slm arkadaşlar .. umarım hepiniz hamiş kalırsınız canlarım yaa.. bende bu ayın 20sinde klomene başlıyorum .. bende overlerde tembellik var dı birde kalitesiz oluyor.umarım müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
arkadaşlar özel hastanede takip ve çatlatma yaptıranlar siz dr a ne kadar ödüyorsunuz.. benden 15 günlük takip ve çalatma için 250 ytl istendi .fiat konusundaasizlerdende bilgi almak istedim .. bana biraz fazla geldi çünkü bu fiat..
yanlış yazmışsın ama ben doğru okudum
2,mesajı yazmasan anlamicaktım valla :)))
hayırlı olsun tedavim canım, inşallah sonuç alırsın:1hug:
yas23 canım üzüleceğine sevin ki günün şaşmadı, düzensiliğin yok
adetler düzenli olunca tutma olasılığı daha fazla
benim düzensizdi bir ara bu 4,ayım olcak düzene gireli, o sebeple umutluyum
ancak herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizin olması
geç olması mühim değil
sloganımız bu a.s. birgün bizde sevinç naaralrı atıcaz burdan:sm_cool: aynı böyle
KIZLAR GÜNAYDINLAR HEPİNİZE ???
başakcım rüya tabirlerine bak istersen asker görmek ne demekmiş bende merak ettim şimdi????
ESRAKO anacım yoksun epeysir nasılsın bacım iimisin?nasıl gelişmeler seninde az kaldı dimi??
ben 20sini bekliyom hayırlısı
kıslar kahvaltımı yapıp geliyom ok????muccckkkkk
kız sen tam adet olmadan ne diye ilaç alıyorusun :mymeka: belkide değildir kızdım sana
bir de birşey soracağım kızlar,
hamile kalmak için yastık konuluyormuş bel altına, ne kadar beklicez öyleee, 1 saat filan değildir diymi,
doktor ağzından söylenmiş birşey var mı acaba bu konuda,
cevaplarsanız çok memnun olurum,,,
bir de birşey soracağım kızlar,
hamile kalmak için yastık konuluyormuş bel altına, ne kadar beklicez öyleee, 1 saat filan değildir diymi,
doktor ağzından söylenmiş birşey var mı acaba bu konuda,
cevaplarsanız çok memnun olurum,,,
slm arkadaşlar .. umarım hepiniz hamiş kalırsınız canlarım yaa.. bende bu ayın 20sinde klomene başlıyorum .. bende overlerde tembellik var dı birde kalitesiz oluyor.umarım müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
arkadaşlar özel hastanede takip ve çatlatma yaptıranlar siz dr a ne kadar ödüyorsunuz.. benden 15 günlük takip ve çalatma için 250 ytl istendi .fiat konusundaasizlerdende bilgi almak istedim .. bana biraz fazla geldi çünkü bu fiat..
semoşcum adet belirtilerin yok degilmi canım ? malum tarih yaklaştı ayyy inşallah hamişsindir belirtin yoksa canım yapsana bir test valla senin yerine ben heycanlandım valla buay çıkmadan olsun birkaç hamişimiz demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?