gunaydınnn cnmmmGÜnaydınnnnn
gunaydın herkeseeee
iyiyim cnmm bende napım uykum kaçtı oturuom :)))
ayy kıslarr ben bu sıgarayı nasıl bırakırım az ıcıorum sımdı ama zorluo yawww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnn cnmmmGÜnaydınnnnn
gunaydın herkeseeee
gunaydınnn cnmmm
iyiyim cnmm bende napım uykum kaçtı oturuom :)))
ayy kıslarr ben bu sıgarayı nasıl bırakırım az ıcıorum sımdı ama zorluo yawww
sana dayak lazımm hee az ıcıyorum ne demek hıc ıcmeyeceksınnklava:
:1shok::1shok::1shok:yaa cok istıorum hıç içmemeyi ınankı ama bı kaçsaat sonra cnm ıstıooo(((((
bı seklde bırakıcm ama valla :))
ıcerken cocuk dogunca hastanede gecırecegın zamanları dusun olmamıs cıgerlerını dumanla dolduruyorsunn yazık yazıkkklava: rahımını balon gıbı dusun ıcınde bebgın ve sen ona durmadan duman ufluyorsunnn o mınık nasıl basetsın:ecrin_bebek:
azaltmakla olmıycak galıba en iyisi bırden bırakıp içmemek evet evet en dogrusu bu haklısın sevdacım cekıdek cıtlıyım cnm istedıgı zamn :)) burada sence yarın kanka baktırımmı degerıme dr bys demedı hıç ama sadece cuma gel dedı
bence baktırr bakalım degerlerın normal sekılde artıyormuu
sevdaaa gunaydınn cnmmm
yasmngu gunaydınnn
sağol canım iyiyimcanımm benım cok saoll sennasılsın ayyy sevda dogru demısss sızeee:))
ayy bsy hıssetmıom kı :))) hehehehehhehe
heee dımı evet evet lasımmm :)))degıseyım bı ara unutmıımde
gunaydınn cnmmm
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
esemos cnım hoşgeldinayyy canım benim koca göbeklim kıyamam size seninde yaklaşıyor vaktin heyecan artmıştır sizde..darısı hepimize olsun inş.
canım tebrik ederimkuzu84 canım ben kandi sevincime dalınca senin cuma günü verdiğin mutlu haberi geçmişim. tebrik ederim inş hayırlısıyla ve sağlıkla hamileliğini tamamlar bebişini kucağına alırsın ( tabi ki bu dileklerim bütün arkadaşlar için geçerli) alkisalkisalkis.
canımm senı hatılıorum ılk hamılılek hbr verdıgını.Allah yardımcın olsun cnm yazını okuyunca ben bıle kotu oldum nedenı nedır bılmıorm kımbılebılırkı bole bsyın nedenını ztn..umrım bebegın dogdugunda esın ıle eskı guzel guzel gunlerınıze donersınız Rabbım sıze guzel mutlu huzurlu saglıklı gunler nasıp etsın inşş bu bı gecıs donemııdr ve bunu en kısa zamanda atlatrsınızzolumunekankayizsmilebi zamanlar bebek özlemiyle burada yazıyordum. şimdi hamileyim. bebeğime az kaldı. ama sevinemiyorum. çünkü çok yanlız hissediyorum. tedavi sürecindeki zoraki birlikteliklerden sonra eşimi hergün biraz daha kaybettim. uzaklaştı sanki benden bi evde iki arkadaş gibiyiz. kocam değilde sanki arkadaşım. artık aynı odayı bile paylaşmıyoruz. çok zoruma gidiyor. beni bu günlerimde bu kadar yanlız bıraktı. bana baktığında oğlunu görüyor artık. kaç kadın var benile yat diye kocasına yalvaran. ne onursuzluk kadınım ben kadın. her geçen gün birazdaha uzaklaştırıyor kendinden. farkında değil belki ama. korkuyorum kendimden çekip gitmekten. tükenmekten. ne acıki yokluğuna alıştırdı beni.
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar diliyorum herkese.
Seldanın güzel haberinden sonra neler oldu, ben bi geçmişi okuyayayım.
ne olursa olsun bebeğim olsun diye düşünmeyin benim gibi. oluyor ama eski günleri özlüyorsunuz. herşeyin bi bedeli var. çok fazla istedim galiba şimdi elimdekilerden de oldum. rabbim kimseyi yanlız bırakmasın.
günaydın kızlar