamanda hamıs kalırsınız.darısı sızlere kıslar.

CANIM TEBRİK EDERİM BİRAZ BAHSEDERMİSİN SORUNUN NEYDİ NASIL Bİ TEDAVİ UYGULADIN UMUT OLUR BİZLERE:1hug:

kızlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırmaya karra verdim adet tarihim 23 kasım allah hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin iyi geceler...

ilacım bitit canım 1 hafadır böyleyim sanırım bende bugun akıntı oldu sadece

Kizlar yaaa lütfen cevap verin göğüslerimde dolgunluk hissi var ağri var sanki acaba yumurtlama dönemine girdim diyemi

kasıklarında agrı varsa yumurtluyorsun canım

kıslar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuzzzz ben fenayım bu aralar kusmakla bulantılarla uğraşıyorum geçmedi gitti neyse şükür dayancazzzz yarın dr a gidiyoeum kontrolüm var kalbini duycam bebeğiminnn rabbim nasip ederseeee dua edin ben hep sizeee ediyorummmmmmmmm yarın dr dan gelince cevap yazarım

CANIM TEBRİK EDERİM BİRAZ BAHSEDERMİSİN SORUNUN NEYDİ NASIL Bİ TEDAVİ UYGULADIN UMUT OLUR BİZLERE:1hug:
canım benım esımın degerlerı bıraz dusuktu,hareket sorunu vardıı.cok sukur kecıboynuzu sayesınde hareket oranımız arttı.benım rahım yapısı bıraz pko ya megıllıymıs ama tam pko degılmıs canım..ben 3 aydır gonaphene kullandım.catlatma ıgnesı oldum.

canım adet tarihin geçmişmiydi yoksa erkenmi ögrendin? bu durumda kaç haftalık bebiş ayyy çokmu soru sordum ne neyse canım sen heycanıma ver

basakcım adetım bır gun gecmıstı yanı dun adet gunumdu.dun test yaptım cıktı,bugunde kan testı yaptırdım 147 cıktı sanırım 3 haftalık doktorum tam bırsey demedı,bende heyecandan sormayı unutmsum..kaydirigubbakcemile3

eeee heralde yazcan tabi teyzelerini burda meraktamı bırakcan annesi
semacım sen arada listeyi düzenle canım rosemide hamişe ekle ben göremedim bende buay olmassa 1 ayda klomen kullanayım diyorum

rosem ve sema arkadaşımız hayırlı olsun.ben buay klomen kullandım adet günüm yarın ama normalde10-15 gün geçiyo oyüzden bekliycem ozaman yaptırıcam Allah hayırlı ewlat versin herkese........

günaydın kızlar hadi bakalım bugün kimler bebiş haberiyle gelicek dün diger topikleride gezdim aman allahım ne göreyim bir sürü hamiş haberi aldım bu ay çok berketli kızlar bugün bir arkadaşımda kan verecek akşam üstü ögrenecegiz inşallah hamiştir,
bende ise adet sancılarım başladı galiba kan testine gerek kalmayacak adet olucam eşimede söyledim o zaman gitme dedi galiba öyle olucak neyse bakalım artık

kızlar bende adet oldum zaten buay hiç yumurtam yoktu bakalım 3-4 gün sonra yeniden klomen kullanmaya başlayacağım günde 2 tane beni yeni umutlarımla yeniden listeye ekleyebilirsiniz umarım buayda yarıda bırakmam inşallah yumurtalarım gelişir ve oluşur bu ay..... adet tarihim 8 aralık yazalım bakalım düzensizlikler var belki önce olurum belki sonra.......

klomenciler size birşey sormak istiyorum burdaki bazı arkadaşlar biliyorlar geçen ay adetimin 5. günü günde bir tane klomene başlamıştım ve hiç yumurtam oluşmadı küçücük bile..... genelde yumurtalar adetin 1. günü gelişmeye başlıyorlar ben diyorum acaba bu ay 3. günü başlasam acaba olurmu 5. gün geç olmasın geçen ay bir sonuç alamayınca acabamı diyorum sizce ne yapayım bana bir akıl verin nolur.... eğer 3. günü başlayın derseniz yarın 3. gün

merhaba başak nasılsın ikimizin adet tarihi aynı biliyosun bişey sorucam klomen kullandınmı bu ay veya herhangi bişey hissediyomusun benim doktorum eğer ayın 13 de kesin belli olur dedi ben bu ay klomen kullandım olmazsam tabi 13 üne kadar klomen hamilelik belirtileri de yapabiliyor diyolar ama bilmiyorum sen nasılsın

canım benim bildiğim kadarıyla bu ilaçlara 3.günde başlanıyor 5.günde fakat buna doktorun karar vermeli ama genelde 5.gün öneriyor doktorlar. eğer 3.gün başlaman gerekseydi doktorun söylerdi sana heralde. isersen doktorunu ara bi sor ona göre hareket edersin daha iii oluryerimseniben

merhaba arkadaşlar ben de 10 aydır deniyorum ama bebiş yok hala eşimde bir sorun yok benim yumurtlamam da düzenli. bugün klomene başladım inşallah allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir. çok sıkıntılıyım ne olacak meraktan stressten ölücem. burda klomenle hamiş olanları görmek bana inanılmaz umut verdi. beni lütfen listeye ekleyin

arkadaşlar klomen kullandığınız ay iğne de oluyomusunuz yoksa sadece hap olarakmı kullanıyoruz

canım eğer klomenle yumurtalar yeterince gelişiyorsa en idealı 18 ile 20 mm arası ozaman çatlatma iğnesi vurunuyorsun mesela ben bu ay klomen kullandım ve yumurtam hiç yoktu iğnede vermedi dr. çatlatmak için ....

ama eğer sen yumurta geliştirici iğnelerden bahsediyorsun onlar zaten klomenden daha etkili onları vurunduğun zaman klomene hiç gerek yok zaten genelde klomene cevap vermeyen yumurtalar için iğneleri veriyorlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…