Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cennet nasılsınn ne zamandır yoktunnn
seldacım nbr?benim adet sancılarım başladı bi sağ tarafıma girio bi sol tarafıma.bazende iki taraflı bu da tutmadı.ne göğsümde acıma ne de karıncalaşma yaaa.bende tık yok.olmıcak hiçherhalde...
canım lısteyı esemos ve kuzu84 tutuyorr ben kızımın adını duzeltmek ıcın lısteyı duzenledımm umarım tedavın hayırlı olur ve buay bebısın gelırrr
ya bu listeye benide ekleyinvereliniortak bende klomen kullanıyorum bu ay,herşeyimle çok güzel ilgileniyor dr.um ,aynı zamanda glucophagede kullanıyorum kilo almamı engellesin diye ,yarın dr.dayım klomen bitiyor..yoksa herkes hamile kaldıda liste falan kalmadı mı?CADIARZU
canım lısteyı esemos ve kuzu84 tutuyorr ben kızımın adını duzeltmek ıcın lısteyı duzenledımm umarım tedavın hayırlı olur ve buay bebısın gelırrr
ya bu listeye benide ekleyinvereliniortak bende klomen kullanıyorum bu ay,herşeyimle çok güzel ilgileniyor dr.um ,aynı zamanda glucophagede kullanıyorum kilo almamı engellesin diye ,yarın dr.dayım klomen bitiyor..yoksa herkes hamile kaldıda liste falan kalmadı mı?CADIARZU
BEKLENEN REGL TARIHINI YAZ CNM EKLIYIM LISTEYE
BEKLENEN REGL TARIHINI YAZ CNM EKLIYIM LISTEYE
ya benim karışık normalinde adetimi etkileyen bir ilaç verdi dr.bu ay
10nda olmam gerekirken 17 sinde oldum şimdi regl bitiyor,klomene 18nde başladık,her ay 4 gün geri gelen reglim bu ay uzadı anlıycağınız o yüzdende ben tam tarih kestiremiyorum,ama en geç 17 eylül olurum yine herhalde nedersiniz hiç bir fikrim yokbilmiyorumkismile
canım klomen cvp vermezse iğne ile yumurtaları geliştirip çatlatıyolar bu yöntem daha etkili diye biliyorum ebn benim dr.um öyle yapacaktı
oyyyy pratik kuzum benim
ben söyleyene kadar eklemiş bile
CNMMMMMM nasılsınn senın yazını sımdıgordum valla yaww..bugun ii belım dun cok kotuydu.tatlışım emoş arada gelıo ya bu aralar oyuzden listede kacrdıgım oloyaa sen de yardım edıver bana :))))slmm hepinizee
sevdamı saniyelerle kaçırdım galba
revnamız uyandı galba
kuzucumm sen nasılsın belim ağrıo demişsin bence hamilelikten dolayı
yanii sonuç olarak regl öncesi bile ağrıosa
hamilelikten dolayı ağrıması çok normal
ama dediğin gibi artar ve devam ederse dr.unla bi görüş
listeyi sana devredeyim artık:)
eklenmesi gereken
lightlife.......30 ağustos
var canımm
ya benim karışık normalinde adetimi etkileyen bir ilaç verdi dr.bu ay
10nda olmam gerekirken 17 sinde oldum şimdi regl bitiyor,klomene 18nde başladık,her ay 4 gün geri gelen reglim bu ay uzadı anlıycağınız o yüzdende ben tam tarih kestiremiyorum,ama en geç 17 eylül olurum yine herhalde nedersiniz hiç bir fikrim yokbilmiyorumkismile
ekledım listeye inşş uğurlu gelır cnm
[/QUOTE]teşekkür ederim,ya ben yeniyim hepinizi tam bilmiyorum sanırım hamişsin kuzu dimi?sende mi bu yollarla hamile kaldın?ben birşeyler gözden kaçırmış olabilirim kusura bakmayın..bilmiyorumkismile
ekledım listeye inşş uğurlu gelır cnm
klomen den sonra gobekten iğneye gecıolar genelde cnm bebeek arkadasımn da dedıgı gıbı daha etkılı benım bıarkadsım bu sekılde ıkızlerıne hmıs kaldı inşş sende ılk denemende hamsı kalırsın cnm.
slm kızlar,
geçen yıl bu ayda ve muhtemelen bu günlerde ne olurdu bende hamile kalsam diye uğraşıp duruyordum.sizlerle dertleşiyordum burda.Allahıma binlerce şükür rabbim bana bu güzellği yaşattı.
dünyalar güzeli bir kızım var şimdi 3,5 aylık oldu artık.adı nisanur teyzeleri.hepinize bol şanslar diliyo.kafanız rahat kalbiniz mutlu olsun gerisi geliyor.hepinizi öpüyoruz...