Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

SELAM KIZLAR BU AY BENDE KOLMEN KULLANDIM VE AYIN 6 SINDA DA İĞNE VURUNDUM ŞİMDİ BEKLEMEDEYİM 24 TEMMUZ GÜNÜM NE OLACAK BAKALIM BEKLEMEK ÇOK ZOR:çok üzgünüm:

merhaba kızlar yahu benim akıntınmı var çamaşırım hep kirleniyor hatta beyaz şort giyiyorum ona bile geçiyor sapsarı vallahi günde 2-3 kere çamaşır degiştirmekten bıktım günlük ped kullanayım diyorum oda sıcaklardan tahriş yapar diye korkuyorum sizlerede oluyormu bunaldın valla

yanlış yazmışsın ama ben doğru okudum
2,mesajı yazmasan anlamicaktım valla :)))
hayırlı olsun tedavim canım, inşallah sonuç alırsın:1hug:

yas23 canım üzüleceğine sevin ki günün şaşmadı, düzensiliğin yok
adetler düzenli olunca tutma olasılığı daha fazla
benim düzensizdi bir ara bu 4,ayım olcak düzene gireli, o sebeple umutluyum
ancak herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizin olması
geç olması mühim değil
sloganımız bu a.s. birgün bizde sevinç naaralrı atıcaz burdan:sm_cool: aynı böyle

başkacım sorma benimde akıntım var
pamuk kullanıyorum ama yinede geçiyor çamaşırıma
namaz kılmak içinde mecbur zırt pırt değişiyorum

eselemcim ne yorucamı şaşırdım acaba gebelik olmadıda ilçtanmı kaynaklanıyor desem ilaç biteli 11 gün oldu neyin nesidir anlamadım canım
sabah ısı ölçümümü yazdım ama kimse degerlendirmedi küstüm valla :çok üzgünüm: neyapayım ben bilmiyorum

canım ınsallah hamıslıktendır.ama gecen ay bende gonaphene kullanırken benıme akıntı cok oldu..adet gunune kadar da surdu.belkı ılacın etkısıdır canım..

ben görmedim ısı ölçümünü valla
gerçi pek de anlamam ama 36,5 ve yukarısı dikkate alınmalıymış
bende ilk defa bu ay ısımı ölçüp durdum ama ateşsiz kadınım vesselam
sadece 1 defa 36,4 oldu dahada yükselmedi
nasıl olurda bilmem hoş, sabah akşam canım sıkıldıkça ölçerim ısımı :)))

dıptıs hadi bakalım bu ay hayırlı haber verceksin Allahın izniyle
ben ve semada heyecandan ölmesek iyidir
gerçi heyecandan çok meraktan :)))
pazar günü adet günümüz
dua edin bize kızlaaaarrr

anacım benimde bir günüm digrini tutmuyorki ama ben demiştim izmirin sıcagında zor olur diye ama umut dünyası yinede ölçtüm sanki anlıyormuş gibi he he tatlicadiarzu

dıptıs hadi bakalım bu ay hayırlı haber verceksin Allahın izniyle
ben ve semada heyecandan ölmesek iyidir
gerçi heyecandan çok meraktan :)))
pazar günü adet günümüz
dua edin bize kızlaaaarrr

canım sanki sen buay hamile kalacaksın gibime geliyor inşallah hep beraber halay çekicez :teytey: :teytey: :teytey:

ağzınızdan bal damlıyor bal coksekeriremsu :lepi: yaf inşallah topuz hamiş kalırız aynı zamanda ne güzel olur demi :1rolleyes:coksekeriremsu bu ay ben çok umutluyum çok zorladı beni ama sonunda çatladı yumoşlar jeyyar bu arada çarşamba günü izmire gelmeyi düşünüyorum bende gamyoncuiremsu

başakcım sen aslında tecrübeli olmalısın hamilelik konusunda bi tane kızın var.hatırlıyormusun hamile olduğunu erkenden anlamışmıydın belirtiler neydi bizlere bilgi verebilirsin

başakcım sen aslında tecrübeli olmalısın hamilelik konusunda bi tane kızın var.hatırlıyormusun hamile olduğunu erkenden anlamışmıydın belirtiler neydi bizlere bilgi verebilirsin

canım kızımdan önce ilk bebegim karnımda öldü dr anlamadı bebegin kalp atışlarını alamıyoruz diya hep dinlenceksin dediler yavrum 4 ayını bitirmiş olması gerkiyordu ama ultrasonda öldügü zamanki kadar çıkıyordu artık çürümeye başlamış oda kanıma karışıp beni zehirlemye başlamış sonra benden küçük bir parça geldi hastaneye zor yetiştim ultrasonda bebegin öldügünü anladılar kürtaj yapıcaz dediler dünyam yıkıldı kan aldılar kanın rengi simsiyahtı serumla taktılar gece yarsı 2 de alıcaz dedişer dogum sancısı gibi sancılarım başladı annemin yardımıyla lavaboya gittim orada düşük yaptım sonra kürtajla içeriyi temilediler ama yıkıldım resmen o yüzden kızımda sadece adetim gecikince gittim dr çünki dogmamış yavrum için hala üzülüyordum ama çok bulantılarım oluyordu hamilelikte yemekten kalkıp lavaboya zor atıyordum kendimi hende ne bulantı ögürmekten annem korkuyordu bebege birşey olucak gibi .işte böyle arkadaşlar çok uzun zaman oldu ama aklıma geldikçe yüregim yanıyor göz yaşlarıma hakim olamıyorum sizleride üzmek istemezdim ama kızıma hamileyken sanki dünyam degişti adım atarken bile bir kez düşünüyordum dikkatli olmalıyım diye .simdi sanki kendi kendime belirtiler arıyorum ama hepsi pskolojik oluyor canlarım

bu psikolojik belirtiler inş birgün gerçekten hamile olduğumuz için olucak buna inanıyorum

üzülmek degil canım sadece sizinle paylaşmak istedim ilk bebegi kaybedince ikinciye pek ümitlenmek istememiştim adetim baya 2 hafta geçince tahlil yaptırdım kendimde gebelik belirtisi aramadım şimdi ilk defa hamile kalacakmışım gibi heycanlanıyorum hamileligin en güzel yanı canım içinde bebegin kıpırdanması bu duygu anlatılmaz bütün arkadşlarım bununu anlayacaklar hamileliklerinde allah herkese nasip etsin canım

inan varya şuan ağlıyorum.bende o kadar çok istiyorumki bebiş lütfen allahım isteyen herkese nasip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…