Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hala olmadıysan adet bi drunla görüşsene

benim doktorum çok iyi ya haftanın iki günü gidiyorum gelişmeleri inceliyo ona göre yön veriyo tedaviye

:kedi:
:kedi::kedi:
:kedi::kedi::kedi:evet canim dün ve bu sabah ins hayirlisiyla gelir bebegim
sende durumlar nasil???

:kedi:
:kedi::kedi:
:kedi::kedi::kedi:evet canim dün ve bu sabah ins hayirlisiyla gelir bebegim
sende durumlar nasil???

ohh ohh hadı bakalım Amın cnm inşş bebısın gelırrr bu ay,bende regl yım daha canım pazt dr gıtcem cst ilacım bıtıo.asılama olcak buyuk ıhtımalle bu ay bakalım hayırlısı acnmm

ohh ohh hadı bakalım Amın cnm inşş bebısın gelırrr bu ay,bende regl yım daha canım pazt dr gıtcem cst ilacım bıtıo.asılama olcak buyuk ıhtımalle bu ay bakalım hayırlısı acnmm
insallah canim hepimiz tedavilerimizden güzel sonuc aliriz :Saruboceq:rabbimin izniyle ins benimki tutarsa 2 haftadan belli oluyomus test yapip pozitifse doktora gidicem henüz tedavi seklim belli degil metformin kullaniyordum biraktirdi bakalim ne diyecekler herseyin hayirlisi canim ins :Saruboceq::Saruboceq:a.s.

hihoyyytklomenim bitti kasıklarımda ağrı var ve bacaklarım ağiryorsempatiksalakcinni ilk kez böyle bir yan etkiyle karşılaşıyorum:uhm: bu 4.kullanışım laelaelaelaelaecuma kontrolüm var yarın eşimle havuz keyfi yapacağız opuyorumnanaktançocuk düşünmekten kendimizle ve birbirimizl ilgilenemiyoruzŞeniz

Benım sonucum ıkıye katlamıs 630,57 olmus. İyi mi sonucum. Yoksa hala düşük mü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…