çatlayan yumurta adet olunca dışarı atılıyor.oysa bugün benim 3.adet günüm ,koca bir yumurta olduğu gibi duruyor.sağ taraftaki gitmiş.yinede ilaca devam dedi(
zencefill ben sana demiştim belki yumurtan vardır ondan diye çatlamadıgını nerden anlıyor drlar ben daha onu çözemedim
canım seni umutlandırmak istemem ama benimde hamiş kalmadan önce adete 5-6 gün kala aynısı olmuştu sonra meğerse hamişmişim hadi hayırlısı canım ...a.s.
slm kızlar,
benim adet tarihim yarın,normalde 2-3 gün öncesinden aşırı bel ağrısı yaşardım ama şimdi yok...geçen hafta kontroldeydim eğer gebelik olsaydı vajinal ultrasonda belli olmazmıydı acaba.yada ultrasonda çıkması için erken mi,test yapsam mı karar veremedim(
cnm bnce belli olurdu keseyi görürlerdi en azndan die biliorm.. adetn gecikioda olablr bnmde geçen ay öle olmuştu normalde 3-4 gün öncesnde karnım ağrırdı ama geçen ay ne ağrı oldu ne belrti bi de üstüne 4 gün geckti boşunada sevinmştm.. snde kndini hazrla olumsuzluğada sonra çok üzülüosn biliorm bu durumu yani... ama inş hamilesndr allah bilir hiç belli olmaz :teselli:
kızlar biliyorsunuz geçen ay klomen kullanmıştım ve hiç yumurtam olmamıştı bu ay 2 doz kullandım ve kocaman bir yumurtam var dr. 25 milimden büyük dedi çatlatma iğnesi vermedi kendiliğğinden çatlamasını beklicez dedi ama çatlamayıp kistede dönüşebilir dedi kafam karıştı sizce bu kadar büyük yumurta çatlarmı???? allahıma şükürler olsun inanın hamile kalmış kadar sevindim sonuçta yumurtam birşekilde oluyor ve gelişiyor ya bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah olur.... çünkü yumurta olmayınca ne aşılama ne tüp bebek oluyor.....ve 2-3 gündür sol kasığımda özellikle acayip bir ağrı var çatlayacağı içinmi acaba mesela bugün o kadar ağrımıyor yumurtada zaten sol kasığımda
bak gördünmü canım yumurtan oluyormuş :teytey:evet canım yumurtan çatlamış olabilir boş geçirme bu günleri :1hug:
canım inşallah herşey gönlünce olur inşallah hamiş kalırsın bende bu ay ilk defa kullandım klomen yarın yumurtama bakılacak benim 5-6 tane yumurtam oluyodu ama biraz küçüklerdi 5 aydırda bebiş olmayınca doktorum başlayalım dedi bende çok heycanlıyım bide korkuyorum kist falan olur diyenler var bide çatlatma iğnesi gerekmez inşallah iğneden çok korkarım:1no2: hadi hayırlısı sonucu yazarım yarın kısmetse
canımcım igneden korkma ne çok büyük acılar var derin nefes alıp gözlerini kapat ben öyle vuruldum ignemi birde hemşireye ben igneden korkuyorum de ozman daha nazik oluyorlaryerimseniben
kızlar benim adetim perşembe acaba kan testi yaptırsam çıkarmı ya kızlar karnımın altında aşırı derecede sancı var acaba adet belirtisimi yoksa hamilelikmi yanımda çalışan arkadaşa soruyom o diyoki hamilelikte adet sancısı gibi sancı olmaz anlamazsın bile diyo kime inanacağımı şaşırdım kimisi diyo aynı adet belirtilerini yaşarsın
canımcım herkezin dedigine takılma herkezin bünyesi farklı seninki öyle belirti verecek bilemeyizki hayırlısyla gelir bebişin inşallah
kızlar bugün adet günüm halen olmadım buay soz vermiştim kendime test yapmıycam dıye dayanamadım yaptım biraz önce sonucmu:1no2::1no2: negatif herzamankı gibi teste cıkmamıstır dıye kendımı avutmak ıstemıyorum sılıkte olsa bır cızgı cıkardı mutlaka ben cift cızgıyı hıc goremıycem :a015:
canımcım ilk baş herşeyin hayırlısını iste sende hemen neden test yapıyorsun sabret biraz günün geçsin böyle morelmen çöküyorsun arkadaşım kızıcam bakklava: morelin yüksek tut rahatla biraz geç döllenme olmuştur belki..
arkadaslar selam
ctesi gunu dr a gittimb hatırlayanlarınız olursa geçen ay laporoskopi olmustum. tek tupum hala tıkalı acılamadı. dr a gittim sag taarfta yumurtan var dedi yikildim o ay enazından ameliyatın ertesi ayı soldan acık yerden yumurtam olsaydı diye dusunuken dr bakarken dediki aa soldada var hatta daha buyuk.
adetin 7. gunu sagda 12 mm solda 14 mm birer yumurtam vardı. augustosta bir kere klomen içmistim kistlerim oldu idi ve iki ay dogum kont hapı içmistim sonra ameliyat oldum simdide ilacsız vs yumurta bakalım demisti dr . neyse
bgun yani 9. gun olarak tekrar gittim
bir baktı solda bir tane daha gelismis dedi biri 18 digerini duyamadım kac dedi onemli değli yarin yine gideceğim sorarım. sagdaki gerilemis kuçulmus erken donemde olur boyle seyler dedi ki benim isim yok sagdaki ile tıkalıorası zaten :)
nası l sevindim size anlatmama ilacsız 4 ay evel içtigim klomen etkisi olmayacagın soyledi dr ilacsız nası iki yumurtam var çok sasırdım çok mutlu oldum.
ordan çıktım keyifle cay içmeye gittim hastanenin cafesiner aklıma dank getti ya ikiz olursa ya ikiside dollenirse diye bir panik oldum. ama olmaz ya dedim bunca ay birtanesi bile dollenmedi simdi ikisi birden olmaz heralde oyle birsey. allah ilk çocugunu isteyenlere olmayanlar a versin nolur beni korusun ikizden :) uç çocuk lu olmayı dusurnemiyorum bu devirde nası bakılır buyutulur okutulur.
iste boyle arkadakslar
canımcım hayırlısı olsun sevindim senin adına bakalım üçüz olsa bile hepsi dünyaya gelebileçekmi bak bu şşekilde allaha kafi gelmek gibi oluyor hem istiyoruz birde ya üçüz olursa diye kayırıyoruz hayırlı saglıklı sıhatlı tutunsunda bebişimiz allahım en kısa zamanda herkeze nasip etsin
bende bugün doktora gittim,adetimin 3. günüydü.geçen ay sağ tarafımda yumurta oluşmuştu.ama adetime yakın sol tarafımda çok ağrım vardı,hatta burda sormuştum,neden olabilir diye.bugün dr sol tarafımda da yumurta oluştuğunu ama çatlamadığını söyledi.yinede klomene devam dedi.8.günü tekrar kontrol istedi.napcam ben şimdi
canım rahatla steres yapma yaparsan herşey tersine gider allah yardımcın olsun
slm kızlar,
benim adet tarihim yarın,normalde 2-3 gün öncesinden aşırı bel ağrısı yaşardım ama şimdi yok...geçen hafta kontroldeydim eğer gebelik olsaydı vajinal ultrasonda belli olmazmıydı acaba.yada ultrasonda çıkması için erken mi,test yapsam mı karar veremedim
canım herkez belirti yaşayacak diye bir kaide yok lütfen belirtilere takılmayalım inşallah olmazsında adet bebeişimiz gelir..
heycan yaptm şimdi :1rolleyes: inş bnde hamile kalırm bu ay yaa... yalnz umudum yok gbi bişi çnkü dün test yaptm negatif ama allahın işi bu hiç belli olmaz... 23ünde olmam lazm dün yaptm negatf dediğim gibi. sen ce erken mi yaptm cnm
canım seninle aynı gün adetimiz ben test yapmıyorum morelim bozuluyor negatifi görünce adet olunca okadar stres yapmıyorum beklemedeyim yani inşallah hamileyizdir yaa ne güzel olur hayırlısıysa tabi...Şeniz
kızlar bnm adet tarihim 23 kasım yazarsanz sevinrm =)
tabikide ekleriz...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
17 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************
KASIM LİSTESİ
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4KASIM ???????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5KASIM ???????
balımnur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM ??????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9KASIM ??????
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM ?????
nurinisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM?????
beyza:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 KASIM
NİSAN 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17KASIM
GAMZELİ...................................................19 KASIM
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 KASIM
sevgim21....................................................23KASIM
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede
HABER ALAMADIKLARIMIZ ?
sabirekara::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM???????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM????
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM????
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :teytey:
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ARALIK AYI LİSTEMİZ...
başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
SEVGİM21 EKLEDİM CANIM ]
yaa bnde çok merak ediorm ya hamile olupta sancılanan oluo mu bn dış gebelik geçirdm hastalıımdan önce karnım sancılanıodu hasta olcakmışım gibi tabi blmiodm hamile olduumu daha dorusu dış gebelik olduunu. kimisi hamile olursan ble sancılanıosun diolar adetten önce... bilen varmı bnde çook merak ediorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?