Benım sonucum ıkıye katlamıs 630,57 olmus. İyi mi sonucum. Yoksa hala düşük mü...
canımcım çok iyi değerin merak etme tatlım Allahın izniyle bebişini alacaksın kucagına
Benım sonucum ıkıye katlamıs 630,57 olmus. İyi mi sonucum. Yoksa hala düşük mü...
ilki kaçtı ve ne zama yaptırdın?
pazar gunu oğlen yaptırmıstım. 307.81 di.
ilki kaçtı ve ne zama yaptırdın?
sat kaç yani kaç hftalık hamilesin
Canım inşallah bebişin gelmiştir. Ama tatlım yanlış anlamazsan bişey diyecem. Belirtilere çok fazla takılıpta kendini şartlandırma olurmu. Ben 4 ay öyle yaptım sonra olmayınca dahada üzülüyorsun. Mümkün olduğunca kendini dinleme. ınşallah güzel haberler verirsin bize.kızlar hala adet olmadım allahım nolur bebişim gelmiş olsun...
kasıklarıma ve göğsüme ağrı giriyo..
Canım inşallah bebişin gelmiştir. Ama tatlım yanlış anlamazsan bişey diyecem. Belirtilere çok fazla takılıpta kendini şartlandırma olurmu. Ben 4 ay öyle yaptım sonra olmayınca dahada üzülüyorsun. Mümkün olduğunca kendini dinleme. İnşallah güzel haberler verirsin bize.
asya orda mısın canım??????????
kızlar hala adet olmadım allahım nolur bebişim gelmiş olsun...
kasıklarıma ve göğsüme ağrı giriyo..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: kılzarrr doktora gıttım herşey normal miş. bidaha test yaptırmana gerek yok dedı. 3-4 guna kadarda kese gorunur dedi.:CüvCüv:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: kılzarrr doktora gıttım herşey normal miş. bidaha test yaptırmana gerek yok dedı. 3-4 guna kadarda kese gorunur dedi.:CüvCüv:
Hepimiz aynıyız canım. Her ay aynı umutla vücudumuzu inceliyoruz acaba mı diye.cnm biliyorum aslında çünkü bu 5.denemem ve ilk 4aydada hep belirti aradım ama halende vazgeçemiyorum bu huyumdan işte..
biliyorum eğer hamile değilsem çok üzülcem ama kendimi kaptırmaktanda alıkoyamıyorum her ne kdr adette olabilirsin desemde kendime laf geçiremiyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?