Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canlarım dualarımızı eksik etmeyelim:asigim:
Bu gün gonaphen kullanışımın 4.günü ve sol kasıkta ağrı var.Günde sadece 1 kez alıyorum.Ayrıca çok akıntı olmaya başladı iç çamaşırımdasizde de böyle belirtiler var mı?

Çok geçmiş olsun canım yaa... Hikayen çok üzücü gerçekten. Allah sabır vermiş de dayanmışsın. Ama daha sonra Allah mükafatını da vermiş dünys tstlısı ir kızın olmuş.

Çok geçmiş olsun canım yaa... Hikayen çok üzücü gerçekten. Allah sabır vermiş de dayanmışsın. Ama daha sonra Allah mükafatını da vermiş dünys tstlısı ir kızın olmuş.

evet canım allah sabır veriyor şükrediyorum yüzünü görmedim birde dogurup kaybetmek vardı zaten allah nasip etseydi yaşardı hamileligim kısa sürdü yani 4 ay ama bende duygularımı yazıya döktüm 3 ay sonra kızıma hamile kaldım ondada günlük tutum ama kaybettigim bebegim için yazdıklarımı sizinle paylaşabilirim canım

günlügümden kısa bir satır arkadşlar
4-7-2002- perşembe bebegim sensiz ilk günüm babanı işe gönderdim yapayanlız kaldım bebegim sen yoksun şuan gözlerimden yaş yerine kan akıyor içim parçalanıyor çünki bebegim yok karnımda büyümesini hissedemedim dogdugunu göremedim aglamanı duyamadım kucagıma alamadım gögsümden süt vermedim öpüp koklayamadım neden allahım bebegimi benden aldın ölmekten beterim şimdi içim parçalanıyor kalbim yanıyor karnımda olmadıgını kabullenemiyorum.

işte bu satırlara kendimi verdim arkadşlar bunları sizleri üzmek için yazmadım hayatın bize neler yaşatacagını bilemeyiz ama sizler benim yaşadıklarımı yaşamazsınız allah kimseye vermesin
neyse herşey güzel olacak arkadşlar sizlerin güzel haberinizle sevinecegiz bunları sizinle paylaştıgım için kızmayın sakın bana

ah canı benim nerdeyse adet tarihim yaklaştı aynısın bende çekiyorum çamaşırın sapsarı oluyor degilmi galiba bu gonapheneden kaynaklanıyor.

kıslarrrr nasılsınız bakalım valla akşam olmuş dökülmeye başlamış herkez gündüzyanlız kalıyoduk...tabi işler bitiyo akşamları ohhhhhhhhhh...
başakçım çok üzüldüm başından geçen talihsiz olaya ama dünya tatlısı,şirin mi şirin fındığın var allah nazardan saklasın...o unutturur sana yaşadıklarını...

evet canım dogumhanede onun yüzünü gördügüm an hayatım degişti bebegim koca dana oldu hala benimle yatıyor babadan kıskanıyor malum sıcak baba klimalı yerde yatıtor biz kızımla bahçede ama çok keyifli tombiş tombiş sarılıp uyutuyorum teyzesi Şeniz

selam kızlar ben çok fenayım
ağrılarım arttı, dışarı yürüyüşe gidince baya üşüdüm, millet cıbıldak geziyo ama ben dondum
bel bacak karın ağrısı ayynı adet ama daha 3 gün var
eve gelince w.c.ye gittim 2,3 damla pembe akıntım geldi
şuan ayaklarım bumbuz, belim kopmak üzere, dayanamayıp majezik aldım valla
adet olcam galiba, öpüyorum sizi

eselemcim galiba adet olucan üzülme canım kendine dikkat et güzelim çorap patik filan giy sıcak tut ayacıklarını üşütme tatlım yat dinlen ayy kıyamam sizlerden büyüyüm ya ablalık damarım tutu ne yapayım çok seviyorum sizleri.

teşekkür ederim canım
bende öyle yaptım valla en kalın pijamalarımı giydim ve kalın patik çoraplarımı giydim ısınmak bilmiyo
ilaç şimdi biraz rahatlattı ama henüz kanamam gelmedi
beklemedeyim, niye erken gelmeye kalktı reglim anlamadım (
bende sizi seviyorum

kızlar yaa ilacı içtim yaa ağrım kesildi ama midemde acayip yanma var
ilaç dokundu mu nee
midem fena valla, yanlış bişey yapmadım inşallah
üşüyordum şimdide ateş basıyo, ayy bana bişeyler oluyorr

Evet hem adetli bile olsan hap almıycaksın ağrı kesici..Hiç önermiyorlar.Kısır yapıyomuş....

slm arkadaşlar .. umarım hepiniz hamiş kalırsınız canlarım yaa.. bende bu ayın 20sinde klomene başlıyorum .. bende overlerde tembellik var dı birde kalitesiz oluyor.umarım müjdeli haberlerimizi paylaşırız..
arkadaşlar özel hastanede takip ve çatlatma yaptıranlar siz dr a ne kadar ödüyorsunuz.. benden 15 günlük takip ve çalatma için 250 ytl istendi .fiat konusundaasizlerdende bilgi almak istedim .. bana biraz fazla geldi çünkü bu fiat..

günaydın kızlar gece rüyamda kendimi asker kıyafetiyle askeriyede gördüm sonra sonra normal kıyafetle esmer zayıf bir askerin sevgilisi olmuşum oada komutanın servisini yapıyormuş sonra onunla kendimi yatakta gördüm sadece sarılmış yatıyorduk ammmanin adam duysa keser beni valla hiç anlatmadım sabah sabah hiç yoktan tartışma çıkar sizce bu rüyatı nasıl yorumlamalıyım.
4 gündür ısım aynı degişmedi adetime 9 gün var bugün sanki kasıklarımda çok ince agrı var gibi adet bile olsam belirti için erken daha

sevgili arkadaşım söyledigin fiat bana yüksek geldi ssk ile anlaşmalı hastanede en fazla 100 ytl fiat farkı tabi daha az olanlarıda var 25 de igneler desem 125 zaten muyne olduktan sonra 20 günü geçmeden kontrole alıyorlar 20 günü geçerse tekrar muayne ücreti alırlar yani senin ödiycegin rakam bence fazla olmaz istersen hastahaneleri bir araştır derim boşuna bukadr para ödeme ilaçları zaten ssk varsa karşılıyor.

benimde soluma ve sağıma ince ince sızı girio bugün. çatlamadan sonra 4 yada 5. gün :teytey:

benimde aynı dıpdıs 25 i adet olmayı beklioyrum seninle yakın tarihlerimiz ve saglı sollu ince bir sızı oluoyr igne batması gibi arada çok belirgin ama gun içinde bir iki kere çok kısa sureli oluyor

giznur selam

sen nerede yasıyordun ist değil sanırım ?
istanbulda buyuk ozel hastaneler yani acıbadem memorial gibi hastaneler yumurtlama takibi iiçn 500 civarı alıyorlar birkaç arkadasımdan biliyorum
ama çogu hastane yada dr bunun için ayrı birsey almıyor muayne ucreti ve sonrasında kontrol den sayılıyor
bende ilk duydugumda nası yani ne ucreti olmustum ama sanırım bu var olan birsey ama 250 fena bir rakam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…