Kızlar ben cumartesi adet oldum maşallah hiç geçikme olmadan kırmızılar geliyor bu aydan itibaren doktora gitmemeye karar verdik bir mühtet ara veriyoruz doktor işine
Kızlar ben cumartesi adet oldum maşallah hiç geçikme olmadan kırmızılar geliyor bu aydan itibaren doktora gitmemeye karar verdik bir mühtet ara veriyoruz doktor işine
reyyancım öğretmenler günün kutlu olsun tatlıma.s.:1rolleyes:
bütün öğretmen arkadaşlarımızın ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUNa.s.iyiki varsınız canım öğretmenlerim:1hug:
CANIM aabeyazmelek ben bu ay tarih vermek istemiyorum listeye yazılmayacağım çok stress yaptım çok yoruldum artık. yarın akşam doktora gidicem bakalım ne olucak ilaçın dozajınımı arttırır yoksa iğnemi verir konuşucaz artık şuan moralim sıfır bugün doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum doktorla konuştuktan sonra duruma göre belki listeye yazılırım ama şuan düşünmüyorum çok mutsuzum allahım
bnde mrk ediodum cnm kaç gündr yoktn burda belki adet olmamşsndr die düşündm olsn hayrlısı olsn tatlım bnde günümü şaşmadm 23 aralık adet tarihim eklersenz sevinirm..
öyle hayırlısı olsun canımcım oooo adet olamasam bebiş olsakaydirigubbakcemile2çoktan haberiniz olurdu bitanem beni merak ettigin için saol arkadaşım Şeniz
bnde bu ay rahim filmi çektrcem doktorm bu ay hamile kalmazsan gel rahm filmini çekelm dedi gidcm bakalım ama korkuorm da ağrılı oluomuş baya bnmde canım tatlıdır biraz korkuyrm :uhm:[/QUOTE
valla canım sorma benimde canım biraz tatlıdır ama acıyada dayanıklıyımdır ama nerde rahim filmim benim çok kötü geçti bagırdım agladım işlem bittikten sonra yattıgım yerden kalkamadım yürümekte zorluk çektim şimdiki aklım olsa aenstesiyle yaptırırdım seni korkutmak için yazmadım ama bence işini garantiye al aenstesiyle yaptır derim ben birde şu var tabi herkezin aynı olucak diye bir kaide yok bünyedeyn bünyeye degişiriyor allah yardımcın olsun..
melekcim üzülme canım inş tedaviyi bıraktım dediğin ay hamiş kalırsın. bende dr'a gidemedim tatlım olsun. kendi haline deniyoruz işte bakalım MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.
artık fazla üzülmüyorum insan aylar geçtikçe alışıyor sanırım inşallah seneye hepimiz burdan hamileyiz diye bagırıız :teytey::teytey:
aabeyazmelek canım hayırlısı olsun hiç olmassa düzenli adet oluyorsun benim adetim daha yeni düzelmeye başladı gelmemesi bile kötü canım ya kendini hazır hissetiginde hiç aşılamadan korkma ben bir sefer yaptırdım ama nasip degilmiş ama senin yaptırmanı isterim şansın açık olsun canım inşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişin
canım ablacım valla bakalım bu ay ilaçsız ignesiz ayın adetlerim nasıl olucak ilaçtan doktorum erken oldugumu söyledi ignenin etkisi 1 aydaha sürüyormuş bakalım bu ay ne görücez bakalım aşılama askıda şuan seneye yaza dogru bakarız artık inşallah gerek kalmadan hamile kalırım nasipkaydirigubbakcemile5
canım morlaini çok bozma belki dr a ara verince bakarsın gelmiş bebeğinkaydirigubbakcemile3.. biliyosun buişler hiç belli olmaz
allahım hayırlı zamanda versin inşallah bitanem yaaa bu arada ögretmenler günün kutlu olsun ve bütün ögretmenlerimizin a.s.a.s.
CANIM aabeyazmelek ben bu ay tarih vermek istemiyorum listeye yazılmayacağım çok stress yaptım çok yoruldum artık. yarın akşam doktora gidicem bakalım ne olucak ilaçın dozajınımı arttırır yoksa iğnemi verir konuşucaz artık şuan moralim sıfır bugün doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum doktorla konuştuktan sonra duruma göre belki listeye yazılırım ama şuan düşünmüyorum çok mutsuzum allahım
aa beyaz melekcim kendini hazır hissettiginde aşılama yaptır biliyorsun moral çok önemli ama dilerimki aşılmaya gerek kalmadan hamiş kalırsın..
kızlar bişey sorucan iğneyle yumurta geliştirme nasıl oluyor belki doktor iğne verir bu ay bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?