uff sevmediim bi ailesi var vede sinirlerimi bozan hareketleri var nefret ediorum herkesten yaaaa!! ne zaman kökten kurtulcam bunlardan hiç bilmiorm!!!!!
süt hormonun yüksek olduğunu öğrendiğim zman gögüslerimi sıkıyodum iğne ucu kadar sıvı geliyordu o zmanlar çok ağladım ama şimdi daha iyiyim sanki dün gece adetimin tam ordasıydı en son 11.kasımda olmuştum süper bi gece hazırladım ehehehe mumlu strezsiz belki mutlu bişiler duyarım gibime hem geliyo hem gelmiyone bilim ya takmıyorum diyorum ama demek ki takıyorum çok zor bi durum bu yaaaaaa fisfisfis
canım ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gidicen diye bir laf var bilirmisin benimkilerde gıcık ayırmaya bile kalktılar ama napayım eşimi seviyorum vaz geçemiyorum mücadeleye devam ediyorum:tomato:
tamam acil şifalar versin ne kolay canım herşey zor :teselli:
süt hormonun yüksek olduğunu öğrendiğim zman gögüslerimi sıkıyodum iğne ucu kadar sıvı geliyordu o zmanlar çok ağladım ama şimdi daha iyiyim sanki dün gece adetimin tam ordasıydı en son 11.kasımda olmuştum süper bi gece hazırladım ehehehe mumlu strezsiz belki mutlu bişiler duyarım gibime hem geliyo hem gelmiyo :d ne bilim ya takmıyorum diyorum ama demek ki takıyorum çok zor bi durum bu yaaaaaa fisfisfis
selam canım ben 4 ay kullandım ama sonuç alamadım ama alanda var tabi inşallah güzel haberlerle gelirsin
canım bişey sorucam göğüsün ucundanmı süt geliyor yoksa yanlarından falanmı hani böle top top olan yerleri varya etrafı
eVET baktım bende şöyle bi sonuç alanlara baya varmış.benim tüplerim gayet açık,yumurtalıklarda da bi sorun yok kist iltihab filan,eşiminde değerleri yeterli.ama işde az önce beta sonucu geldi başlıcam bende adet olunca
arkadaslar bende bu ay adetimin besinci günü klomene basladım 5 aydır evliyim doktorum yumurta tembelligi oldugunu söyledi baska bi sorun yokmus ilacı 5 gün günde iki tane kullandım bakalım görücez doktorum adet olursam dördüncü günü tekrar gelmemi söyledi olmazsamda a0 gün gecince gitmemi söyledi hayırlısı :)))
gögüs ucumdan geliyordu çok az mir miktar oda sıkarsam geliyordu etrafındaki yağ bezisi gibi olan şeyleride sıkarım ben ondan yağ gibi bişi çıkar ne o zararlımı ?
ben 3 ayda glukofen sandon ve folıc plus kullandım olmayıcaklomen verdi bu ay basladım bilmiyorum neler olacak sen daha önce bişey kullandınmı?
benim adet düzensizliğim vardı süt hormonum yüksek çıktı duphaston bi antibiyotik bide adını unuttuğum küçük bi şişenin içinde 2 tane pirinç kadar olan bi ilaç verdi
bende adet düzensizligi için gitmistim cok sükür düzene girdi glukofen ve folıc plus kullandım doktorum yumurta tembelligimin oldugunu söylemisti hepimiz için hayırlısı
Kızlar size bişey sorucam benim bugün adetimin 6.günü tam bitmedi sayılır leke şeklinde geliyo benimki 1 hafta sürüyo. Fakat az önce lavoboya gittim yumurta akı kıvamında bişeyler vardı sizce yumurtluyommu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?