- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Günaydın herkese, hayırlı sabahlar
Yeni hamişleer durumlar nasıl, neler hissediyorsunuz, belirtiler nasıl?
Anlatın accık yahuu.
kızlar ya ben henüz adet olmdm ama kasıklarımdan aşağıya doğru bazen böyle bi baskı oluyo bi adetemi işaret sizce
birde karnıma minik mink batmalar oluyo
bgn ve yrn adet olmzsam yrn akşam gidicem dra
progestanın bitiminin 3.günü gel demişti..
ya içimden bir ses hamileyim diyor bir ses te hayır kendini kaptırma adet olcaksın diyor
biliyorum cnm senin belirtilerinde böyleydi ama bnm her adet öncesi böyle belirtilerim oluyodu birtek mide yanmam haricinde..müthiş tedirginim korkuyorum adet olursam blyrm çok üzülücem kaptırmym kendimi diyoum ama elimde değil
ya içimden bir ses hamileyim diyor bir ses te hayır kendini kaptırma adet olcaksın diyor
biliyorum cnm senin belirtilerinde böyleydi ama bnm her adet öncesi böyle belirtilerim oluyodu birtek mide yanmam haricinde..müthiş tedirginim korkuyorum adet olursam blyrm çok üzülücem kaptırmym kendimi diyoum ama elimde değil
slm kızlar bugün hastaneye test yaptırmaya gittim yeni geldim dün dr ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi ama olmayabilirde dedi ona göre ilaç veririm adet olman için dedi 3 te alcam sonucu gerçi pek umudum yok ama bilmiyorum ya olsa ne güzel olur eşime babalr günü hediyesizemuszemus
ama ya yoksa
Adet günün geçtimi canım, inşallah hamişsindir
evet canım geçti ama zaten ben kaç aydır hep farlutalle adet oluyorum
Kaç aydır kullanıyorsun canım benim ilk ayım farlutalı kullanışım, farlutal kullanırkende daha önce geçikme olmuşmuydu ?
Adet günün geçtimi canım, inşallah hamişsindir
benim bu sorun bekarlığımdan beri var o zamandan beri tedavi amaçlı doğumkontrol hapı kullandım sonra çocuk yapmaya karar verince bıraktım bikaç ay düzenli oldu 5 aydır düzensizleşti ve 4 aydır ilaçla oluyorum adet
slm kızlar bugün hastaneye test yaptırmaya gittim yeni geldim dün dr ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi ama olmayabilirde dedi ona göre ilaç veririm adet olman için dedi 3 te alcam sonucu gerçi pek umudum yok ama bilmiyorum ya olsa ne güzel olur eşime babalr günü hediyesizemuszemus
ama ya yoksa
Peki farlutalı kullanırken gecikme oldumu ?. Benim ilk ayım o yüzden çok merak ediyorum, peki bebiş varken kullanılmasında sorun olurmu farlutalı , sonuçta adet söktürücü, kafam karıştı kimi sorun olmaz diyor kimi düşük olur diyorkafamçokkarıştı
cnmmm inşallah hamılesındır. guzel dusun guzel olsun.
canım bu farlutal gebelik yoksa ve adet olamıyosan adet olman için verilen bi ilaç adet olduğun anda ilacı bırakacaksın ve ilacı içmeye başladıktan sonra 10 gün içinde adet oluyosun yani hamileyken kullanılmaz
Canım saat 3 de alırsın sonuçlarını için rahatlar, sen tecrübelisin ben 1 haziranda başladım kullanmaya farlutalı, geçen ayda 16 sında adet olmuştum , ama hala adet olmadım normal mi bukafamçokkarıştı nolur yardımm
peki doktorun ne diyo
henüz dr a gitmedim 1 haziranda farlutal a başla 10 gün içinde adet olacaksın ( gerçi bitince mi 10 gün sayacagım yoksa başladığımdan itibaren mi onuda bilmiyorum ) sonra adetin 3. günü klomene başla bitince gel muayene edelim demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?