canımmm hosgeldınnn cok ozledımm senıııııselam nasılsınız?ben iyiyim 1 hafta daha tatil yaptık eşimle geldik süper geçti izin aldı nöbet devretti derken 1 hafta kafa tatili yaptık geldik mis gibi köy havası aldık.bu ay tekrar doktora gitmeye karar verdik artık tam gaz asılmanın vakti geldi önce yumoş kontrolü sonra klomenolmazsa rahim filmi aşılama tüp bebek hayırlısı allahtan
alminasım
umutlum
esemoşum
kuzum
zazezim
ve ve ve adını yazamadığım bütün kaderdaşlarım sizleri çok seviyorum
ıyıyım seldacım sen nasılsınnnnGünaydın kızlarrr
sevdacım nasılsınnn???
emınemmm nbrrrrrgünayyyyydınnnn kızlar güzel haftasonu geçirmeniz dileğiyleee...hepinizi öpüyorummm
kızlarrr yaa bız dr a gıttık ben kızıma sadece anne sutu verıyorumnmm ve 51 gunde 2,5 kılo aldıı suan 6,5 kılo bıze rejım verdıı emzırme aralıgını uzat dedı gecede meme verme dedıı ama cocugum aclıktan durmuyorr aglıyorr benımde ıcım sızlıyorr dayanamadım drun dedıgını yapmadım emzırmeye devam ettımm acaba bırsorun olurmu yaa cok endıselenıyorummm
kızlarrr yaa bız dr a gıttık ben kızıma sadece anne sutu verıyorumnmm ve 51 gunde 2,5 kılo aldıı suan 6,5 kılo bıze rejım verdıı emzırme aralıgını uzat dedı gecede meme verme dedıı ama cocugum aclıktan durmuyorr aglıyorr benımde ıcım sızlıyorr dayanamadım drun dedıgını yapmadım emzırmeye devam ettımm acaba bırsorun olurmu yaa cok endıselenıyorummm
günaydın arkadaşlar.bana cevap vermemeiş kimseneden?progesteron değerim geçen ay(klomen kullanmadan)7.7 çıkmıştı.bu ay klomen kullandım.çatlatma iğnesi kullanmadım 4.2 çıktı.sizce neden?lütfen cevap yazın.
ooo çok acelecisiniz yahu. walla ogrtmen olmayı cok ıstedım ama kısmet degılmıs. okuduk ama bosuna okuduk dıyorum ben.
evet göreceğiz. ya ben doktora gıdınce hep dıyeceklerımı unutuyorum. sonrada aaa sunuda dıyecektım aaa bunuda dıyecektım dıyorum. boşuna gıtmıs gıbı hıssedıyorum sonrada :):)
biri banada cevap versin amaaa
çok sağol canım benim cevap verdiğin için doktor beni klomen bittikten 1 gün sonra çağırdı yani adetin 11. günü çağırdı sanırım yumurtların durumuna bakmak için bende gidemedim eğer yumurta çatlaması olmazsa kist oluşacak diye korkuyorum bide pko var bende aslında sormak istediğim her klomen kullanımından sonra doktora görünmek şartmıdır? sorusunun cevabıydı çünkü bi hafta içinde doktora gidemiycem eğer riskliyse şehir dışındayken gideyim eyvahedigeldismile kafamçokkarıştıcanım bende bu ay ilk kez klmen kullandım.ama dr.iğne vermedi.kendiliğinden çatlamış.klomenden sonra 21.gün çağırdı.progestan 60 çıktı.eğer değer 10 ve üzeriyse yumurtladın demektir.21.gün çağırma sebebi yumurtlama olup olmadığı canım.ama o yumurta döllendimi onu allah bilir.umarım derdine derman olmuşumdur.
slm kızlar herkese ıyı haftasonları dılerım.bırsey sorcam sıze nedense benım ıcımde bu ayda olmıcak dıye bır hıs var.ıgnemı yaptıktan sonra 36 saat sonra ılıskı oldu.ertesı gun ve sonrakı gun yıne oldu.acaba catlamısmıdır?yanı ılıskıye devam etmem gerekıyormu sizce? 3 yumurtası olupta hamıle kalamayan varmı acaba?off bu ayda olmadı sanırım.catlatma ıgnesınden sonra kac gun ılıskı yasıyorsunuz?butun hafta devam mı etmelı acaba?
çok sağol canım benim cevap verdiğin için doktor beni klomen bittikten 1 gün sonra çağırdı yani adetin 11. günü çağırdı sanırım yumurtların durumuna bakmak için bende gidemedim eğer yumurta çatlaması olmazsa kist oluşacak diye korkuyorum bide pko var bende aslında sormak istediğim her klomen kullanımından sonra doktora görünmek şartmıdır? sorusunun cevabıydı çünkü bi hafta içinde doktora gidemiycem eğer riskliyse şehir dışındayken gideyim eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
inş. senin yumoşlarda döllenmiştir tatlım bana hormon tahlilini 3. günü yaptı dr bilmiyorum artık nolcak opuyorumnanaktan
canım bende bu ay ilk kez klmen kullandım.ama dr.iğne vermedi.kendiliğinden çatlamış.klomenden sonra 21.gün çağırdı.progestan 60 çıktı.eğer değer 10 ve üzeriyse yumurtladın demektir.21.gün çağırma sebebi yumurtlama olup olmadığı canım.ama o yumurta döllendimi onu allah bilir.umarım derdine derman olmuşumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?