Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bende geçen ay ve bu ay gonopene ve çatlatma ignesi vuruldum aynı tedavimdi 1 ay 2 tane yumurtam vardı 18mm 16mm 2 ayda 3 tane yumurtam vardı ikisi 18mm 19mm digeride 16 mm doktorum ignenin ertesi günü ilişki önerdi bize seninki neden öyle yaptı anlamadım sonuçta doktor yani bir bildigi vardır senin gibi doktor beni igne olduktan sonra çagırmadı hayırlısı olsun canım sıkma canınıkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün adetimin 13. günü doktor kontrolüm var bana şans dileyin nolur..... çokta korkuyorum ya iğne verirse... ayyyyyyyy ama napalım herşey meleğimiz olsun diye.......

serdi canım igne verse ne olacak birkaç dk lık bir sızı hissedeceksin o igneden sonra daha bir umut kaplıyor insanın içini boyle dusun.

kızlar günüme az kaldı heyecan dorukta

aabeyazmelek insallahhh bu ay senden guzel haberler alacagız 24 kasımda benim dogumgunum birlikte kutlama yaparız artık :)

rahim filmi regl nin hemen bitiminde çekiliyor. internette de bakınca goreceksin zaten. ama bence klomen vs ilacları tum tahlillerini kullanmadan almamalısın. sorunun kaynagı bilinmeden bosyere hormon ilacları içmenin hiç bir anlamı yok bence. bunu bu sıralama ile yapmayan dr larıda anlayamayacagım hiç birzaman altı ustu bir tahlil yani niye once herseyi yaptırıp sonra ilac vermiyorlar.

basak adetliyken cekiliyor demissin nasıl olur ?/ bu bir rontgen filmi çekimi sonuçta içerinin net gorulmesi için kanama olmaması gerekiyor. acaba senin adet 2-3 gun suruyoda 5. gun kanama bitmisti o yuzdenmi cekildi . 6-7 gunler cekilmesi en ideal diye biliorum çunku.

tum tahlilleri yapmadan verilen ilacların olumsuz bir ornegi daha zencefil bos yere ilac içiyormussun ne yazıkkı bu dr ları anlamak guççç vallahi dr olmadan biz artık mantıgı anladık onlar neden boyle birseyi ihmal ediyorlar anlamıyorum.
esin ameliyatını olur ve umarım sorun hallolur.
ben geçen ay laporoskopi oldum esim e dedim senin ameliyat olman gerekse olurmuydun dedim asla dedi:) ama zaten ikinci çocugu isteyen ben onu iknaya haftalarca ugrasan yine ben. e bir çocugumuz da var hayır demesi normali aslında benimk ibiraz clıgınlık oldu:)

serdi senin dr niye boyle soyledi valahi bunuda anlamak guç. fazladan iliskiye girmenin ne gibi zararı olabilir. sperm sayısı alt sınırda ise sayet gun asırı dan fazla girmeyin diyebilir yani hergun girmeyin diyebilir ama iki ugun durun ben bakayım oyle girin enteresan geldi. yada dr değiliz bilmedigimiz detaylar var
ben ama senin yerinde olsam ki kendi bilgilerime çok guveniyorum aylardır aynı seyleri cesitli yerleden okuyorum dr u dinlemez ilsk ye girerdim.
yumurtalar ya catlatma ignesini beklemeden kendileri çatlarsa. catlamayacgının bir garantisi yokkii..

kızlar döllenme için yumurtanın ne kadar büyümesi gerekiyor.....

serdi dollenme ve sonrasında saglıklı bir gebelik için yumurtanın 18-22 mm arasında iken catlatma ignesi ile catlatılması uygun seklinde yazıyor heryerde.
ama mudahelesiz kendi halinde iken yumurtalar 25 mm civarında bile kendi catlayabiliyor
ama benim yazıstıgım dr sitelerinde 25-26 mm lik yumurtanın catlamasının ve dolenmesinin dusuk ihtimal oldugu yanıtı gelmisti. ve benim 26 mmlik yumurtam bu soruyu sordugum ay vardı v e catlamamıstı. iki ay dogum kont hapı içerek eritebilmistim ne yazıkkı

kızlar dun bende dr a yine gittim.
adetin 7. gunu gittigimde ilacsız kendiliginden sagda 12 mm solda 14 mm yumurtam vardı. 9, gunu tekrar gittigimde sagdaki gerilemis yok olmus soldaki 18 mm olmustu. ve solda bir tane daha gelismis dedi dr olcusunu soylemedi. ve 10. gun yani dun tekrar bir bakalım dedi 21 mm olmus ikinci soldaki yumurta da gerilemis ilk gunden buyuk giden yumurta sanki yarısı kazanmıs ve buyumeyi basarmıs gibiydi. 10 gun ve 21 mm yumurta yani sonuçta. dun sabah hemen dr dan çıkıp ilk kez verilen catlatma ignesni oldum daha evel hep pregnly kullanmıstım bu sefer ovitrelle verdi. birçok eczanede yok ara tara onu buldum yaptırdım. dr bugun ve yarın iliski dedi. ilacın prospektusundede aynı bilgi yazıyor ignenin vuruldgu guun ve ertesi gun iliski deniyor. dr um 10 gun sonra goruselim dedi. neden cagırdı 10 gun sonra bilmioyrum peki dedim nasılsa gelicem ogrenirim :) umarım yumrtam catlar ve bu ay insallah mutlu sona ulasırım ..

esrako canım hemşire öyle söylemişti bana adetimin 5 günü olmasaydı birdahaki aya kalacaktı filim çekilirken içeriye basınçlı ilaç veriliyor oradan anlaşılıyor tüplerin açık olup olmadıgı zaten filmden sonra biraz kanaman oluyor o yüzden adetliyken çekiyorlar zannedersm
yumurtaların çok güzel olmuş benimde geçen ay bir tanesi üzerinde durmuştu dr inşallah buay gelir bebişin
benimde kasıklarım agrıyor yumurtalarım büyüyor zannedersem bugün adetin 13 günü bakalım kendi halinde hamişlik olucakmı gerçi klomen kullandım buay ama ay sonu belli olur herşey

esrako çok teşekkür ederim bende zaten dün doktordan geldikten sonra ilişkiye girdim çünki doktorumu dinleseydim tam dört gün olucaktı ya bu sırada yumurtam çatlarsa dün akşam ilişki oldu yarında doktor kontrolü var bakalım ne diycek aradan gene 2 gün geçmiş oluyo spermler yeterli sayıya ulaşır diye düşündüm inşallah yanlış yapmamkaışım dır teşekkürler..... inşallah sende bu ay hamiş kalırsın ben 7 ay önce kalmıştım düşük ve ardından küretaj oldum zaten o yüzden doktorum klomen verdi biraz yumurtaları uyaralım dedi normalde zaten yumurtluyodum... ama 5 aydır olmuyo düzenli ilşki olduğu haldeç.......

inşallah dr.a gitiğinde iyi hbrler alırsın cnm :CüvCüv:

hoşbulduk canımma.s.
ya bişey sorcam klomeni ilk kez dün akşam 8 gibi içtim günde iki kez dedi dr,bugün okulda unutmuşum ve 1buçukta içtim 12 saati geçti yani,sorun olur mu??

reyyan canım bilmiyorum ama birşey olmaz heralde bende sabah içmem gerekirken akşam içtim ama her bünye bir olmaz bende bir sorun olmamıştı

kızlar merhaba biliyosunuz benim adet tarihim yarın ama ben bu akşam test ALDIM YAPTIM SONUÇ NEGATİF off fff.......ya kırmızılar gelmediği için hala ümidim var gibi en azından yarına kadar

kızlar merhaba
bu ay 4. denemeydi ganophene ile
bu aydan sonra doktorum 2 ay ara vereceğimizi söyledi
prolaktinim yüksek sanırım önce onu tedavi edeceğiz
2 ay sonra devam edermi bilmiyorum
belkide direk aşılamaya geçerim benneyaptımki

canım hayırlı olsun ignenide vurulmuşsun doktorun muhtemelen gebelik varmı diye çsgırmıştır benim doktorumda çünkü igneden 13 sonra test yap varsa çıkar demişti seninkide belki onun içindir hayırlısı olsun inşallah dogum günü hediyen gelir:Saruboceq:
bende hamileyimdir çifte bayramımızı kutlarız:hooray::hooray:

teşekkür ederim canım bende prolaktin yüksekliği var aynı zamanda yumurtlama düzensizliği ve iltihap varmış.dün ilk kez aldım klomeni.. inşallah hayırlı olura.s.
senin sorunun neydi

cnm bn yaklaşk 1 sene önce dış gbelkten dolayı ameliyat oldum kapalı ameliyattı ama sanırm tüplermdn biri kapalı dieri var dio dktrm ama kalamadm hamile bi türlü ondan snra.. ilk defa geçen ay gonaphene kullandm bu ayn 23ünde günümü beklicm bakalımm olckmı bu tedavi yöntemiyle işte böyle canm... yaklaştkça günüm heycanlanıorm beklicez bakalm hayrlısı mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…