kızlar bende rüyamda göğüsümden süt geldiğini ve çocuk emzirdiğimi gördüm yorumlarmısınız allahım inş hepimiz hamişizdir daha bugünle beraber 5 günüm var dün yaptım test fakat negatifti kan testini nasıl nerde yaptırabilirim
klomende ilk ayımdı ama nerdeyse 1 yıldır bebek istiyoruz.dünde eşimin testlerini yaptırdık.kısmet artık.ama beklemek çok zor,herkes hamile çevremde.2,5 yıllık evliyim,artık çok sıkıldım sorulardan(
arkadaşlar beni listeden silin bu sabah adet oldumsenağlama
kızlar bende rüyamda göğüsümden süt geldiğini ve çocuk emzirdiğimi gördüm yorumlarmısınız allahım inş hepimiz hamişizdir daha bugünle beraber 5 günüm var dün yaptım test fakat negatifti kan testini nasıl nerde yaptırabilirim
aabeyazmelekcim,zencefilcim inşallah sizlerinde tez zamanda önce hayırlısıyla karrını sonrada kucagınız dolar..bilmem mi bende evliliğimin 4.yılı oğluşumu kucagıma aldım ahh ahh bilmemi..ne sorular biter nede laf çarpmalar..sanki istemiyoruz diyen var ama işte vermeyen Rabbim vermiyor işte..herşeyin hayırlısı kızlar..geçen sene korunmayı bıraktık ve ilk ayda hamile kaldım ne sevindim ne sevindim görseydiniz beni..amaa boş gebelikmişti.senağlama.çok çektim kürtaj oldum sonrada.Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş..o yüzden hayırlısını isteyin kızlar sabır sabır sabır başka çare yok..yerimseniben
kızlar merhaba bende klomenle hamile kalmıştım üç ay önce fakat bebeğimi kaybettim önümüzdeki ay aralığın 10 unda adet olmam lazım gene klomen kullanmaya devam edicem
yok kızlar ya ben artık pes ettim bu benim ilk ayımdı klomende,günde iki adet kullandım büyütmedi yumurtayı ümitsizim yani salı günü gideceğim doktora tekrar sizin yazdıklarınızdanda öğrendiğim kadarıyla dozu arttıracak...bilmiyorum kızlar bu yazıldığım kaçıncı liste acaba ben sayısını unuttum senağlama
Selam kızlar bugün gördüm yine kırmızıları her ay daha kötü hissediyorum kendimi ümitlerimiz gelecek aya kaldı umarım sizden güzel haberler duyarım ..Yeni adet tarihim 13 Aralık :1no2:
prengyl çatlatma iğnesi kullandn mı ?? bnm bldiğimm kadarıyla o iğneden snra ağrı oluo benim öyle olmuştu en azından.. bide bişi sorcam arkadaşlar ya benm adetimin 22.günü ama ilişki esnasında zorlanıyorm ağrım oluyo biraz birleşme esnasında normalmi??????????
kızlar biliyorsunuz geçen ay klomen kullanmıştım ve hiç yumurtam olmamıştı bu ay 2 doz kullandım ve kocaman bir yumurtam var dr. 25 milimden büyük dedi çatlatma iğnesi vermedi kendiliğğinden çatlamasını beklicez dedi ama çatlamayıp kistede dönüşebilir dedi kafam karıştı sizce bu kadar büyük yumurta çatlarmı???? allahıma şükürler olsun inanın hamile kalmış kadar sevindim sonuçta yumurtam birşekilde oluyor ve gelişiyor ya bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah olur.... çünkü yumurta olmayınca ne aşılama ne tüp bebek oluyor.....ve 2-3 gündür sol kasığımda özellikle acayip bir ağrı var çatlayacağı içinmi acaba mesela bugün o kadar ağrımıyor yumurtada zaten sol kasığımda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?