slm kızlar hepinizin günü aydın ve güzel geçsin..bugün 28 günüm ama reglim düzenli dgl ve bu ay klomen kullandım sadece acaba varsa bile şuan teste belli olurmu yani hamile degilsem de klomen benim bugünlerde regl olmamı saglarmı?? merve cnm o test hakkında bilgim yok..ama arkadaşlar yardımcı olacaklardır emin ol..
slm arkadaşlar.mavi deniz benim de bugün 29.gün benimde düzensiz bende bu ay gonapen kullandım çok merak ediyorum ama umutlanmakta istemiyorum.doktorun söyledigine göre bu ilaçlar adet düzeni saglıyomuş.test için birkaç gün daha beklemek istiyorum çünkü şimdi çıkmasa bile bir umut belki testte çıkmamıştır diye yine beklemeye başlıyorum.
canlarım bişey sorcam bende bu ay klomen tarzı yumurtlama tedavisine başlıcaktım fakat 2 ay oldu adet olmadım tedavime başlayamadım. Drumu aradım adetin kendiliğinden gelsin dedi ama hala gelmedi ve ben sinir oldum. Şimdi dr.randevu aldım c.tesi gidicem yüz yüze görüşeyim diye adet olmadım daha nereye kadar beklim ben pkoluyum...
Size sorum şu? benim bu adet düzensizliğim karşında bana neden bi adet söktürücü verip tedavime başlamıyor sizce? ve klomen felan kullanmaya başladıgımda bu ilaç adeti düzene sokuyormu?
herkese merhabaa...
gelişmelerden sizi de bilgilendirmek istedim kızlar
dün usg ye girdim ve 1 tane yumurtam vardı 20 mm ve dr um ovitrelle iğne verdi..dün itibariyle vuruldum ve 48 saat sonra gün aşırı ilişki dedi..bakalım kısmet..
kızımda uzun seneler tedavi görmüş olmam nedense ümidimi kırıyor..eşim benden daha ümitli hep.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlarr..ama inancınızı da yitirmeyin..gerçekten de inanmak=başarmak...
birbirimize moral vermeye devam edelim lütfennn..
herkese sevgilerimleeea.s.
radyomar bana 270 ytl fiyat verdi ve yeni sistem dedi.. anestezili yapmıyorlarmış. muane gibi dedi.. Adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyormuş..
Rahim filmi HSG değişik bir sistem olduğunu söyledi kafam karıştı.. ya sonuç iyi çıkmazsa..
kızlar ya bişe sorcam kaçıncı güne kadar çalışmalra devam etmek gerekiyor?ben 25.gündeyim.artık yoruldum.her halde bundan sonra olamz dimi????
Ya kızlar devam diyosunuzda gerçekten insan yoruluyo inanın ben bazen zorla yapıyorum
ya kızlar ben buay iki doz klomen kullandım ve kocaman bir yumurtam oldu 25 mmden büyük çatladımı çatlamadımı onu bilmiyorum..... şuan adetimin 23. günü ve akıntım var böyle sıvı ve beyaz renkte mantar falan olmadığından eminim ve karnım acayip ne bilim ağrı desen değil böyle sanki içimde şişlik var gibi yani karnım çok tuhaf anlatamıyorum ve geçen sene dış gebelik geçirmiştim ve hamile olduğumu öğrendikten sonra yine karnımda bu tuhaflığı hissetmiştim bilmiyorum hayırlısı olsun.... öğrenmek istediğim birşey daha var eğer yumurta kiste dönüştüyse akıntı olur mu?
slm kızlar hepinizin günü aydın ve güzel geçsin..bugün 28 günüm ama reglim düzenli dgl ve bu ay klomen kullandım sadece acaba varsa bile şuan teste belli olurmu yani hamile degilsem de klomen benim bugünlerde regl olmamı saglarmı?? merve cnm o test hakkında bilgim yok..ama arkadaşlar yardımcı olacaklardır emin ol..
kızlar nasılsınız bakalım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?