Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Günaydın herkese, hayırlı sabahlar
Yeni hamişleer durumlar nasıl, neler hissediyorsunuz, belirtiler nasıl?
Anlatın accık yahuu.

Gunaydın cnm. Bende hiçbir belirti yok sadece rgl olmadım o. Ama gecen hafta adet sancısı gıbı agrılarım vardı. Ve her adet donumınde olduğu gibi sivilcelerimde benı yalnız bırakmadılar sağolsunlar. Sanırım bırakmayada nıeytlerı yok : ) bu arada eşim hala inanmıyor bi görelim diyor. Kimseyle paylaştırmıyor sevıncımı ya. Allah korusun bişey olsa sen uzuleceksın bılıyorum dıyor.onun için az daha sabretmelıymısım. Birtek sizler biliyorsunuz yani..

cnm benım belırtılerımde aynen boyleydı bılıyorsun.inşşallah hamılesındır.

ya içimden bir ses hamileyim diyor bir ses te hayır kendini kaptırma adet olcaksın diyor
biliyorum cnm senin belirtilerinde böyleydi ama bnm her adet öncesi böyle belirtilerim oluyodu birtek mide yanmam haricinde..müthiş tedirginim korkuyorum adet olursam blyrm çok üzülücem kaptırmym kendimi diyoum ama elimde değil

Cnm benımde her adet donemı agrım olurdu. Sen kanda baktır bence. 14. Gunun gecmedı mı senın. Ben iğnden sonrakı 14. Gun baktırdım bılıyorsun. İnşallah hamılesındır. Stres yapma. Senı cok ıyı anlıyorum.

slm kızlar bugün hastaneye test yaptırmaya gittim yeni geldim dün dr ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi ama olmayabilirde dedi ona göre ilaç veririm adet olman için dedi 3 te alcam sonucu gerçi pek umudum yok ama bilmiyorum ya olsa ne güzel olur eşime babalr günü hediyesizemuszemus
ama ya yoksa

GÜNAYDIN KIZLAR:teytey::teytey: Canım 14 gün mü geçti senin bence bir test falan yaptır bence, seni o kadar çok anlıyorumki aynı şeyleri 6 ay boyunca yaşadım. Benimde bugün adet günüm ama daha olmadım , üstelik farlutal ( adet söktürücü ) kullandım. İnsan küçük de olsa ümitleniyor işte.

Adet günün geçtimi canım, inşallah hamişsindir

Kaç aydır kullanıyorsun canım benim ilk ayım farlutalı kullanışım, farlutal kullanırkende daha önce geçikme olmuşmuydu ?

benim bu sorun bekarlığımdan beri var o zamandan beri tedavi amaçlı doğumkontrol hapı kullandım sonra çocuk yapmaya karar verince bıraktım bikaç ay düzenli oldu 5 aydır düzensizleşti ve 4 aydır ilaçla oluyorum adet

ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba???

Peki farlutalı kullanırken gecikme oldumu ?. Benim ilk ayım o yüzden çok merak ediyorum, peki bebiş varken kullanılmasında sorun olurmu farlutalı , sonuçta adet söktürücü, kafam karıştı kimi sorun olmaz diyor kimi düşük olur diyorkafamçokkarıştı

cnmmm inşallah hamılesındır. guzel dusun guzel olsun.

canım bu farlutal gebelik yoksa ve adet olamıyosan adet olman için verilen bi ilaç adet olduğun anda ilacı bırakacaksın ve ilacı içmeye başladıktan sonra 10 gün içinde adet oluyosun yani hamileyken kullanılmaz

Canım saat 3 de alırsın sonuçlarını için rahatlar, sen tecrübelisin ben 1 haziranda başladım kullanmaya farlutalı, geçen ayda 16 sında adet olmuştum , ama hala adet olmadım normal mi bukafamçokkarıştı nolur yardımm

ilaca başladığın günden itibaren 10 gün canım bende bu şekilde tedavi görüyorum ama ben klomen değil serophene kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…