arkadaşlar çok üzgünüm...3 klomen ayımda olmadı..Bu arada 2 gün erken geldi .. Beni 8 Aralık Yazabilirmisiniz.
Tedavim boyunca 2 dr. gitmiştim. Biri 6 ay sürekli klomen demişti. diğeri 3 ay. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Yarın 3 günüm klomen kullansammı diye düşünüyorum dördüncü aydada. Bazen diyorum acaba ilaç stresimi oluyorum .Bilmiyorum..Ya kist olursa diye de korkuyorum. doktorumbu ay olmazsa rahim flimi demişti.. Eşimde kastı haklı olarak.. Allah hepimizin kucağını doldursun. Herkeze dua ediyorum.. Başakçığım Seninle aynı duyguları taşıyorum. çok kararsızım...
arkadaşlar klomeni kullanırken sizdede baş ağrısı ve bulantı olmuş muydu? 2 gündğr başım çok ağrıyor.birde sizler klomen bittikten sonra kaçıncı gün doktora gittiniz? ben 11.gün gidecem acaba erken mi?
ben kötüyüm senağlama
prolaktin tavanlarda geziyor sanırım
doktor tahlil istedi
göğüs muaynesi yapti resmen süt geldi senağlama
16. gün ve yumurtam hala çatlamadı
dua etmezmiyim hiç her gece ediyorum bazen kendi kendime inanamıyorum hamile birini görsem içim içimi yiyo allahım diyorum bende hamileyim diyebilecekmiyim,karnım büyüyecekmi,şunu yemesem bunu yesem falan diyeblecekmiyim,doktora gittiğimde evet bebeğinizin sağlık durumu gayet iyi diyecekmi doktor bana offff.... senağlama ben bugün çok bunalımdayım galiba....benimle beraber evlenenlerinde bebekleri oldu hatta benden sonra evlenenlerin bile oldu....bi ben kaldım...senağlama.......
herkese merhabalar,
bugün kontrolüm vardı dr. Tekrar gonaphene verdi ama hiçbiryerde bulamıyorummm.hiçbir eczanede yok klomen ve seraphone var muadili olarak...dr. Sordum en iyisi gonaphene diyor,bulsan daha iyi olur diyo..bulamazsan eğer seraphone kullan diyo..ne farkı varki kızlar ya ,sonuçta içeriği aynı...şimdi seraphone içerken aklımda soru işareti kalacak...
Bu arada 19 kasım adet tarihim...ilaca başlamak için beklemekteyim
cerot canım kaç günde adet oluyorsan birdahaki adet tarihini hesaplayıp sayfamıza yazarsan senide listemize dahil ederiz
umarım kızına bir kardeş en kısa zamanda gelir
ben kötüyüm senağlama
prolaktin tavanlarda geziyor sanırım
doktor tahlil istedi
göğüs muaynesi yapti resmen süt geldi senağlama
16. gün ve yumurtam hala çatlamadı
Ama doktorum klomenin etkisinin devam ettiğini söyledi.bıraktıktan sonra 2-3 ay etkiliymiş.
kızlarr müjde allah açok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?