Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar moralim çok bozuk ya eşmle konşmuorm limoni aramız biraz bu ay yalan olcak büyük bi ihtimalle..ona yanarım bn :çok üzgünüm:

esrako selam canım bu 48 saat işini ben de kafaya taktım aslında..neden dersen bazılarında da 36 saat bu süre..ilginçç..ben dr uma sorduğumda gerekli sperm kalitesine erişmek için gün aşırı ilişki olması gerektiğini söyledi..48 saat beklememizin sebebi de sanırım yumurtanın çatlayabilmesi için beklenen süre imiş..sende zaten çok büyükmüş canım ta 10. günden. Maaşallah diyeyim hani çatlar o arayı kaçırırsın diye düşündü dr un galiba anlatabildim mi..bende 13. gün 20 iken sende bu 10. günde 21 mm imiş.

cerot aslında çok buyuk olmasıda iyi değil. ben simid onu taktım kafaya
klomen ile yumurtam 26 mm olmustu 11. gun gittigimde ve catlatma ignesi ile catlamadı bu kadarbuyudugu için kist ol du iki ay dogmu kon t hapı ile geçirmeye calıkstım çok zaman kaybettim vs.

yani çok enteseran her gun 1-2 mm buyur deniyorben 9. gunu gittim 18 mm idi 10. gun yine aynıs abah saatinde gittim 21 mm idi bir gunde 3 mm buyumus inanılmaz yani. igene etki edip catlatmaya geçene kadar 25 mfalan olupda buyuk oldu catlamadı ise yada catlasa bile buyuk ymurta kaliteli olmuyor dollenmez idyeçok endise ediyorum. herseyin ortası guzel bundada oyle çok ubuyk oluyor benim nedense yumurtalar yastanmı bilmiyorum 30 yasındayım .

Aradılar hamiş deilmişim : (( Hafta sonuna kadar bekleyip adet söktürücüye sonra başlıyorum olmazsam eğer,sonrada gonaphene ye başlıcam : (

Ya kızlar size bişey sorucam erken hamilelik topiği kapalı diyo yazdığımız bi kaç şeyden dolayı kapandı sanırım peki açılırmı bu

seLam kızLar.Eğer 2 saat sonra aradıklarında beta testi sonucu için gebe deilsin derlerse bende başlıyorum gonaphene ye,varmı sonuç alan bu ilaçla ?

selam canım ben 4 ay kullandım ama sonuç alamadım ama alanda var tabi inşallah güzel haberlerle gelirsin

canım her doktorun kendince bildigi bir şeyler var ilaçla adetin gelmesin istiyordur biliyorsun ilaç içmek hormonlarıda etkiliyor doktoruna güvenmiyorsan doktorunu degiştir

kızlar gonaphane kullandıktan sonra doktor herkese çatlatma iğnesimi werior çok merak ediorm

yok canım çatlamayan yumurtalar için igne veriyor doktorlar

canım büyük bir ihtimalle yumurtalıkların çatlayıp çatlamadıgına bakıcaktır içini ferah tut güzel haberler ver bize evet ya bazen insan istemeyerek ilişkiye giriyor sırf bebek gelsin diye katlanıyoruz napalım

kızlar moralim çok bozuk ya eşmle konşmuorm limoni aramız biraz bu ay yalan olcak büyük bi ihtimalle..ona yanarım bn :çok üzgünüm:

hayırdır canım neden limonisiniz :uhm:

geçen ay adet düzensizliğinden prinç tanesi gibi bi ilaç kullandım süt hormnum düştü bu ay ilaç yok dedi yumur ta takibim vardı 12.gün istenilen büyüklükte olmadı ama dr. ilişkiye gir olurda büyür çatlarsa boşa gitmesin dedi ama olmaz ve adet olursan adetin 3. günü klomene başla adetinin 12. günü gel dedi ne oluyo bana şimdi yaaaa ?

maviş valla hiç bir fikrim yok açılır ama diger topiklerde bazıları kapanmış ama yakında açarlar diyordu bilmiyorum yani...

mrb kıslar bende bu ay basladım klomene 3 ay kullanıcam catlatma ıgnesıde vurdurdum bu ay bıseler olurmu bılmıyorum ama ınanın o kadar cok ıstıyorum kı ılaclardan galıba bu ay cok farklıyım kasıklarım felaket derecede agrıyoozellıkle sol tarafım sızlerdede bole belırtıler oldumu mıde bulantımda oluyo arasıra

canımcım stres yapma doktoruna güven bir bildigi vardır herhalde doktor olmuş sonuçta

canım benimde 12. gün yumurtam 25 mm'den büyüktü belki 26 mm olabilir dr. birşey söylemedi bende buay günde 2 tane klomen kullanmıştım..... fakat benim dr. bana çatlatma iğnesi vermedi bu kadar büyük bir yumurtaya iğne vermem kendiliğinden çatlamasını bekleyeceğiz eğer çatlarsa dedi..... çünkü bu kadar büyük bir yumurtaya çatlatma iğnesi verirlerse yumurta çatlamazsa sonuçta o iğnede hormon olduğu için dahada büyümesine sebep oluyormuş.....bende çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum cumartesi dr. gidicem ozaman öğrenicem inşallah bir aksilik olmaz..... yumurtanın bu kadar büyümesinin yaşla alakası olmadıdığını düşünüyorum ben 25 yaşındayım....2 aydır hiç yumurtam yoktu bu ay kocaman oldu sanırım değişken birşey......

canımcım stres yapma doktoruna güven bir bildigi vardır herhalde doktor olmuş sonuçta

dr.öyle dedi stres yapmışşın sen ne bu böyle dedi ama elinde değil ki insanın yaa klomeni kullanıp bittikten sonra ne olcak onu bilmiyorum yanı benım rahim filmimide eşimin tes yapmasınıda istemdi dr.um ama süt hormonum yüksekti ondan olmamış olabilr sanrım diyorum ?mirmirmirmir

tedavin hayırlı olsun canım agrıların yumurtalıkların oluştugu anlamına geliyor bulantında büyük ihtimelle ilaçtandır inşallah canım allah gönlüne göre versin hepimiz istiyoruz ama nasip allahıma kalmış..:1hug:

olabilir canım yüksek çıktı diye ama bu stresi bir şekilde aşmamız lazım birazcık rahat olsak onun bile ne kadar faydası oldugunu görücez kaydirigubbakcemile5

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

26 11 08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARIN LİSTESİ******************

KASIM LİSTESİ

mavioje :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25KASIM (aşılama )
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26KASIM
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
elmas kahraman:.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21KASIM
BERKNİLAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 KASIM
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30KASIM
doruk::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: aşılama yapıldı beklemede

HABER ALAMADIKLARIMIZ ?

loresimax:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 KASIM??????
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM???????
balımnur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM??????
nurunisa :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 KASIM???????
beyza :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.:17 KASIM?????
gamzeli:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 KASIM????
melankoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM????
ARROWS:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 KASIM?????
simeray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 KASIM?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

ARALIK AYI LİSTEMİZ...

başak 35:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ARALIK
SUSADİM:::::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ARALIK
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ARALIK
turkua turkuaz:::::::::::::::::::::::::.5 ARAKIK
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ARALIK
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ARALIK
MİLKSHAKE:::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
PINAR77::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ARALIK
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::12 ARALIK
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ARAKIK
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
zencefill::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::.13 ARALIK
interhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ARALIK
d.e.s.i.r.e:::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.17 ARALIK
nisan13:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ARALIK
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::..22 ARALIK
sevgim 21::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK
arrows:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ARALIK[/QUOTE]

hamiş yokmu yaaaa hadi umut olun bize

uff sevmediim bi ailesi var vede sinirlerimi bozan hareketleri var nefret ediorum herkesten yaaaa!! ne zaman kökten kurtulcam bunlardan hiç bilmiorm!!!!!

olabilir canım yüksek çıktı diye ama bu stresi bir şekilde aşmamız lazım birazcık rahat olsak onun bile ne kadar faydası oldugunu görücez kaydirigubbakcemile5

süt hormonun yüksek olduğunu öğrendiğim zman gögüslerimi sıkıyodum iğne ucu kadar sıvı geliyordu o zmanlar çok ağladım ama şimdi daha iyiyim sanki dün gece adetimin tam ordasıydı en son 11.kasımda olmuştum süper bi gece hazırladım ehehehe mumlu strezsiz belki mutlu bişiler duyarım gibime hem geliyo hem gelmiyo ne bilim ya takmıyorum diyorum ama demek ki takıyorum çok zor bi durum bu yaaaaaa fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…