kızlar sizlere bir sorum var çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz yada kaç gün sonra gebelik testi yapıyorsunuz şimdiden teşekkürler....
cnm normalde adet tarihinde oluosn bazı arkadaşların adetinde geckmeler oluo ama bnm tam beklediim günde oldu adet oldm bn bgn.. testide adetn geçtiği zaman yap bnce üzülüosn snra çokk bn bi daha günümden önce yapmicam :çok üzgünüm:
mehtap gülü sevgim 21 saolun kızlar..mehtapcım senin degerin benden çok çokkk iyi..normalden çok azı birşey yüksek gayet normal fsh değerin..benimki 16 neredeyse düşün..elbetteki umudum var umudumu kaybetmedim Allaha şükürki 1 ewladımda var..gönül işte bu yinede istiyor..bu kadar kötü durumda hiç düşünmemiştim kendimi neden bilemiyorum..ama olacak benim içime doğuyor..oğlumdada çok uğraşmıştım buda uğraştıracak beni ama olacak inşallah hayırlısıyla ..Rabbim hayırlı sağlıklı ömrlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..:Saruboceq:
mehtap gülü sevgim 21 saolun kızlar..mehtapcım senin degerin benden çok çokkk iyi..normalden çok azı birşey yüksek gayet normal fsh değerin..benimki 16 neredeyse düşün..elbetteki umudum var umudumu kaybetmedim Allaha şükürki 1 ewladımda var..gönül işte bu yinede istiyor..bu kadar kötü durumda hiç düşünmemiştim kendimi neden bilemiyorum..ama olacak benim içime doğuyor..oğlumdada çok uğraşmıştım buda uğraştıracak beni ama olacak inşallah hayırlısıyla ..Rabbim hayırlı sağlıklı ömrlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..:Saruboceq:
gülücük canım dr'um bana fsh sınırda kolay kolay olmaz dedi,zeynep kamile infertilite bölümüne git dedi. ama canım ne bileyim bende şaşırdım, yarın dr'a gidecektim ama ertelemek zorundayım kayınvaldem şeker hastası, sabah bi tel geldi fenalaşmış kociş hast.götürdü yatırmışlar bakalım yarın ne olcak.evladını allah sana bağışlasın en kısa zamandada bi kardeş nasip etsin tatlım. sevgim üzülme canım yeni bir ay yeni bir umut RABBİM gönlümüze göre versin canım.inşallah aralık ayında hamişler listesine girersin tatlım.
merhaba kızlar ya benn gecen ay klomen kullandım ve 21 kasımda adet olmam gerekiyodu ama nedense 23 oldu hala adet olmadım bu sabah idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı ya inş.. hamile kalmışımdır yarın kandan baktırcam kızlar dua edin nolurrr inş.... hamişimdirr
ay canım üzülme ne olur bende bu ay ilk defa klomen +pergly oldum ama bakalım ne olacak doktor büyük ihtimalle yumurtnın biri kiste dönüşecek dedi çok büyümüş hadi hayırlısı adete 11 gün kaldı
merhaba kızlar ya benn gecen ay klomen kullandım ve 21 kasımda adet olmam gerekiyodu ama nedense 23 oldu hala adet olmadım bu sabah idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı ya inş.. hamile kalmışımdır yarın kandan baktırcam kızlar dua edin nolurrr inş.... hamişimdirr
inş.. hayırlısı ümite kapılmıyorum kapıldığım zaman sonu kötü oluyo ama hep kısmet diyorum rabbim hayırlısını versin
kızlar bu ay klomen kullanmıştım. ultrason takibinde 13mm 14mm görmüştü. 2 gün sonra yoktu yumurtalar. belki çatlamıştır biz görememişizdir dedi doktor ama adetin 21. günü yapılan testte yumurta oluşmamış dedi. ama hala adet olmadım........
klomen kullanıp adeti geciken varmı? yoksa benim hamile kalmış olma ihtimalim varmı?
test yapmaya korkuyorum...
kızlar bu ay klomen kullanmıştım. ultrason takibinde 13mm 14mm görmüştü. 2 gün sonra yoktu yumurtalar. belki çatlamıştır biz görememişizdir dedi doktor ama adetin 21. günü yapılan testte yumurta oluşmamış dedi. ama hala adet olmadım........
klomen kullanıp adeti geciken varmı? yoksa benim hamile kalmış olma ihtimalim varmı?
test yapmaya korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?