arkadaşlar klomen kullandığınız ay iğne de oluyomusunuz yoksa sadece hap olarakmı kullanıyoruz
merhaba arkadaşlar ben de 10 aydır deniyorum ama bebiş yok hala eşimde bir sorun yok benim yumurtlamam da düzenli. bugün klomene başladım inşallah allah isteyen herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir. çok sıkıntılıyım ne olacak meraktan stressten ölücem. burda klomenle hamiş olanları görmek bana inanılmaz umut verdi. beni lütfen listeye ekleyin
arkadaşlar klomen kullandığınız ay iğne de oluyomusunuz yoksa sadece hap olarakmı kullanıyoruz
kızlar bugün evlilik yıldönümüm inş. bu ay hamiş olurum kafayı yicem valla artık
kızlar biraz önce küçük gelinimizin kuzeni yeni evlenmişti hamileymiş kendimi bir garip hissettim ammmmann içimi bir karamsarlık kapladı sabahtan beri kasıklarım agrıyor birde uyku hali var hadi kasık agrısı adet olucam diyorum uyku halide artık bedenen ve ruhen yoruldum ondanmıdır acaba
kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkınca valla oradan eve nasıl glirim bilemiyorum
acaba adet tarihime kadar beklesemmi
hoşgeldin aramıza inşallah tedavin iyi sonuçlanır canım ama sabırlı ol stres yapma yaparsan olmaz canım olmamam gereken adet tarihini ver ekleyiyim seni..yerimseniben
canım ben gonapene kullanıyorum geçen ay ve buay yani bugun ignemi vuruldum 3 tane yumrtam oluşmuş.. hayırlısı artık bekliyecegiz..
canım kafayı yeme:teselli: sabır kütfen allahım en sonunda bizede nasip edecek başka şeylerle vermeye çalış inşallah hamile kalırsın bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun allah daha nice seneler yaşatsın mutluluk dolu olsun yuvanız...:1hug:
neden kötü oluyorsun arkadaşim senin findik kurdun var onun daha ilk bebegi sikma canini bekle canim bencede insan çok kötü oluyor çünkü test yaptirinca negatif oldugunu görünce allah anali babali büyütsün canim...
kızlar bana bi akıl verinnnnnnnnnnnn
geçen hafta klomen kullandım. pazartesi doktor 13mm ve 14mm yumurta gördü. çarşamba yani bugün için gel dedi. bugün gittiğimde yumurtayı kaçırdık çatlamış olabilir dedi... demekki kendiliğinden çatlamış dedi. ilişki olsun dedi.
benimde dün gece kasıklarında bi sızı olmuştu. acaba dün gecemi çatladı ki?
bugün ilişki olursa yinede hamile kalma ihtimalim varmı sizce? yoksa geçmi kaldım?
bana bi akıl verin nolurrr...........
kızlar bana bi akıl verinnnnnnnnnnnn
geçen hafta klomen kullandım. pazartesi doktor 13mm ve 14mm yumurta gördü. çarşamba yani bugün için gel dedi. bugün gittiğimde yumurtayı kaçırdık çatlamış olabilir dedi... demekki kendiliğinden çatlamış dedi. ilişki olsun dedi.
benimde dün gece kasıklarında bi sızı olmuştu. acaba dün gecemi çatladı ki?
bugün ilişki olursa yinede hamile kalma ihtimalim varmı sizce? yoksa geçmi kaldım?
bana bi akıl verin nolurrr...........
ilahi melegim kız ne oglu ne gelini ben daha 36 yaşındayım kaynana olmak için biraz gencim yani
beni güldürdün ya allahta seni güldürsün emi Şeniz
ayyyyyyyy :sm_cool:
şimdi tam vakti demek! :dance: kocacım gelince hemen halledelim o zaman
peki 2 günde bir ilişki diyolardı genelde... sizce hergün mü olsun bu dönemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?