kızlar gonaphane kullandıktan sonra doktor herkese çatlatma iğnesimi werior çok merak ediorm
cerot selam
bende bu ay ilk kez ovitrelle igne kulladım. dogal yoldan bir tane yumurtam gelismisti 10. gun 21 mm idi ve igneyi oldum dr um bana bugun yarın iliski dedi ama 48 saat sonra demedi çok enteresan ya niye boyle değisken bu isler. ama ben onun ddigi bgun ve yarından sonra gun asırı devam ediyorum bugun 19. gunum hala devam ediyoruz.gun asırı seklinde.
seLam kızLar.Eğer 2 saat sonra aradıklarında beta testi sonucu için gebe deilsin derlerse bende başlıyorum gonaphene ye,varmı sonuç alan bu ilaçla ?
canlarım bişey sorcam bende bu ay klomen tarzı yumurtlama tedavisine başlıcaktım fakat 2 ay oldu adet olmadım tedavime başlayamadım. Drumu aradım adetin kendiliğinden gelsin dedi ama hala gelmedi ve ben sinir oldum. Şimdi dr.randevu aldım c.tesi gidicem yüz yüze görüşeyim diye adet olmadım daha nereye kadar beklim ben pkoluyum...
Size sorum şu? benim bu adet düzensizliğim karşında bana neden bi adet söktürücü verip tedavime başlamıyor sizce? ve klomen felan kullanmaya başladıgımda bu ilaç adeti düzene sokuyormu?
kızlar gonaphane kullandıktan sonra doktor herkese çatlatma iğnesimi werior çok merak ediorm
mavis al bendende o kadar ya
nası gina geldi size anlatamam gun asırı seklinden
bgun son kez casılma olcak ctesi gunu dr a gidiyorum yumurta catlamısmı nolmus ne bitmis ne bakcak bilmiyorum ama ultrasona gireceğim kesin yoksa niye cagırsın. igneyi oldugum gun bana on gun sonra goruselim demisti ne yapacak bilmiyorum sonuçta bugun son calısma çok mutluyum :) sonunda birbirinizden soguyacagız diye korkuyoruz vallahi:))
kızlar moralim çok bozuk ya eşmle konşmuorm limoni aramız biraz bu ay yalan olcak büyük bi ihtimalle..ona yanarım bn :çok üzgünüm:
geçen ay adet düzensizliğinden prinç tanesi gibi bi ilaç kullandım süt hormnum düştü bu ay ilaç yok dedi yumur ta takibim vardı 12.gün istenilen büyüklükte olmadı ama dr. ilişkiye gir olurda büyür çatlarsa boşa gitmesin dedi ama olmaz ve adet olursan adetin 3. günü klomene başla adetinin 12. günü gel dedi ne oluyo bana şimdi yaaaa ?
cerot aslında çok buyuk olmasıda iyi değil. ben simid onu taktım kafaya
klomen ile yumurtam 26 mm olmustu 11. gun gittigimde ve catlatma ignesi ile catlamadı bu kadarbuyudugu için kist ol du iki ay dogmu kon t hapı ile geçirmeye calıkstım çok zaman kaybettim vs.
yani çok enteseran her gun 1-2 mm buyur deniyorben 9. gunu gittim 18 mm idi 10. gun yine aynıs abah saatinde gittim 21 mm idi bir gunde 3 mm buyumus inanılmaz yani. igene etki edip catlatmaya geçene kadar 25 mfalan olupda buyuk oldu catlamadı ise yada catlasa bile buyuk ymurta kaliteli olmuyor dollenmez idyeçok endise ediyorum. herseyin ortası guzel bundada oyle çok ubuyk oluyor benim nedense yumurtalar yastanmı bilmiyorum 30 yasındayım .
canımcım stres yapma doktoruna güven bir bildigi vardır herhalde doktor olmuş sonuçta
mrb kıslar bende bu ay basladım klomene 3 ay kullanıcam catlatma ıgnesıde vurdurdum bu ay bıseler olurmu bılmıyorum ama ınanın o kadar cok ıstıyorum kı ılaclardan galıba bu ay cok farklıyım kasıklarım felaket derecede agrıyoozellıkle sol tarafım sızlerdede bole belırtıler oldumu mıde bulantımda oluyo arasıra
tedavin hayırlı olsun canım agrıların yumurtalıkların oluştugu anlamına geliyor bulantında büyük ihtimelle ilaçtandır inşallah canım allah gönlüne göre versin hepimiz istiyoruz ama nasip allahıma kalmış..:1hug:
dr.öyle dedi stres yapmışşın sen ne bu böyle dedi ama elinde değil ki insanın yaa klomeni kullanıp bittikten sonra ne olcak onu bilmiyorum yanı benım rahim filmimide eşimin tes yapmasınıda istemdi dr.um ama süt hormonum yüksekti ondan olmamış olabilr sanrım diyorum ?mirmirmirmir
olabilir canım yüksek çıktı diye ama bu stresi bir şekilde aşmamız lazım birazcık rahat olsak onun bile ne kadar faydası oldugunu görücez kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?