Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşşş cnm benım inşşş kabul olur ederım tabıkı zatn her okudugum duada sızlerı soyluorum Allahım kabul etderinşş
kuzummm günaydınnn
nasılsın bel ağrın azaldımı canımcım

canımmmmmmmmm gunaydınnnnnnn
uyurken oluo yaww ben bıde dagınık yatıorum bırz ii ce agrıo ozmanda uyuyamıorum
cok şişiorum cooooookkkkkkkk pantollarım olmuo yaa bole bsy varmı
sennaptın cnm nasılsın varmı kasık agrınn

canımm kasık ağrım azaldı ama devam edio
ilk aylarda gaz oluo diolar ondandır canımm
sıkma canını rahim falan da büyüomuş ya ondandır canımm
hiç dert etme bunları kendine bebeğimiz ii olsunda
ayrıca bugün uyanmaya çalışırken aklıma sen geldin
içime bebeğin erkek olucak gibi geldi

bu agrılar ii ii ohh inşş o yumoslar bebış olucakkk :))
bazen moalımı bozuo bu şişmeler ama alısıorum galıba :)
ayyyyyyy vallamı bende kız doorum ama.geelde tersı olurmus ya anne ne istıosa tersı olurmıs hep.saglıklı olsundaa erkek kız frketmez cnmm

Canım çok sevindim senin adına, dimi insan bazen adetine adet belirtisine bile seviniyor :) benimde adetim gelse havalara uçacağım :) İnşalah canım inşallah en kısa zamanda gelir yavrun.

canım çok geçmiş olsun yaaa
gerçekten dr. seçimi çok ama çok önemli bişiii
doğru dr.u bulmuşsun inş. bebişin gelicektir yakın zamanda

Çok sağol canım inşallah Allah hepimize tez zamanda nasip etsin.

Kuzu84 tatilin güzel geçti demekk ohh ne güzel canım, eşinde izindeyken daha çok keyfini çıkarın oh ne güzel maşallahhh

kuzu canım, arkadaşıma katılıyorum ben ilk günlerde demiştim sanırım bebeği erkek olacak diye :):) inşallah sağlıklı dünyaya gelsinde kız erkek fark etmez tabi

kuzu canım, arkadaşıma katılıyorum ben ilk günlerde demiştim sanırım bebeği erkek olacak diye :):) inşallah sağlıklı dünyaya gelsinde kız erkek fark etmez tabi

valla cnmm erkek olucagına ınanmaya basladımbende hee:)))cokta mrk edıorum aslında haftaya gıttıgımızde keske dr soylese :))

diye bir soru sormuştum ama cevap veren yok.Kimsenin bi bilgisi yok mu bu konu hakkında??:uhm:

dosbacım eeee adet olmadın test yaptın negatif cıktı.hemen gitsene doktora.
bana gecen ay öle olmuştu 17 gün mü ne adet olmadım. sonra doktor bi ilaç verdi. sanırım söktürücü. bi hafta sonra adet oldum.
yani hamile de degildim adet de olamıodum.

umutlummm nasılsınnn
sabah yoktun
naptın regl oldunmu
ayy ne çok şey sordum bi andabilmiyorumkismile

Canııım nihayet vücudun kendini hatırlamış. Böyle düşünmene ve hissetmene çok sevindim güzelim. İnşalllah bu belirtiler adet değil de, bebek belirtisi olur. ne mutlu sana ki günü gününe adet oluyorusn.
Buralardayım gülüm, sabah girdim topice aama bu arada bir sürü iş de yaptım. Biriaz da geçmişi okudum. Benim kırmızılar hala gelmedi. En son 4 Temmuzda adet olmuştum, 20 gün geçti adetim. Ama biliyorsun geçen hafta test yaptım, negatifti. Aslında dur hastaneden bi randevu alayım, yarın gideyim de artık söktürücü vversin dimi. Bundan sonra da devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorm. Özel hastaneler, özel doktorlar derken bi dünya paradan çıktım. Sonuç yine 0 :dilcikar: O yüzden bebişgelecekse, devlet hastanesi doktoruyla da gelir dimii
Demek tatil bitti ve yuvaya döndün haa? Hoşgeldin sefalar getirdin minnoşuum. Bu bulantılar, bel ağrıları, kasık ağrılaırı tabii ki olacak Seldacığım. Aklına kötü birşey getirme. Kolay mı sanıyorsun sen anne olmayıı naniknanik Ama artık daha yavaş hareket etmeye çalış bence. Fazla gezme, fazla iş yapma vs... Ben umuyorum ki, Eminem le aynı zamanda hamiş kalacaz ve patır patır doğuracaaz. :Saruboceq:

umutlummm nasılsınnn
sabah yoktun
naptın regl oldunmu
ayy ne çok şey sordum bi andabilmiyorumkismile

Merhaba Zehracığıım. Sbahtan girdim buraya ama iş güç derken bu vakit oldu. Buna şükür, iyi diyeyim iyi olayım. Sen nasılsın gülüm. Pazılı kolayladın mı biraz? Şimdi karar verdim hastanede çalışan arkadaşım vr onu aradım, sabah için bana randevu alacak doktordan. Tam 20 gün geçmiş yine benimkinin üstünden. Geçen hafta da aldım merağımı ve negatifi gördüm. Sabahtan gideyim de ilaç versin yine doktar. Benimki başka türlü teşrif etmiyor artık.

canımm ii yapmışsın randecu almakla
git mutlaka bi dr.a ihmal etme
özel hastane ve dr. konusunda da haklısın daa bebişler gelmeden bi dünya masraf yapıoruz Rabbim kolaylık versin hepimize
benim puzzle cumartesi bitti resim yükliycem inş burayada
şimdi evde ölee boş boş oturuyorumm

herkese slm a.s.
önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanacağım için sizin topiğe girip biraz bilgilenmek istedim ama smallangel yazını gördüm öncelikle geçmiş olsun benim de bir arkadaşımın rahminde yara vardı doktoru yakma işlemi yaptı ona da aradan kaç gün geçti bilmiyorum kanaması oldu başka bir doktora gitti. yakma işleminin çocuk sahibi olmayan bayanlara yapılmaması gerektiğini söylemiş doktor. Arkadaşım çok üzülmüştü yanlış bişey yaptırdığını düşünerek ama şükür birkaç ay sonra hamile kaldı :CüvCüv:. İşlem gerçekten zararsız olabilir ya da onun şansına zarar görmemiş olabilir bilemiyoruz. Anlatmak istediğim bu işlemi yaptırmadan önce araştır başka doktorlara da sor sadece çok yakınımda böyle bişey yaşandığı için paylaşmak istedim. Geçmiş olsun tekrar :1hug:

Canım çok sağol, kafam çok karışık bazıları çok basit bi işlem ve zararsız diyor, bazılar da tekrar yara tekrarlayabilirmiş diyorlar , Birde çocuk sahibi olmayan bayanlara yapılmaması gerekli deyince iyice karıştı kafam. Verdiğin bilgiler için sağol arkadaşım , ben daha detaylı bi araştırayım bakalım.a.s.

kızlar doktora gittim. bu ay bi ara verelim dinlenelim bayramdan sonra devam edelim dedi. bakalım bu ay öle gececek
cnm bu ay bal tarcn corek otu nu yap,ıncır kurude yapabılırsın bu ayıda bu sekılde dene bence

döndümmm yuvaya umutlummm
yaa eskıden sabahları guzel yerdım ama 2 gunudr ole deglım cnm istemıo pek bsy yemek yedıkten sonrada mogdem tuhaf oluoo :)yok yaaww ne işi bı temmellık varkı sorma cnmm oyuzden iş kelımesı bana coooooooooook uzakk :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

smallangel
canım aynen benim başıma da geldi doktor rahim filmi cektirmeden smear almadan ve eksik hormonlarla ,rahminde yara varken 2 tane klomen kullandırdı bana.
bu doktorum film çekti smear aldı, tüm hormonlalra baktı yaraya ilaç verdi. sonra klomen uyguladı ama maalesef tutmadı:) bu ay da öle ara verdik bayram sonrasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…