ben adet oldum kızlar üfff moralım cok bozuk
benm bi sorunum olmadığı halde klomen kullanıyorum çünkü erken hamile kalmak istiyorum bu yüzden bu ilacın bi sakıncası olur mu ayrıca dün ilk defa adet dışı kanamam oldu
zaten yarın doktora gidicem bi gün daha bekliyim dedim ama içim içimi yiyor evet klomeni doktorum werdi daha ilk kutuyu yeni bitirdim ama ne olucak bilmiyorum
reyyancım bu tip ilaçları saatinde içmekte fayda vardır ama arada çok az saat farkı yoksa sorun dgl bence sürekli unutmadıkça bir şey olmaz..
kızlar bilmiyorum ama bugünlerde çok hassas oldum sabırsızlıkla bekliyorum regl tarihimi bu ay bişe çıkmazsa çok üzülürüm sanırım bugün bir arkadaş regl olmuş oda ümitliydi onu okurken bile çok kötü oldum aglamamk için zor tuttum kendimi korkuyorum bendede pko var..bu ay ise sadece bir yumurta vardı oda küçük idi..allahım ne olur dualarımı geri çevirme bir ümit ver bu ay...bayramda çifte bayram yaşamak nasip olur inşallah..eger negatif çıkarsa kötü olurum şimdiden bile negatif olma ihtimali beni sıkıntıya sokuyor içim daraldı acayip bir şekilde..off biliyorum bunları yazmak için çok erken ama paylaşmak istedim bogulacak gibiyim yoksa başka birine anlatman imkansız..eşime ise hiç söyleyemem oda bu ay ümitli rahim filmi aşılam için konuştugumuzda bile şimdiden bunları düşünme bakalım regl olabilecekmisin belki gerek kalmaz bunlara diyor..neyse ben fazla yazamayacam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?