hosbulduk cnmmm iyim sen nasılsın aynı saatte uyanıoruz senınle hehehhe:)
evet yaa valla ne cabul gecıo dımı zaman,11.haftaya gırıorz inşş sorunsuz devam eder.
sen neler yapıosun bakalım duydumkı aksam gezmelerdeymıssınklava:
burad olsaydın ne gezerdıkk heee benzıozda bırbırımızee zatn kaydirigubbakcemile3
slm kızlar aranızda pco olan varmı hıc.
bır ayda ılacsız bıkac tane kucuk yumurta olması normalmı.
sorunsuz devam edicek canım inş.
dualarımdasın unutmuorum hiç senide
geziorum vallaaa napiiiim okul açılıo die zaten bunalımdayım
kız beraber olsakk ooo memleket kazan biz kepçe hiç durmayız haa
amma sen çok gezme yinede yorma bebişimizide
slm kızlar aranızda pco olan varmı hıc.
soall cnm Rabbım dualrımız kabul etsın
evet senın az kaldı okullara yaw
sennedıoosunnn yaa sabah cıkar aksam gırerdık evekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evı kım toplarsa toplasın dimi
yok cankusum evdeyım hep cıkmıorum kı özgurde ızınde hala zatn 1 eylulde baslıo oda gundz evdeyız genelde havada sıcak ya
ayy kış gelsın ya üşümek ıstıorummmmmmmmmm artıkkksempatiksalakcinni
umutlummm esemosssum serselom gayeeeeeeeee nerdesınız kızlarrrklava:
aslında adetım cok duzenlı.25 gunde mutlaka olurum.hazıranda yumurta takıbıne gıttım.sagda bırtane yumurtam vardı.18. gunde bırdaha gıttım catlamıstı.hormojn testlerım normal cıktı.ama bu ay yıne takıbe gıttım.14. gunde sagda bıkactane 7-8mm yumurtan var dedı dr.canım sıkıldı bu duruma .normalmı bu.eger pco olsa bellı olmazmıydı usg de zaten onceden.bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı
evet kızlar hakettinizklava: klava:
umutlummm esemosssum serselom gayeeeeeeeee nerdesınız kızlarrrklava:
Ben varım bilmiyorumkismileslm kızlar aranızda pco olan varmı hıc.
evet cnm evdee :) oyuzden uyuyorum hep hehehe :))) ayy evet ya sıcaklarla fazla bogsmıycam cok sukuraaaaa demek özgürde evde
ne güzel başbaşasınız değerini bilin bu günlerin
bu sene sıcaklar bunalttı gerçekten ama sen şanslısın
son zamanların çokda sıcak olmıcak
rahat edersin
oooooooo canlarımm kızmayın ben burdayım:kedi:bugünlerde kafam çok karışık inanın temizliğe başladım heryeri kaldırdım öylece bıraktım hiçbişey yapmıyorum bugünlerde herşeyi kafama takıyorum en yakınlarımdan 3 kişi hamile bende tık yok yine heralde onun stresinemi girdim ne biraz kendi haline bıraktım herşeyi doktora gitmek istiyorum biryandanda istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum anlıcanız... zaten artık doktorlarada güvenmiyorum insan evladı merhametli bi doktorla tanışayım diye dua ediyorum herkes olayı ticarete dökmüş eski tahlillerime baktım bana yapılan işlemlere baktım biz bayaaa keklenmişiz gibi geldi bana offfffff neyse kızlar içinizi sıkmayım ben bi karar aşamasındayım normale dönerim inş. sizinlede paylaşırım sizce ne yapayım bana bi akıl verin canlarım...
kuzum senin aşılaman nasıl olmuştu mesela canım hangi ilaçları kullanmıştın o dönemde bana söylermisin...
evet cnm evdee :) oyuzden uyuyorum hep hehehe :))) ayy evet ya sıcaklarla fazla bogsmıycam cok sukur
canım benımmmm ya ok ii anlaıorum senı
okadar haklısın kı dr konusunda tatlım ben klomen kullanmadım
femara die ılaç kullandım sonra ovıtrelle catlama iğnesı kullandım asıla olsum oldgum gunde jel kullanmaya basladım.
ankarayı bılsem de kesle sana bı dr tavsıye edebılsem cnm bwenım offff bak sımdı gel ist burda gıdelım bende kalısrsın :)) valla ben cok cıddıyım
kuzum zazezim sizler nasılsınız bakalım beni boşverin kuzum duyduğuma göre kilo almışsıncokacimcoookolsun canım sakın stres yapma yakışır sana kilo zaten bebişin için herşey kilo dediğin neki doğumdan sonra gider hepsi...
zazezcim sen nasılsın tatlım varmı bi gelişme sende inş. senin güzel haberini duyarız...
ya kızlar umutlu nerelerde bilginiz varmı arada sırada bile olsa uğrardı merak ettim onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?