ayyyyyyyyyyyyyy asyaaaaaa benı can evımden vurdunnnnnn aldım yaakuzu hoşgeldın. kılo aldınmı hıc. ben henuz almadım.göbüşümde cıkmadı ...
saol cnm inşşş inşşş en kısa zamnada sızlerınde melegı gelıcek.canım benım tedavım dr yumurtlama gunumu ogrenmek ıstetyısımle basladı 1 gıttım geldım dr yumurta olusmuomu ne demıstı klomen verdı 5 ay kllandm olmadı.hsg cektı 2 tupun tıkalı tüp bebege kayt ol ancak ole olur dedı hee burada benım daha onceden bı hamılelıgım vardıkendılıgınden normal yolla ama dusuk oldu dr bunu bılerek dedı banada bunları (gerızekalı)ayy ben agla agla bıldıgım baska dr gıttım hsg baktı begenmedı cok kotu dedı yenısını cektı tek tupum tıkalıydı istesen noırmal bırakalım ıstersen asıla dedı asılam dedım ılk seferde tuttu cok sukur :) 7 ay surdu 7. ayda geldı melegım.dr cok cok opnemlı cnm 7 ayda 1 ay ara verdım 6. ayda oda.ayyyyyyyyyyyyy amma yazdım heeeeeeeeee
hmmm anladım canım sende bayagı seruven yasamısın ama olsun sonucu mutlu bıtsınde tek.bende hsg cektırdım allahtan benımtuplerde problem yok sadece rahımde perde oldgnu soledı doktor amelıyat olcaksın dedı amelıyat oldum gecen sene eylul baslarında.bıde benım troıd rahatsızlıgım var ilaç kullanıorum oda engellıo bebegı ama sukur ilacla duzene gırdı bakalım canım herseyın hayırlısı hayırlı ıftarlarzemuszemus
evet cnm hepımız farklı bı seruvn yasıoruz sonunda meleklerımız gelsınde razıyız dımı :)
sende yasamıssın baksana hadı baklaım sımdı tek seruven 9 aylık seruven olsun :)saol cnm sanada
ayyyyyyyyyyyyyy asyaaaaaa benı can evımden vurdunnnnnn aldım yaa((((( ve ne pantollarım ne sortlarım oluo hamıle kaldıgımda 55.8 tım dr da tartılmıstım dun arkadasa gıttık orada tartıldım aksam dı yemek te yemiştım 60 olmusum ınanamadım offffff bole gıtmez ınssssss.sen almadınmı negusellllllllllll :))) kıskandımmm hehehehhehe :)))
yok canım daha tekmeler başlamadısenın bebısler tekmeye baslamadımı. senın ıkıtane tekmelemzse benımkı hıc tekmelemezkaydirigubbakcemile3 bende nıye oynamıyor dıye dert edıyordum akannehir
canım şişme olmamamsı için günde 2lt muhakkak su içevet cnm sımdılık rahatım cok sukur şişmelerım vardı oda bı kac gundr cok yok oyuzden dahada rahat oluo nerfes almak ta zorlanıorum yoksa:)senın bıdıklar naısık ayy cnm ya :)
cnmm inşşşşşşşşş bu agrılar guzel hbr lere işaret olsunnn.
sende de bulantı kusma yok. yat kalk dua et bence. en sevdıgım yemegı bıle tıksınmekten yıyemıyorum..
saoll tatlımm .afıyet olsun ii iftarlar herkeze Allah kabul etsın oruc tuanlarınkuzumm demek fasule yapıosunn
ooohh yarasın bebişineee
bende yaptım yemekleri ama birazdan sofrayı kurmaya giderim
ya tabıkı cnm sukur de kıloda kotu bee yanı sımdıden almam kotu oldusende de bulantı kusma yok. yat kalk dua et bence. en sevdıgım yemegı bıle tıksınmekten yıyemıyorum..
ay tabı cnm buda cok kotu banasa nadr seyler kokuo gıbı gelıo yumurta yı eskısı gıbı severek yemıorum mesela :)yok canım daha tekmeler başlamadı
canım şişme olmamamsı için günde 2lt muhakkak su iç
bıdıklar da iyi seninki nasıl canım
bence de
en sevdiğim karpuzu bile kokuyo diye yiyemiyorum
eşime sarılamıyorum kokuyomuş gibi geliyo her gün yastık kılıflarını değitiriyorum koku geldiği için
kızlar adet oldum ve işin kötü tarafı ilişki günlerim bayramın 1.ve 3. gününe denk gelio(
yani evimde değilim eşimin ailesinin yanında olcaz
offf ya işlerim hep ters gidio(
herkese iyi geceler,
kasıklarımdaki ağrını sebebi 29 mm çapındaki folikülmüş. çatlayamamış.
Bayağıda büyümüş.. İğne kullanmadın mı canım sen??herkese iyi geceler,
herkese iyi geceler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?