slm kızlar nasılsınız.Arada gelip listeyi falan kontrol ediyorum.Merak ediyorum sizleri.Pek bişey yazamıyorum ama.Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.Dua ederken bizi de unutmazsanız seviniriz.Son zamanlarımızı yaşıyoruz bizde.Zor bir hamilelik dönemi geçirdim.İnş doğumum sıkıntısız olur.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım öncelikle geçmiş olsun umarım bukez doktorun dediği gibi hemencecik hamiş kalırsın... benim görümcem geçen ay rahmindeki yarayı yaktırdı ağrılı bir işlem değil bende yanında gitmiştim bi zorluğu yok sadece işlemden sonra 10-15 gün yoğun akıntısı oldu şimdi düzeldi...sende ihmal etme bütün tedavini yaptır inş. en kısa zamanda sende hamiş kalırsın...
merhaba bende bu ay başladım gonaphane+folbial kullanmaya inşallah olur artık 2 yıldır bekliyoruz.kaydirigubbakcemile3
kuzummm benim sol kasığım çok ağrıo sabahtan beri
sanırım benim yumurtalar çatlıo
ama şuan bişi yapamıycam
artık dünden kalanlar varsa belkimm kavuşurlar birbirlerinekaydirigubbakcemile3
slm kızlar,
geçen yıl bu ayda ve muhtemelen bu günlerde ne olurdu bende hamile kalsam diye uğraşıp duruyordum.sizlerle dertleşiyordum burda.Allahıma binlerce şükür rabbim bana bu güzellği yaşattı.
dünyalar güzeli bir kızım var şimdi 3,5 aylık oldu artık.adı nisanur teyzeleri.hepinize bol şanslar diliyo.kafanız rahat kalbiniz mutlu olsun gerisi geliyor.hepinizi öpüyoruz...
kızlar benm enfeksiyon yüzünden malesef çalışmalara ara verdik artık işkence çeker bir hal aldı benm için bu ay hamilelik hayal olcak gibi malesefçok üzülüyorum ya mafoldumben ramazandan sonra hal çaresine bakıcaz artık
slm kızlar
bugun gogus agrılarım ıyıce arttı.gogus uclarıma dokunamıyorum.kasıktada ara ara cok sık olmasada batmalar var.off beklemek cok zormus yaa(acaba hamılemıyım.bır an once ogrenmek ıstıyorum.doktor ay sonu dedı test ıcın ama yaptırsam acaba cıkarmı kanda.ben ay sonuna kadr bekleyemeyebılırım.off beklesemmı acaba.negatıf oldugunu gormek ıstemıyorum bıktım hayal kırıklıgında.sızce gogus agrısı belırtı olabılırmı?
kızlarr belım cok agrıo bugun neden acaba ??
normalde uyurken agrırdı ben bıraaz garıp yatarım hep ondn derdım ama bugun hep agrdı yururkende agrıo hamılelkle alakası varmıdırkı
klomen den sonra gobekten iğneye gecıolar genelde cnm bebeek arkadasımn da dedıgı gıbı daha etkılı benım bıarkadsım bu sekılde ıkızlerıne hmıs kaldı inşş sende ılk denemende hamsı kalırsın cnm.
kızlar balımı tarcınımı çörekotumu aldım.
bu akşamdan itibaren bismillah diyip başlicemm
bakalım hayırlısı..
yoksa bi tavuk kümesine gidip tavuklar nasıl yumurtluyo onu mu öğrensem:)))))))
slm bısı soracaktım.ben 25 gunde regl oluyorum.yumurtam gec catlıyor yanı 18. gunde.bu hamıle kalmama engel olurmu
evet canım canım hiç internete bakmak istemedi kendimi tamamen kitap okumaya verdim
sağol canım iyiyim şu bulantılarda geçseydi daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın canım bebeğin iyidir inşallah
bu arada bebeklerimin cinsiyetleri artık belli ikisi de erkek netleti artık
isim bakıyoruz şimdi de
kuzummm nasılsın canım bugün doktoramı gidecektin sen...
canmmmm iyiymm sen nasılsnnn erken gelemıorum bu aalar topıce esım ızınlı paso uyuoz benımdeişime gelıo uyumak heheh:=)
yok tatlım bgun gıtmıycem dr ben haftaya carsamba gıdıcem :)))
ayyy kızlar bu arada 5 ay sonra ilk defa adet belirtilerimi yaşıyorum kürtajdan sonra bütün belirtilerim kaybolmuştu birden adet oluyordum ilk defa normale döndü göğüslerim acıyor kasığımda batma var iştahım açıldı ohhh beeee....bu belirtileri yaşadığımda bu kadar sevineceğimi düşünmezdim ama gerçekten çalışmalara başladığım ayda vücudumun normale dönmesi bana enerji verdi inş. en kısa zamandada hamiş kalırsam dahada süper olacak...
hımmm anladım canım tamam uyu uyuda bebişte büyüsün annesi....tatilin nasıl geçti canım girdinmi denize felan ohhhh zaten çok güzel zamanda gittin...
sositosositosositosositosositosositoohh neguzell cnmm inşşşşşşşşşşşşş en kısa zamnadada hamılelık blırtılerınıde yasarsın tatlım innşşşşşşşşşşşş
cok guzel gectı tatıl cnm bol bol gırdım denızeee valla bı guneslenmedım işte golgede durdum hep ::)))) sesızdı kımse yoktu baya bı dınlendık oyuzden :)
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş............ewettttt artık hazırımmm ve hamiş kalmak sağlıkla doğum yapmak istiyorummmm çok şükürki toparlandım...
haa kuzum bu arada eşimlede konuştuk bir yıl ilaç felan kullanmadan çalışmalara devam edecez bebiş gelmezse 2011 ağustosta tüp bebek yaptıracaz ALLAH ım hakkımda hayırlısı neyse onu yaşatsın bana...
ohhh ne güzel olmuş kafan dinlendi işte iyi oldu... bu arada umutlum yok bugün sesi çıkmadı onuda merak ediyorum henüz kırmızıları gelmedi onunda inş. bu ay umutlum hamiş kalır da banada dahabi enerji ve istek gelir....
en guzelı en iisi veee en onemlısı seın hazır olman cnımm benım
inşş tatlım melegın annesıne süprız yapar ve annesının ummadıgı anda gelır inşşşşşş saglıgıyla inşşş
tatıl ii oldu valla cnm
umutlum gelmemıs evettklava:ayyy ıkınız de pat dıe hamıle kalın inşşşşşş Allahımmm bu guzel ayda dualrımzı kabul etsınnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş............ewettttt artık hazırımmm ve hamiş kalmak sağlıkla doğum yapmak istiyorummmm çok şükürki toparlandım...
haa kuzum bu arada eşimlede konuştuk bir yıl ilaç felan kullanmadan çalışmalara devam edecez bebiş gelmezse 2011 ağustosta tüp bebek yaptıracaz ALLAH ım hakkımda hayırlısı neyse onu yaşatsın bana...
inş. canım saol.. sende sağlıkla yavruna vakti geldiğinde kolaylıkla kavuş canımamin inş en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun canım.
slm kızlar nasılsınız.Arada gelip listeyi falan kontrol ediyorum.Merak ediyorum sizleri.Pek bişey yazamıyorum ama.Rabbim en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.Dua ederken bizi de unutmazsanız seviniriz.Son zamanlarımızı yaşıyoruz bizde.Zor bir hamilelik dönemi geçirdim.İnş doğumum sıkıntısız olur.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar bayadır giremiyordum topiğe, başıma neler geldi neler, 17 agustosda adet olmam lazımdı ve cuma günü başka bir dra gittim eşimin danıştığı bir dr, daha önce bahsediyordum sizlere. Eski dr uma çok kızdı nasıl bir dr muş da sana rahim filmi çekmeden , pap smear çekmeden bütün tahlilleri yapmadan klomen verirmiş diye. Üstelik eşin de spermiogram için sperm vermemiş , belki sorun eşinde , dr çok hata yapmış dedi ,önce tanı sonra tedavi dedi. Gelelim muayeneye , smear için parça alacağız dedi, neyse yattım bide ne görsün rahim ağzında kocaman bir yara:1shok: %95 oranında yaran var bu halde zaten hamile kalamazsınki bunu yakacağız dedi:1shok: Yine bir şok nasıl yani nasıl yakma , hiç mi olmayacak bebeğimiz diye birsürü soru sormaya başlayınca benim endişelendiğimi gördü dr. Hiç merak etme artık olaya ben el koydum, tedavinden sonra kucağınıza bebeğinizi vereceğim ben inşallah, bu tür hastalarımdan hep iyi sonuç aldım ben dedi. Neyse 2 parça aldı ve 2 side farklı bölüme gönderildi, birinin sonucu bugün çıkacak, diğeri cuma günü... Birsürü hormon için kan verdim. Adetim varken de farklı tarihlerde 3 tane kan vereceğim, bütün sonuçları alıp tekrar gideceğim. Artık rahim filmi için ve yakma için gün verecek sanırım...Kızlar nasıl korktum size anlatamam yeni yeni kendime geliyorum.:çok üzgünüm: Başka bir bölümde birde ultrasonla muayene etti, rahim iyi dedi. Hatta yumurtaları bile gördü, bak yumurtaların var klomen verip bu kadar yumurtayı ne yapacakmış , tavukmusun sende ha bire yumurtlayacaksın dedi :):) çok da esprili bir dr du .
Kızlar uzun oldu kusura bakmayınbilmiyorumkismile benim gibi yarası olan varmı aranızda ?
aminnnnn inş.sen dualarını eksik etme canım burdaki herkese dua et sen anne adayısın bizlere dua etmen çok güzel bişey...öpüyorum seni canım...
ben şimdilik çıkıyorum ufak bi işim var onu halledeyim gelirim görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?