günaydın kızlar bana yardımcı olabilirmmisiniz ?? şöyle söylim ; buay doktorum adetin 5. günü klomen pbaşlattı 13. günü gel yumurtana bakalım dedi dün gittim 5-6 tane yumurtam vardı 2 si büyük 18mm diğerleri küçüktü iyi dedi ve bugün 2 doz pregnly çatlatma iğnesi verdi ve perşembe günü kontrole çağırdı bu arada ilşkiye girmeyin dedi ben geldiğin zaman yumurtana bakıcam çatladıysa ona göre ilişkiye girin diycem dedi ben anlamadım zaten 2 gün ara vermiştik şimdi 2 gün daha bekle dedi yani 4 gün oluyo bugün çatlatma iğnesini vurunucam ya akşam çatlarsa ilişkiye girmeyin dedi ben anlamadım doktora gidene kadar çok geç olursa... bu işte tecrübesi olanlar yardım edebilirmi? teşekkürler...
valla onu hiç blmiorumm cnm ya ama bişi sorcam bn neden herkes aşılamadan kaçıo.. taraftar diil çünkü kimse neden acaba???
kızlar bugün adetimin 13. günü doktor kontrolüm var bana şans dileyin nolur..... çokta korkuyorum ya iğne verirse... ayyyyyyyy ama napalım herşey meleğimiz olsun diye.......
kızlar günüme az kaldı heyecan dorukta
kızlar c.tesi yumurtamın büyüklügü 12 ml idi sizce bu büyümeye devam edermi.sanırım önümüzdeki ay rahim filmi çektirecegim reglden kaç gün sonra çekiliyor ?dilerim kısa zamanda rabbim hepimize hamişligi nasip eder..bugünlerde sanki hamiş çıkacak gibi hissetmeye başladım...
mavi deniz dr bana söyledigi her gün 1 mm büyüyormuş yumurta tahmini 15 mm olmuştur yumurtan inşallah filime gerek kalmadan buay gelir bebişin
rahim filimi adetliyken çekiliyor canım ya 3 günü yada 5 günü çekiyorler benim 5 günü çekilmişti
eşimin test sonuçlarını aldık.malesef varikosel varmış ve spermler çok yavaş hareketliymiş.sanırım benim artık klomen kullanmamın bir anlamı yok.yarın gidip doktorumla konuşucam.çok üzüldüm,ama o benden daha üzgün olduğu için umursamamış gibi davrandım.ne yapacağımı bilemiyorum(
günaydın kızlar bana yardımcı olabilirmmisiniz ?? şöyle söylim ; buay doktorum adetin 5. günü klomen pbaşlattı 13. günü gel yumurtana bakalım dedi dün gittim 5-6 tane yumurtam vardı 2 si büyük 18mm diğerleri küçüktü iyi dedi ve bugün 2 doz pregnly çatlatma iğnesi verdi ve perşembe günü kontrole çağırdı bu arada ilşkiye girmeyin dedi ben geldiğin zaman yumurtana bakıcam çatladıysa ona göre ilişkiye girin diycem dedi ben anlamadım zaten 2 gün ara vermiştik şimdi 2 gün daha bekle dedi yani 4 gün oluyo bugün çatlatma iğnesini vurunucam ya akşam çatlarsa ilişkiye girmeyin dedi ben anlamadım doktora gidene kadar çok geç olursa... bu işte tecrübesi olanlar yardım edebilirmi? teşekkürler...
kızlar döllenme için yumurtanın ne kadar büyümesi gerekiyor.....
kızlar dun bende dr a yine gittim.
adetin 7. gunu gittigimde ilacsız kendiliginden sagda 12 mm solda 14 mm yumurtam vardı. 9, gunu tekrar gittigimde sagdaki gerilemis yok olmus soldaki 18 mm olmustu. ve solda bir tane daha gelismis dedi dr olcusunu soylemedi. ve 10. gun yani dun tekrar bir bakalım dedi 21 mm olmus ikinci soldaki yumurta da gerilemis ilk gunden buyuk giden yumurta sanki yarısı kazanmıs ve buyumeyi basarmıs gibiydi. 10 gun ve 21 mm yumurta yani sonuçta. dun sabah hemen dr dan çıkıp ilk kez verilen catlatma ignesni oldum daha evel hep pregnly kullanmıstım bu sefer ovitrelle verdi. birçok eczanede yok ara tara onu buldum yaptırdım. dr bugun ve yarın iliski dedi. ilacın prospektusundede aynı bilgi yazıyor ignenin vuruldgu guun ve ertesi gun iliski deniyor. dr um 10 gun sonra goruselim dedi. neden cagırdı 10 gun sonra bilmioyrum peki dedim nasılsa gelicem ogrenirim :) umarım yumrtam catlar ve bu ay insallah mutlu sona ulasırım ..
Nisan canım düzeltim karışıklık olmuş galiba neyse düzelttim
hoş geldin reyyancım... senin sorunun nedr??
serdi cim valla pek bilgim yok ama öncesinde olan 2 gün ilişkiye girmediginizi doktor biliyormu normalde gün aşırı olması lazım zaten ama doktor çatlatma ignesi vurduktan sonra çatlayacagının bildigi içinmi acaba öyle dedi igneyi vurduktan sonra ilişkiye girin diyecek belkide...reyyancım hoşgeldin sende..inş kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız..
kızlar dun bende dr a yine gittim.
adetin 7. gunu gittigimde ilacsız kendiliginden sagda 12 mm solda 14 mm yumurtam vardı. 9, gunu tekrar gittigimde sagdaki gerilemis yok olmus soldaki 18 mm olmustu. ve solda bir tane daha gelismis dedi dr olcusunu soylemedi. ve 10. gun yani dun tekrar bir bakalım dedi 21 mm olmus ikinci soldaki yumurta da gerilemis ilk gunden buyuk giden yumurta sanki yarısı kazanmıs ve buyumeyi basarmıs gibiydi. 10 gun ve 21 mm yumurta yani sonuçta. dun sabah hemen dr dan çıkıp ilk kez verilen catlatma ignesni oldum daha evel hep pregnly kullanmıstım bu sefer ovitrelle verdi. birçok eczanede yok ara tara onu buldum yaptırdım. dr bugun ve yarın iliski dedi. ilacın prospektusundede aynı bilgi yazıyor ignenin vuruldgu guun ve ertesi gun iliski deniyor. dr um 10 gun sonra goruselim dedi. neden cagırdı 10 gun sonra bilmioyrum peki dedim nasılsa gelicem ogrenirim :) umarım yumrtam catlar ve bu ay insallah mutlu sona ulasırım ..
teşekkür ederim canım bende prolaktin yüksekliği var aynı zamanda yumurtlama düzensizliği ve iltihap varmış.dün ilk kez aldım klomeni.. inşallah hayırlı olura.s.
senin sorunun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?