hayat70 senin yumuşlar büyümüş mü? Süperrr. Hadi hayırlısıyla bul şu pregly de, çalışmalara başla arkadaşım. Benimkiler 15. gün bile hala 16 mm. idi. Bugün son kez bakacak doktor. Herşeyin hayırlısı tabi. Sana bol şans
Benim bugün iğne olalı 17. Günüm yarın rengli olma tarihim ama geçen ay 15. Gün rengli olmuştum :uhm: HİÇ ADET BELİRTİMDE YOK CADIARZU böyle olan varmı aranız da kızlar
kızlar herkese günaydın öncelikle..
benim bir sorum olacak sizlere..çatlatma iğnesi vurulduğunda mutlaka regl olunuyor mu? olunuyorsa kaç gün içinde olunuyor? lütfen bilen varsa cevap versin..
ben bundan önceki ay klomen kullandım ve ardından ovitrelle çatlatma iğnemi oldum tam iğne vurlduğum günün 15. günü regl olmuştum yeniden..şimdi de mi aynı olur..ya da olmama ihtimalim varmı hani kistleşmiş olabilir mi yumurtalar..normalde mantıklı düşünecek olursak yumurtaları çatlatıyoruz iğneyle ve bu döllenmediği sürece regl olunmalı ama bilemedim tam..
sevgiler hepinize..
Bu arada doktor bana bi bant verdi. Rahim içi zarım olması gerekenden inceymiş. Kalınlaşması lazımmış hamileliğin gerçekleşmesi için. Yani zar ince olursa spermler yumurtayı döllese bile, yumurta rahimde tutunamıyormuş. Yaa biz doktora gide gele profesör olacaz galibaakaydirigubbakcemile2
biz muadili yok diye üzülmüştük demekkki varmışş.. peki o bulunabiliyor mu canım...
Cerotçuğum benim bildiğim kadarıyla regl olunuyor. Hatta önceki sayfalarda bazı arkdaşlar 14 gün sonra olduklarını söylemişlerdi. Benim de 18 gün sonra gelmişti. 14 ile 18 gün arasında regl olunuyor anladığım kadarıyla. Kist olsa bile regl olunduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen ay adetliyken vajınal ultrasyonla baktı doktor kist falan yok dedi. Adet, kistte belirleyici etken olsaydı ultrasyonla bakmadan derdi kist yok diye. Yani ben böyle bi düzmantık yürüttüm ama umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşımyerimseniben
Benim bugün iğne olalı 17. Günüm yarın rengli olma tarihim ama geçen ay 15. Gün rengli olmuştum :uhm: HİÇ ADET BELİRTİMDE YOK CADIARZU böyle olan varmı aranız da kızlar
Canım kist olduğu zamanda regl oluyorsun ama normal regliden farklı oluyor yok denilecek kadar az geliyor ve çok koyu oluyor geçen ay bende kist oldu sadece 1 gün regl oldum çok azdı doktor kistten dolayı dedi ama hiç olmamazlık olmuyor..
Canım kist olduğu zamanda regl oluyorsun ama normal regliden farklı oluyor yok denilecek kadar az geliyor ve çok koyu oluyor geçen ay bende kist oldu sadece 1 gün regl oldum çok azdı doktor kistten dolayı dedi ama hiç olmamazlık olmuyor..
canım nasıl bir bant bu?
canım sende iğne vurulmana rağmen mi kist olmuştu geçen ay?
11. günüm bugün henüz erkenmi kızlar sizceee bugün yumoşlara bakmak içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?