selam kızlar bende 6 seneden sonra tekrar klomene başlayanlardanım..oğlum 6 yaşında onada klomen gonaphene çatlama iğneleri felan kullandım.2.bebegimizi istedik ama 9 ayımız hala birşey yok maalesefki..geçen ay adetim 10 ün geçince hevesli hevesli dr. gittim.ama hamile değilmişim..dr.da takipe alalım test yapalım dedi..hormonlarım yüksek çıktı..fsh hormonu 11.07 normalden baya yüksekmiş..yaşlı ve çok tembelmiş yumurtalarımcumaya takibe gidecegim ve yarından itibarende klomene başlayacagım..moralim çok bozuk kızlar..
kızlar doktorum bu ay için sadece 12ml bir tane yumurtan var dedi..kaç ml olması gerekiyor?sansım varmı bu ay?klomenle olumlu sonuç alamadık 12ml 1 tane yumurta dışında..önümzdeki ay igne tedavisi uygularız dedi..süreç uzamaya başladı ve benim moralim 0..rabbim inş fazla bekletmez bizleri...
kızlar biliyorsunuz geçen ay klomen kullanmıştım ve hiç yumurtam olmamıştı bu ay 2 doz kullandım ve kocaman bir yumurtam var dr. 25 milimden büyük dedi çatlatma iğnesi vermedi kendiliğğinden çatlamasını beklicez dedi ama çatlamayıp kistede dönüşebilir dedi kafam karıştı sizce bu kadar büyük yumurta çatlarmı???? allahıma şükürler olsun inanın hamile kalmış kadar sevindim sonuçta yumurtam birşekilde oluyor ve gelişiyor ya bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah olur.... çünkü yumurta olmayınca ne aşılama ne tüp bebek oluyor.....ve 2-3 gündür sol kasığımda özellikle acayip bir ağrı var çatlayacağı içinmi acaba mesela bugün o kadar ağrımıyor yumurtada zaten sol kasığımda....
canım inşallah herşey gönlünce olur inşallah hamiş kalırsın bende bu ay ilk defa kullandım klomen yarın yumurtama bakılacak benim 5-6 tane yumurtam oluyodu ama biraz küçüklerdi 5 aydırda bebiş olmayınca doktorum başlayalım dedi bende çok heycanlıyım bide korkuyorum kist falan olur diyenler var bide çatlatma iğnesi gerekmez inşallah iğneden çok korkarım:1no2: hadi hayırlısı sonucu yazarım yarın kısmetse
ya arkadaşlar bu tarif edilmez bi duygu.allah herkese yaşatsın...kan testide yaptırdım sonu 465 çıktı hamileyim yaaaaaaa.......eşimle hala şoktayız....herkesi aradım söyledim....çok güzel bişey bu yaaaaa.duygularımı kelimelere dökmek imkansız.umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar.ben pkolu olduğum halde ilaçsız hamile kaldım.çok üzülüyodum olmuyo diye ama bu ay hiç takmadım kafaya rabbim dilerse olur dedim....ve oldu.....inş.sonuna kadar sürer bu mutluluk.düşük filan olmaz galiba pkolularda düşük riski fazlaymış....bana dua edin...sizlerde benim dualarımdasınız.....
canım selam..seninle ortak yönümüz çok fazlaaa..benim de 6 yaşında kızım var ve 2. için geçtiğimiz c.tesi başladım klomene..yazdımtopikte ama gözünden kaçmış olabilir diye hatırlatma yaptım...bir kere başardık korkma canım ya olur inşallah..stres yapma lütfenn..gerçekten olacağı varsa da olmuyor.. bende de insülin direnci aşırı yüksek..pko yum sorma..( hayırlısı canım..
sevgilera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?