henüz dr a gitmedim 1 haziranda farlutal a başla 10 gün içinde adet olacaksın ( gerçi bitince mi 10 gün sayacagım yoksa başladığımdan itibaren mi onuda bilmiyorum ) sonra adetin 3. günü klomene başla bitince gel muayene edelim demişti
benim doktorum çok iyi ya haftanın iki günü gidiyorum gelişmeleri inceliyo ona göre yön veriyo tedaviye[/QU
sağol canımopuyorumnanaktan aslında bu 2. dr um ilk kez gittim tavsiuye ettikleri için. Ama ben hala adet günümü bekliyordum ve kullanıp bittikten 10 gün sayıyordum ancak olurum heralde diyordum, yarını da bekliyimde olmazsa gideyim . Ne dert ya , hergünün başka bir hesapla güne başlıyorum. Yolda falan bebekleri görünce donup kalıyorumsenağlama
benim doktorum çok iyi ya haftanın iki günü gidiyorum gelişmeleri inceliyo ona göre yön veriyo tedaviye[/QU
sağol canımopuyorumnanaktan aslında bu 2. dr um ilk kez gittim tavsiuye ettikleri için. Ama ben hala adet günümü bekliyordum ve kullanıp bittikten 10 gün sayıyordum ancak olurum heralde diyordum, yarını da bekliyimde olmazsa gideyim . Ne dert ya , hergünün başka bir hesapla güne başlıyorum. Yolda falan bebekleri görünce donup kalıyorumsenağlama
canım benim zor tabiki bizim bu yaşadıklarımız ama sonunda bizimde olacak bebişimiz eminim benbide hamile değilim ama adet olmuyorumya gıcık oluyorum en azından olsamda bi an önce tedaviye başlasam neyse sende sıkma canını sen tedaviye yeni başladın dimi
canım benim zor tabiki bizim bu yaşadıklarımız ama sonunda bizimde olacak bebişimiz eminim benbide hamile değilim ama adet olmuyorumya gıcık oluyorum en azından olsamda bi an önce tedaviye başlasam neyse sende sıkma canını sen tedaviye yeni başladın dimi
evet canım yeni başladım 5 ay denedik olmayınca dra gittim, ilaçları ilk kullanıyorum senin dediğingibi hamiş değilsek adet olsak da tedavimize devam etsek dimi . İşte Allah'ım bizede nasip edecek inşallah:Saruboceq: Senin kaç gün gecikti ? Belki hamişsindir canım farlutal kullanıpta hamile kalanları okudum araştırıken, inşallah öylesindir . Bak benimki normal o zaman sende farlutal kullanıyosun ve adetin gelmemiş
evet canım yeni başladım 5 ay denedik olmayınca dra gittim, ilaçları ilk kullanıyorum senin dediğingibi hamiş değilsek adet olsak da tedavimize devam etsek dimi . İşte Allah'ım bizede nasip edecek inşallah:Saruboceq: Senin kaç gün gecikti ? Belki hamişsindir canım farlutal kullanıpta hamile kalanları okudum araştırıken, inşallah öylesindir . Bak benimki normal o zaman sende farlutal kullanıyosun ve adetin gelmemiş
ben bu ay daha başlamadım canım drum bugün gebelik tahlili istedi eğer hamile değilsem başlıycam bugün
mayıs 9 da adet olmuştum hala yok bişey bakalım saat 3 te belli olcak herşey
neyse kızlar ben yemeğe çıkıyorum grş
slm kızlar geldim ben 1 saate kadar hastaneye gidicem bakalım sonuç ne olcak
:kedi:calısmalar basladı yanı :))))))) bugun mu baslıo calısmalarınız hadı canımmm hayırlısı olsunn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:kedi:
:kedi::kedi:
:kedi::kedi::kedi:evet canim dün ve bu sabahins hayirlisiyla gelir bebegim
sende durumlar nasil???
insallah canim hepimiz tedavilerimizden güzel sonuc aliriz :Saruboceq:rabbimin izniyle ins benimki tutarsa 2 haftadan belli oluyomus test yapip pozitifse doktora gidicem henüz tedavi seklim belli degil metformin kullaniyordum biraktirdi bakalim ne diyecekler herseyin hayirlisi canim ins :Saruboceq::Saruboceq:a.s.ohh ohh hadı bakalım Amın cnm inşş bebısın gelırrr bu ay,bende regl yım daha canım pazt dr gıtcem cst ilacım bıtıo.asılama olcak buyuk ıhtımalle bu ay bakalım hayırlısı acnmm
slm kızlar geldim ben 1 saate kadar hastaneye gidicem bakalım sonuç ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?