Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar sizlere bir sorum var çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz yada kaç gün sonra gebelik testi yapıyorsunuz şimdiden teşekkürler....

cnm normalde adet tarihinde oluosn bazı arkadaşların adetinde geckmeler oluo ama bnm tam beklediim günde oldu adet oldm bn bgn.. testide adetn geçtiği zaman yap bnce üzülüosn snra çokk bn bi daha günümden önce yapmicam :çok üzgünüm:

ay canım üzülme ne olur bende bu ay ilk defa klomen +pergly oldum ama bakalım ne olacak doktor büyük ihtimalle yumurtnın biri kiste dönüşecek dedi çok büyümüş hadi hayırlısı adete 11 gün kaldı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

23 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

GAMZELİ...................................................19 KASIM????????
maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM ????????
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20KASIM ????????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM ???????
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23KASIM
simeray:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24KASIM
mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM??????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK

sevgim21 yeni tarihin belli olunca bize bildir canım

serdi canım çatlatma ignesinden yaklaşık olarak 14 gün sonra adet olunuyor tabi kişiden kişiyede degişebiliyor geçen ay ben çatlatma ignesinden 15 gün sonra adet oldum canım

gülücük canım dr'um bana fsh sınırda kolay kolay olmaz dedi,zeynep kamile infertilite bölümüne git dedi. ama canım ne bileyim bende şaşırdım, yarın dr'a gidecektim ama ertelemek zorundayım kayınvaldem şeker hastası, sabah bi tel geldi fenalaşmış kociş hast.götürdü yatırmışlar bakalım yarın ne olcak.evladını allah sana bağışlasın en kısa zamandada bi kardeş nasip etsin tatlım.

gülücük canım dr'um bana fsh sınırda kolay kolay olmaz dedi,zeynep kamile infertilite bölümüne git dedi. ama canım ne bileyim bende şaşırdım, yarın dr'a gidecektim ama ertelemek zorundayım kayınvaldem şeker hastası, sabah bi tel geldi fenalaşmış kociş hast.götürdü yatırmışlar bakalım yarın ne olcak.evladını allah sana bağışlasın en kısa zamandada bi kardeş nasip etsin tatlım. sevgim üzülme canım yeni bir ay yeni bir umut RABBİM gönlümüze göre versin canım.inşallah aralık ayında hamişler listesine girersin tatlım.

merhaba kızlar ya benn gecen ay klomen kullandım ve 21 kasımda adet olmam gerekiyodu ama nedense 23 oldu hala adet olmadım bu sabah idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı ya inş.. hamile kalmışımdır yarın kandan baktırcam kızlar dua edin nolurrr inş.... hamişimdirr

canım bence sen yakın zamanda hamiş olacaksın içime doğdu gerçekten..tabi başta herşeyin hayırlısı olsun ..bana gelince canım bugün daha iyiyim ama düşünmedende edemiyorum..iğneden sonra ve bugün özellikle yumurtalrımda rahmimde inanılmaz derecede agrı var..dün geceden başladık dr. tavsiyesiyle çalışmalara..inşallah bu ay hamiş kalırımda diğer şeylerel uğraşmak zorunda kalmam..dr. dedikleri çıkmıyor aklımdan..

saol canımm güzel dileklerin için..Allah seninde gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla..:teselli:

cnm bnce hamile kalmş olsaydn idrar testnde çıkardı şmdi umutlanıp kan testinde olumlu çıkcak die düşünme ama inşallah mucize olur tatlımm.. bn sonradan hüsrana uğrama die olumsuzuda düşün derim.. hakkında hayırlısı cnm

inşallah sen hamile kalırsn cnm 11 gün sonra güzel haberler vermen dileğiyle...:1rolleyes:

hadi hayırlısı canım inşallah vardır bebeğin.. bzim için de ümit olurkaydirigubbakcemile5

inş.. hayırlısı ümite kapılmıyorum kapıldığım zaman sonu kötü oluyo ama hep kısmet diyorum rabbim hayırlısını versin

canım bende klomen kullanıcısıyım 3 ay oldu benim senin insallah vardır kanda çıkar canım test yaptır dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz,

kızlar bu ay klomen kullanmıştım. ultrason takibinde 13mm 14mm görmüştü. 2 gün sonra yoktu yumurtalar. belki çatlamıştır biz görememişizdir dedi doktor ama adetin 21. günü yapılan testte yumurta oluşmamış dedi. ama hala adet olmadım........

klomen kullanıp adeti geciken varmı? yoksa benim hamile kalmış olma ihtimalim varmı?

test yapmaya korkuyorum...

ayyyy canım hamilemisin yoksa
adetin kaçıncı gününde görülmüştü yumurtalar??

arkadaşım yumurtanın çatlaması için enaz 18 mm olması gerek senin kontrole gittiginde birnin 15 ve 16 mm olması gerkiyor nasıl çatlamış olabilirki her gün yumurtalar 1 mm büyüyormuş dr söyledi birde adetin 21 günü yapılan teste yumurtalık rezervleri kontrol ediliyor benim bildigim gerçi dr lar daha iyi bilirde
birde kendim için söyleyeyim klomen adet gecikmesi yapmadı bende düşündügüm zamanlarda adet oldum hatta düzenledide diyebilirim inşallah hamişesindir,
evde test yapsaydın en azından bir fikrin olurdu CADIARZU

adetin 11. günü falandı galiba. sonra 2 gün sonra çağardı. benimde o gece acayip ağrım olmuştu kasığımda... 2 gün sonra gittiğimde o yumurtalar yoktu işte belki çatladı kendiliğinden biz kaçırdık dedi doktor.

test yapmaya korkuyorum tek çizgi görcem yine diye.... bakalım birkaç gün daha geçsin...

ya da yarın alıp yapsammı? eşime öğretmenler günü hediyesi olurdu :)) keşke olsa allah'ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…