bı arastr bakalım cnm dr mutlaka vardır ii bı dr ve sen onu bulursun :)bende duyarsm hemen cıcık soylerım sana:) ama davetım herzaman gecerlı unutma :)
evet ya kılo aldım kılo almayı takmamda bu kadar erke almak morak bozdu bıraz bende..
canım benim saol bakalım bi arştırmaya geçeyim bayramdan sonra ancak gidebilirim zaten doktora...davetin için teşekkür ederim canım bu yaz istanbula gelseydim mutlaka yanına uğrayacaktım ama eşimin halası bu sene ankaraya geldi yeni gitti onun için bana fırsat olmadı istanbula gitmek seneye artık ozaman bebişinide görürüm daha iyi olur...canım bende normalde çok zayıfım hamile kaldığım dönemde 1 ayda 3 kilo almıştım birazda şişkinliğin oluyor zaten merak etme 12, haftadan sonra normale döner herşey...
Al bendende o kadar Tatlım ya. Bir çok kişiye yardımcı olmuş benim Doktorumda. Ama gel görelimki ben bir faydasını görmedim. Özel bir Muaynehaneye gittim canım ben Kavaklıderede. Dünyanın parasını verdim, birde aşılama yaptırdım ama elde var sıfır. :sinifsinif:ahhh canım benim çok saol ben gelebilsemde şu anda eşim gelemez eee o olmadanda tedavi işe yaramaz düşünmen teklif etmen yeter canım benim... hangi ilaçları kullandığını sordum çünkü bende 2 kere aşıla yaptırdım doktoruma o ay klomen ve çatlama iğnesinden başka hiç bir ilaç felan kullanmadım acaba normalmi diye merak ettim tamam benim doktorumda çok iyi bugüne kadar herkesin tedavisinde başarı sağlamış birtek bende başarı sağlayamadı belkide onun için doktor kimliğine zarar vermesin diye beni çaktırmadan başından savdı ne yapalım hayırlısı diyorum...
ben en iyisi ankarada başka bir doktor araştırayım ankaralı arkadaşlarda bana yardımcı olursa çok sevinirim...
ahhh canım benim çok saol ben gelebilsemde şu anda eşim gelemez eee o olmadanda tedavi işe yaramaz düşünmen teklif etmen yeter canım benim... hangi ilaçları kullandığını sordum çünkü bende 2 kere aşıla yaptırdım doktoruma o ay klomen ve çatlama iğnesinden başka hiç bir ilaç felan kullanmadım acaba normalmi diye merak ettim tamam benim doktorumda çok iyi bugüne kadar herkesin tedavisinde başarı sağlamış birtek bende başarı sağlayamadı belkide onun için doktor kimliğine zarar vermesin diye beni çaktırmadan başından savdı ne yapalım hayırlısı diyorum...
ben en iyisi ankarada başka bir doktor araştırayım ankaralı arkadaşlarda bana yardımcı olursa çok sevinirim...
Evet Canım Usg de belli oluyor. Ben geçen sene Aralıkta bir Adet oldum çok uzun sürdü. 14 gün falan.
Sonra Doktora gittim, hormonlarda herhangi bi sorun yok Allaha şükür ama Yumurtalar tembel.
Adetim çok düzensiz. Çocuk istiyorsan hemen tedaviye başlayalım dedi. Ok dedim. 4 Ay Klomen kullandım. 1 kerede Aşılama yaptırdım ama sonuç hep negatif be tatlım. 3 aydır da kendiliğinden olur belki diye bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Sende de mi PCO var Hazelcim??
Benim bir Arkadaşım kuru İncir yemişti ve o ay bayağı bir Yumurtası olmuştu. Olabilirde yani Canım. Bitkisel Kürlerin tabikide faydası vardır ama bilinçli kullanmak gerek Tatlım. Ben sırf o yüzden korkudan hiç bir Kür denemedim daha. Sadece bi ara bende Kuru İncir yedim bayağı ama o kadar. Allah yardımcımız olsun. Ama benimde Hormon değerlerim gayet normal. Bende anlamadım gitti. Nasıl bişey bu PCO. Doktora gitmektende usandım o aralar. O yüzden bıraktım. Sanki Doktora gidince,ilaç falan kullanınca mutlaka Hamile kalıcam sanıyordum. E kalamayıncada doğal olarak psikolojim daha da çok bozuluyordu. Aşılamada tutmayınca bıraktım Tedaviyi.zeynocum rabbım hepımıze sıfalar versın.ama bende sımdıye kadar tek bır kıst bıle gorulmedı.hormon testlerım normal cıktı.adetım hep duzenlıydı gecıkmem olmaz.ama bu ay ıkıncı yumurta takıbım 14. gunde sagda bıkactane 7-8 mm yumurta var dedı dr. sasırdım.hıc oyle bısı olmadı sımdıye kadar.14. gune gore cok kucukler.catlamaz kıst yapar dıye korkuyorum.temmuz ve agustosta cok yaş ıncır yedım.o yapmıs olabılırmı acaba.hazırandakı yumurta takıbımde 12. gun sagda 17mm 1 tane yumurtam vardı.18. gunde gıttıgımde catlamsıtı.ozamana kadar sorun yoktu.ıncırdı bal tarcın corekotuydu duzenlı olan hormonları bozdum galıba.bırdaha kullanmam yaa.mahvettı benı
kızlar döllenmenin olduğu ilk günlerde göğüs uçlarında hassasiyet yaşadınız mı? benim adetten bir hafta önce filan olurdu ama bu sefer erken oldu, bende hemen yakıştırmasını yapıyım dedim :)
kuzum zazezim sizler nasılsınız bakalım beni boşverin kuzum duyduğuma göre kilo almışsıncokacimcoookolsun cadenım sakın stres yapma yakışır sana kilo zaten bebişin için herşey kilo dediğin neki doğumdan sonra gider hepsi...
zazezcim sen nasılsın tatlım varmı bi gelişme sende inş. senin güzel haberini duyarız...
ya kızlar umutlu nerelerde bilginiz varmı arada sırada bile olsa uğrardı merak ettim onu...
kızlar döllenmenin olduğu ilk günlerde göğüs uçlarında hassasiyet yaşadınız mı? benim adetten bir hafta önce filan olurdu ama bu sefer erken oldu, bende hemen yakıştırmasını yapıyım dedim :)
mrb kızlar
bugün dr a gittim,adetimin 11.günü. 4 tane yumurta varmış. ikisi küçük, biri 14,5 diğeri 17,5 mm. 2 ay klomenden sonra dr bu ay ilaçsız bakalım demişti.
geçen ay bu kadar yumurta olmamıştı sanırım bu ilacın etkisi arkadan geliyo..
bakalım kaç tanesi çatlıycak kendi başına, ikiz olabilir mi dedim dr a. nedense korkuyorum ikizden ne güzel ikisi aradan çıkmış olur dedi kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
sizce ne olur. biri oldu da ikisini düşünmek kalmış gibi soruyorum ben de.
herkesin beklediği olur inş.. allah dualarımızı kabul etsinnn.. :Saruboceq: :Saruboceq:
mattika canım inşallah bebeğine kavuşursun
maşşalah çok yumurtan olmuş
günde kaç tane içiyordun ilaçtan
bende bu ay ilk defa başladım
günde bir tane içiyorum
sol kasığımda haif sızlama oluyor galiba soldan yumurtlucam
günde 2 tane içiyodum canım. adet düzensizliği var bende.
o yüzden direk 2 taneyle başladığımı düşünüyorum ama bilmiyorum da.
hap içtiğin günlerdeysen hapın etkisi sanırım o ağrılar.yumurtlama zamanı fena ağrıyo zaten
dr birleşme olsn diyo ama o ağrıyla nasıl olacaksa.. :sm_confused:
senin bi sorunun var mı düzensizlik gibi yoksa süreci hızlandırmak için mi verdi dr klomen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?