Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar hepinizin günü aydın ve güzel geçsin..bugün 28 günüm ama reglim düzenli dgl ve bu ay klomen kullandım sadece acaba varsa bile şuan teste belli olurmu yani hamile degilsem de klomen benim bugünlerde regl olmamı saglarmı?? merve cnm o test hakkında bilgim yok..ama arkadaşlar yardımcı olacaklardır emin ol..

slm arkadaşlar.mavi deniz benim de bugün 29.gün benimde düzensiz bende bu ay gonapen kullandım çok merak ediyorum ama umutlanmakta istemiyorum.doktorun söyledigine göre bu ilaçlar adet düzeni saglıyomuş.test için birkaç gün daha beklemek istiyorum çünkü şimdi çıkmasa bile bir umut belki testte çıkmamıştır diye yine beklemeye başlıyorum.

amin canım valla canım test için erken bu tür ilaçlar adetini getirme özelligi var eger hamile degilsen günün geçsin ondan sonra yap

canımcım benim doktorumda aynısını söyledi benimde adetim her ay birer gün öne geldi doktoruma sordum oda ilaçlar erken ve gününde getirir tabi stres yapmazsan diye bakalım buaydan itibaren tedaviye ara verdim bir dahaki adetim nasıl olucak bmeraktayım..

buradada yagmur yagdı havalar kapalı hep benimde ruhum sıkılır bu aylarda canım dışarı bile çıkmz istemiyor ki bu hafat hep öle yaptım ögle arası çıkmadım dışarı akşam iş çıkışı bile eşimi bekledim eve gitmek için..dışarda dolaşmadm bile bu hafta..

kızlar gonaphane kullandıktan sonra doktor herkese çatlatma iğnesimi werior çok merak ediorm

canlarım bişey sorcam bende bu ay klomen tarzı yumurtlama tedavisine başlıcaktım fakat 2 ay oldu adet olmadım tedavime başlayamadım. Drumu aradım adetin kendiliğinden gelsin dedi ama hala gelmedi ve ben sinir oldum. Şimdi dr.randevu aldım c.tesi gidicem yüz yüze görüşeyim diye adet olmadım daha nereye kadar beklim ben pkoluyum...
Size sorum şu? benim bu adet düzensizliğim karşında bana neden bi adet söktürücü verip tedavime başlamıyor sizce? ve klomen felan kullanmaya başladıgımda bu ilaç adeti düzene sokuyormu?

seLam kızLar.Eğer 2 saat sonra aradıklarında beta testi sonucu için gebe deilsin derlerse bende başlıyorum gonaphene ye,varmı sonuç alan bu ilaçla ?

Valla anlamadım canım seninkini,bende bugün gittim doktora daha,6.günüm benimde geçti hala olmadım,ama şimdi beta sonucunu bekliyorum eğer hamiş deilsem,adet söktürücüye başlıyorum hemen

cerot selam
bende bu ay ilk kez ovitrelle igne kulladım. dogal yoldan bir tane yumurtam gelismisti 10. gun 21 mm idi ve igneyi oldum dr um bana bugun yarın iliski dedi ama 48 saat sonra demedi çok enteresan ya niye boyle değisken bu isler. ama ben onun ddigi bgun ve yarından sonra gun asırı devam ediyorum bugun 19. gunum hala devam ediyoruz.gun asırı seklinde.

kızlar ya bişe sorcam kaçıncı güne kadar çalışmalra devam etmek gerekiyor?ben 25.gündeyim.artık yoruldum.her halde bundan sonra olamz dimi????

Ya kızlar devam diyosunuzda gerçekten insan yoruluyo inanın ben bazen zorla yapıyorum

polens gercekten rahim filmini iyi biryerde cektiriyorsan kormana gerek yok. ben echomarda sisli de cektirmistim. gercekten kadın dogum muaynesi seklinde bastan olan hersey. içeriye bir pipet gibi bir boru yerlestiriyorlar hassasiyet hissediyosun 10 sn falan sonra ilacı verdigi an adet sancısı ile gaz sancısı bir sancı hissediyorsun yarım dk surmez yani anında azalıyor agrı . zaten o arada ekrandan sen digital ise sayet çekim yapılan yer direk kendi gozunle goruyorsun tuplerin acık olup olmadıgını. boyalı ilac once rahim içine doluyor daha sonra tuplerden geçerek karın bosluguna yayılıyor. o arada dr filmleri çekiyor çıktı almıs olmak için ama zaten sen goruyorsun acık yada değil diye. endise etme çıkmazsa falan diye .

mavideniz kac gunde bir adet oluyosun ?? 28. gunde bir oluyorsan yada 30 gunde falan varsa çıkma ihtimali çok yuksek idrar da kanda ise kesin çıkar diye dusunuyorum

mavis al bendende o kadar ya
nası gina geldi size anlatamam gun asırı seklinden
bgun son kez casılma olcak ctesi gunu dr a gidiyorum yumurta catlamısmı nolmus ne bitmis ne bakcak bilmiyorum ama ultrasona gireceğim kesin yoksa niye cagırsın. igneyi oldugum gun bana on gun sonra goruselim demisti ne yapacak bilmiyorum sonuçta bugun son calısma çok mutluyum :) sonunda birbirinizden soguyacagız diye korkuyoruz vallahi:))

milkshake benimde yumurtam 26 mm idi . agustos ayında klomeni ilk kez kullandım ve catlamadı kaldı. akıntım falan yoktu sadece karın içinde siskinlik rahatsızlık hissi hissettim. ama akıntı asla yoktu bende. umarım sendeki akıntının sebbi hamileliktir. en buyuk belirtirelrinden biri çunku.
ve ben bugun 19. gundeyim ama igneyi erken oldugum için varsa belirtiler baslardı diye dusunoyum akıntım olmasını çok isterdim ama yokk

sbl sbl
adetine bir hafta kala birakabilirsin ama tabi bu bir genelleme. en everimli donem adet oldgun haftayı birinci hafta say sonra iki ve uçuncu haftalar sonraki dorduncu hafta yine adet oluyorsun yani aradakı iki hafta en onemili donem ama genelleme tabi bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…