Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alminas senin bebek kaç haftalık oldu
allah bağışlasın inş. korkuyormusun doğumdan
kızlar ne zamn karnınız şişmeye başladı
bende hiç şişme falan yok
5 ay bittiğinde başladı dışardan belli olacak kadar oldu.
bızde hala ınanamıyoruzz ben 31 kılo aldım 58 ıle hamıle kaldım suan 90 kıloyumm
bız herseyını hazırladık odası kıyafetlerı hastane cantamız herseyı tamam bır kızımız eksıkk :)) babamızd
a cok merak edıyorr kızını hergece enaz 30 dk konusuyor onunla
benım ılkaylarda hemen karnım cıktı hemde kocamandı 3 ay olmustu mıllet benı 6 aylık falan sanıyordu sımdı bıle gorsenız oyle buyukkı
yeni hamile arkadaslarıma elevit isimli ilacı ıcmelerını onerıyorumm bıraz kılo yapıyor ama bebege cok faydası varr
aa evet canım doktorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri verdi kulanıyoruz eleviti
onun yanında gyno ferro sanolu hamile kalmadan 3 ay önce başladık içmeye doğuma kadar devam edecekmişiz yanında bir de günde 3 defa progestan içiyorum ben ilaçlar midemi bulandırıyo ama napiyim
evet canım 3ü bir arada ilaç folik asit de içeriyogyno ferro sanolu bende ıcıyorumm sadece progestan ıcmedımm
ya canım insan zayıfladıkça da korkuyo ya ben 47 kilodaydım hamile kaldığımda şimdi 44.7 olmuşumben heray 5 kılo aldım ve 6 ay rejım yaptım sonra dr um rejımımı degıstırdı degıstırdıgı rejımle 7 kılo aldımm sonra baktık basa cıkamadık bosver ye dedı keske bende zayıflasaydım ama maleseff
evet canım 3ü bir arada ilaç folik asit de içeriyo
ya canım insan zayıfladıkça da korkuyo ya ben 47 kilodaydım hamile kaldığımda şimdi 44.7 olmuşum
doktor normal dedi alırsın dedi ama insanı korkutuyo da zayıflık
galiba karnımınbüyümesi için daha çok bekliyeceğim heyecanlanıyorum
alminas canım senin bayağı erkenden çıkmış karnın bizim 12 haftalık olmamıza az kaldı ama hiç birşey yok ortada aksine zayıflıyom ben