Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

uff sevmediim bi ailesi var vede sinirlerimi bozan hareketleri var nefret ediorum herkesten yaaaa!! ne zaman kökten kurtulcam bunlardan hiç bilmiorm!!!!!

canım ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gidicen diye bir laf var bilirmisin benimkilerde gıcık ayırmaya bile kalktılar ama napayım eşimi seviyorum vaz geçemiyorum mücadeleye devam ediyorum:tomato:

tamam acil şifalar versin ne kolay canım herşey zor :teselli:

haklısın aslında be kolayki

canım bişey sorucam göğüsün ucundanmı süt geliyor yoksa yanlarından falanmı hani böle top top olan yerleri varya etrafı

selam canım ben 4 ay kullandım ama sonuç alamadım ama alanda var tabi inşallah güzel haberlerle gelirsin

eVET baktım bende şöyle bi sonuç alanlara baya varmış.benim tüplerim gayet açık,yumurtalıklarda da bi sorun yok kist iltihab filan,eşiminde değerleri yeterli.ama işde az önce beta sonucu geldi başlıcam bende adet olunca

canım bişey sorucam göğüsün ucundanmı süt geliyor yoksa yanlarından falanmı hani böle top top olan yerleri varya etrafı

gögüs ucumdan geliyordu çok az mir miktar oda sıkarsam geliyordu etrafındaki yağ bezisi gibi olan şeyleride sıkarım ben ondan yağ gibi bişi çıkar ne o zararlımı ?

merhaba canım..bişey sorucam umarım yanlış anlamazsın beni..yaşın kaç ve kaç senelik evlisin..ben oğlumu 23 yaşımda doğurdum şuan 28 yaşındayım..bende oğluma hamile kalabilmek için baya uğraştım..klomen gonophane çatlama iğnesi rahim filmi herşeyi yaptırıdm ama olmuyordu..7 ay ilaç tedavisinden sonra tam aşılamaya geçelim dedi doktorum ben kaçtım..ara vermek istedim..kendimce çocuk konusunu bir kenara attım..ama oda ne aradan 2ay geçmedi hamile kaldım ve şükürler olsunki oğlumu doğurdum..sanki senin durumda bana benziyor gibi geldi..hiç rahatsızlığın yok seninde sanırım..ama şuan benim dururum çok farklı maalesef ki..

arkadaslar bende bu ay adetimin besinci günü klomene basladım 5 aydır evliyim doktorum yumurta tembelligi oldugunu söyledi baska bi sorun yokmus ilacı 5 gün günde iki tane kullandım bakalım görücez doktorum adet olursam dördüncü günü tekrar gelmemi söyledi olmazsamda a0 gün gecince gitmemi söyledi hayırlısı :)))

bende 5,5 aylık evliyim bende yumurtalarım büyüklüğü normal olmadığı için adet olursan adetin 3.günü klomen kullan ve 12.günü bana gel dedi ne bu şimdi sen neler yaptırdın bu güne kadar
hayırlısı olur inaşşalll

ben 3 ayda glukofen sandon ve folıc plus kullandım olmayıcaklomen verdi bu ay basladım bilmiyorum neler olacak sen daha önce bişey kullandınmı?

gögüs ucumdan geliyordu çok az mir miktar oda sıkarsam geliyordu etrafındaki yağ bezisi gibi olan şeyleride sıkarım ben ondan yağ gibi bişi çıkar ne o zararlımı ?

canım o kenarlardan bendende yağ gibi bişey çıkıyo bazen ama o zaten yağ bezesi süt değil yani

ben 3 ayda glukofen sandon ve folıc plus kullandım olmayıcaklomen verdi bu ay basladım bilmiyorum neler olacak sen daha önce bişey kullandınmı?

benim adet düzensizliğim vardı süt hormonum yüksek çıktı duphaston bi antibiyotik bide adını unuttuğum küçük bi şişenin içinde 2 tane pirinç kadar olan bi ilaç verdi

benim adet düzensizliğim vardı süt hormonum yüksek çıktı duphaston bi antibiyotik bide adını unuttuğum küçük bi şişenin içinde 2 tane pirinç kadar olan bi ilaç verdi

bende adet düzensizligi için gitmistim cok sükür düzene girdi glukofen ve folıc plus kullandım doktorum yumurta tembelligimin oldugunu söylemisti hepimiz için hayırlısı

Kızlar size bişey sorucam benim bugün adetimin 6.günü tam bitmedi sayılır leke şeklinde geliyo benimki 1 hafta sürüyo. Fakat az önce lavoboya gittim yumurta akı kıvamında bişeyler vardı sizce yumurtluyommu

sevgim boşver takılma napalım benim eşimde ailesine çok baglı ben alıştım sende alış bence çok şey beklemiyoruz eşlerimizden ama zorlada olmuyor

esrako cnm aslında düzensiz benim reglim yani reglimin geçmesini beklersem beni belkide 20 gün falan daha beklemem gerekebilir..önceki aylar birinde 46 günde oldum diger ayda ise 50 günde olmuştum tabii progestan sayesinde reglim gelmişti..bende o yüzden sordum bu klomenin etkisi olabilirmi düzene sokabilmesi için bu ay en azından..bende p.tesi yada salıya bırakacam test yapma işini..

tam emin olmamakla beraber okuduklarımdan yola çıkarak yazmak isityorum edetin 12.günü dr gel der hep demek adet biter bitmez yumurtlama olmuyor bende mantıken yumurtlam değil o olay fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…