çok sağol canım ama bebiş çok istediğim halde vazgeçecem galiba.canım bende bel fıtığı var 8 yıldır ve artık ağrısına dayanamıycak gibi oluyorum,ağrısı bacaklarıma indi.bazan düşünüyorum hamiş kalırsam bebişimi nasıl taşıyacağım diye..canım o ağrılar yumoşlarının çatladığını haber veriyor tabi bildiğim kadarıyla.hayırlı uğurlu olsun çalışmalarında inş bu ay tutturursun bebişini.canım bence sen yakın zamanda hamiş olacaksın içime doğdu gerçekten..tabi başta herşeyin hayırlısı olsun ..bana gelince canım bugün daha iyiyim ama düşünmedende edemiyorum..iğneden sonra ve bugün özellikle yumurtalrımda rahmimde inanılmaz derecede agrı var..dün geceden başladık dr. tavsiyesiyle çalışmalara..inşallah bu ay hamiş kalırımda diğer şeylerel uğraşmak zorunda kalmam..dr. dedikleri çıkmıyor aklımdan..
saol canımm güzel dileklerin için..Allah seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla..:teselli:
elmascım MEVLAM gönlüne göre versin canım inş hamişsindir sonucunu alınca bizlere bildir tatlım.merhaba kızlar ya benn gecen ay klomen kullandım ve 21 kasımda adet olmam gerekiyodu ama nedense 23 oldu hala adet olmadım bu sabah idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı ya inş.. hamile kalmışımdır yarın kandan baktırcam kızlar dua edin nolurrr inş.... hamişimdirr
kızlar size bişey sorucam ben cumartesi adet oldum o akşa acayip bi sancı vardı karnımda sbaha kadar devam etti ölüyodum sancıdan sonra wcye bi gittim kocaman bi parça sert taş gibi pedime düşmüş kızlar bu nedir acaba arada böle akıntı oluyodu ciğer gibi ama bukadar büyük ve sert olmuyodu ki bu parça düştükten sonra sancı felan kalmadı bende acaba neyin nesi kızlar
Bu arada bugün benim doğum günüm malesef bebiş bu ayda gelmedi allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin birde sanırım bugün esrako arkadaşımın doğum günüydü umarım yanlış hatırlamıyorumdur onuda öpüyorum nice senelere
canım RABBİM herkesin gönlüne göre versin. canım hamişlik varsa dr'umun bana söylediğine göre çıkıyormuş.hadi hayırlısı olsun.günaydın arkadaşlar herkeze selamlar umarım herkez iyidir benim bekleyiş sürüyor iğneyi vurunalı 5 gün oldu bakalım cumartesi kontrolüm var . çok büyüyen yumurtam vardı doktorum gelde onun son durumuna bakalım dedi inşallah kaybolup gitmiştir ayyy bide hamiş olursam yaşadık başakcım belki bilirsin doktora kontrole gittiğimde iğneyi vurunalı 11 gün olmuş oluyor adetime 3-4 gün kala eğer hamişsem anlaşılırmı sence?
test alıp yaptım tabiki beklenen sonuç... tek çizgi...
bari bir an önce regl olayım da tekrar klomen içeyim...
slm kızlar aabeyazmelek cnm aşılamayı ssk karşılamaıyor deglmi dogrumu anladım?bende dn doktorumun muayenehanesini aradım sekreteri vardı ona sordum oda bildigi ile anlattı rahim filmi için hastanede pek yaptırmıyor laboratuarda yaptırıyor dedi hastanede asistanlar yapıyormuş o yüzden pek yaptırma taraftarı degil dedi oda özel olunca tahminen 200 tutuyor dedi.aşılama ise muayenehanesinde yapacakmış sperm tahlini falanda yine laboratuarda oda 100 tutuyormuş aşılama fiyatının sordum normalde 360 ama size daha uyguna yapar dedi sürekli gittigim tanıdıgım doktorda..toplamda aşagı yukarı 550 gibi tutuyor bu arada rahim filminden sonra aşılama için ilaçları ssk karşılıyorsa ona ne kadar veririm bilmiyorum..doktorumla p.tesi konuşacam ayrıntı lı olarak..
beyaz melekcim maşallah allah bebişlerinizi nazardan saklasın..bakalım bebişin ne alemde p.tesi yazarsın artık..
serenalar aşılama yapılmış inş senden müjdeli haberleri alırız yakın zamanlarda..kendini iyi hissettiginde bize neler yapıldıgını ayrıntısı ile yaz lütfen yakınlarda bende yaptıracam galiba..bu aydan bir şey çıkmazsa...kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?