Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba,

Ben de 3 aydır gonaphene kullanıyorum. İlk ay günde 1 doz aldım yumurtlama olmadı. geçen ay iki doza çıktı ve progesteronum 18 küsür çıktı. Drum sonucun çok iyi olduğunu söyledi. Gebelik gerçekleşmezse aynen devam edicez dedi. Geçen ay olmadı maalesef ve bu ay tekrar kullandım. Şimdi adetimin 19. günü ama benim korkunç sancılarım oluyo (geçen ayki gibi). Acaba sizin de bu şekilde ağrılarınız oluyor mu? Karnım çok şiş ve yumurtalıklarımın ağrısından midem bulanıyor artık

Bir de beni de listeye ekler misiniz? tahminen 20 Kasım adet günüm.

bu arada drum bana yumurta takibi yapmıyor, sadece progesteron değerime bakıyor. Sizce yeterli mi?

ya kızlar allah aşkına bi söleyin bana
gonaphene kullanan herkes acayip ağrı çektiğini sölüyor
ben bu ay ilk kez kullandım 27 sinde adetim bitti 5.günümdü başladım ve bitti ilaç
ama ben neden hiç ağrı hissetmedim onu anlamıyorum
ben yumurtlamıyomuyum yaniiiiiiiiiiii
biri bana anlatsın lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar dün akşam çalıştık bugün de olur heralde...

peki diyelimki bugünlerde hamile kalırsam en erken ne zaman öğrenebilirim ki? ve nasıl?

selam kızlar kan testi yaptırdım malesef negatif zaten umudumda yoktu adet olmamı bekliyecegim sonra ne yapacagıma bende karar vermedim açıkçası nasip degilmiş negatif görmeye o kadar alışmışımki artık üzülemiyorum bile dogal birşey gibi karşılıyorum

Canim seni cok iyi anliyorum..bilmiyorum adetin gecikti diyemi yaptirdin kan testi??
bende bazen oyl umutsuz oluyorumki ama nasilsa bi sekilde toparliyorum..
hakkimizda herseyin hayirlisi canm..
beklemek gercekten cok zor ama baska da caremis yok..Allah hepimize sabir versin

Canim benim ilaca baslamadan oncede yumurtlama doneminde agrilarim oluyordu..Ama ilaca basladim baslayali daha siddetlendi..
benim agrim soyle oyle hareketsizken cok agrim yok ama ayaga kalktigimda ve yurudugumde acayip bir baski oluyor kasiklarima..
Ama senin bole agrilar cekmemen yumurtlama olmuyo anlamina gelmez bence..
herkesde ayni olmayabilir cunku canim

hayır canım adetim henüz gecikmedi ben aşılama yaptırmıştım 12 günde sonuç belli oluyor o yüzden yaptırdım üzülmedim nedense artık negatif sonucunu dogal karşılar hale geldim zaten hamile çıksam işte o zaman şaşırırdım nasip caınım be olmadı işte :çok üzgünüm:

kızlar geçen ay günde 1 tane klomen kullandım adetin 5. günü başladım ama olmadı hiç yumurtam yoktu..... bugün 3. gün ve ben bu sabah kullanmaya başladım daha erken uyarılsın sonuçta yumurtalar adetin ilk günü yumurtalar gelişmeye başlıyor bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun buayda böyle kullanacağım bakalım sonucu etkileyecekmi? belki geçen ay 5. gün geç oldu bilmiyorum kafam çok karışık sizler 5. günmü başlıyorsunuz kullanmaya.....

CAnim genelde doktorlar 5. gunu baslatiyorr.bende 5. gun basliyorum icmeye,,
Ama bazi durumlarda doktor uygun gorurse 3. gunde baslatabiliyorr..
Sen bir doktora basvurmadan mi kullaniyorsun canim ilaci

yok ben dr. kontrolünde kullanıyorum geçen ay 5. günü kullandım ama malesef küçücükte olsa bir yumurtam yoktu o yüzden bu ay 3. günü başlıcam tabiki dr. bunu bilmiyor sonuçta anlamadığım birşey var neye göre 3. günü yada 5. günü ben bunu anlamıyorum valla kızlar artık çok geç iyisiyle kötüsüyle başladım bu sabah dönüşüm yok ne yapayım hayırlısı olsun....

bende geçen ay klomen kullandım ve hiç bir kasık ağrım ne bilim karnımda şişlik batma vs. hiçbirşey olmadı bende hep muayene günüm gelene kadar endişeliydim ve korktuğum başıma geldi geçen ay küçücükte bir yumurtam yoktu acaba gerçekten yumurta oluncamı bu belirtiler hissediliyor çünkü ben gayet rahattım geçen ay.... bakalım bu ay günde 2 tane kullanmaya başlıyorum sonuç ne olacak.....

Canim moralimizi bozmak yok..
Bende gecen aylarki gibi oyle hic heyecanlanmiyorum zaten kesin bir sey yoktur diyorum hep..BElkide boyle daha iyi cunku her ay heyecanla bekliyoruz ve sonu husran..Ama inaniyorum bir gun gelicekki hic beklemedigimiz bir anda bebislerimiz gelmis olcak... Allah in izniyle tabi...
BIlmiyorum senin ne kadar oldu ama ben 14. ayim bu ay..VE iki aydir serophene kullaniyorum.doktorum 1 seneyi gectigi icin bu ilaci kullanmami soyledi..hayirlisi ins
optum canim

3. gunu baslamanin bir zarari olmaz bence iyi yapmissin 1 2 ay ayda boyle dene bakalim canim..ins bu ay olusur :Saruboceq:

ben doktoruma sormustum canim her kadin yumurtladigini hissetmez demisti..yani belki yumurtan olustugu ayda bir sey hissetmezsin..

canım ya listede bende varım ama dr bana regl olmam için ilaç verdi umudum bırdahaki aya kaldı

slm kızlar. bugün umut tüpbebek merkezinde görüşmeye gittik. hsg sonucuma ve filmime baktı dr ve sağ taraf ileri derecede tıkanık çıktı yani sanırım bi et kapatıyomuş tüpü. e malum solda pco var yumurtlama olmuyo, tüp bebeğe karar kıldık kızlar hakkımızda hayırlısı olsun insallaaah. insallah hepiniz iyisinizdirr çok öpüyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…