Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bakın yine söylüyorum ben bu erken yapılan testlerin çok acısını çektim hamile oldugumda bile çıkmadı geç döllenme olabiliyor canılarım benim ki ben çok çalışma bile yapmamıştım oldummu oluyor işte

biraz geçer givi oluyor canım sabahları daha fazla oluyor ama olsun ne yapalım bebiş için deger canım allah herkese nasip etsin bakın listemiz ugurlu liste hamişlerimizden anlamışsınızdır zaten

inşallah senin dediğin gibidir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevindim ablacım:) evet...ilk sayfalara bakılırsa listenin ne kadar genişleyip büyüdüğü daha kolay anlaşılıyor...hihoyyyt

kızlar acayip derecede sancım var,sizce neden olabilir..adet olmuşum gibi kasıklarıma iğneler batıyo...çok kötüyüm (

zeze26 kusura bakma arkadaşım şimdi gördüm mesajını,benim sorunumu bende anlayamadım :) kimse teşhis koyamadı,sol overde endometrium dedi profösör sordum pko mu yoksa çikolata kistimi diye ikiside değil dedi.Neyse artık bakıyorum nete bişey bulamadım bu ikisinden başka.En son gittiğimde karında sıvı var dedi sıvıdan örnek aldı bakalım ne çıkacak bekliyoruz.

geçmiş olsun canım,umarım önemli bir şey çıkmaz

kızlar acayip derecede sancım var,sizce neden olabilir..adet olmuşum gibi kasıklarıma iğneler batıyo...çok kötüyüm (

Canım senin adet tarihin nezamandı ??? Aynı problemi bende yaşıyorum yaa hatta iki gün önce gece oturdum ağladım kasıklarıma iğneler batırıyolar gibi oluyo ben de neden olduğunu anlayamadım hatta burda sordum bir bilgisi olan var mı diye kimse cevaplamadı...

aynısı bendede var hatta bugün hamilemiyim diye test aldım negatif,oturup ağladım o zaman neden bu kadar ağrıyor diye adet tarihim 11 Ocak

aynısı bendede var hatta bugün hamilemiyim diye test aldım negatif,oturup ağladım o zaman neden bu kadar ağrıyor diye adet tarihim 11 Ocak

:uhm:cANIM adet tarihine daha 5 gün varmış çok erken yapmışsınn doğru sonuç vermez idrarda ..Hemen morelini bozmaa:1hug:

Haklısın belki ama öyle düşünürsem umutlanıyorum adet olunca daha çok hüsrana uğruyor üzülüyorum.Yapacak bişey yok aslında sonuç neyse o olur ama kemiriyor insanı acaba hamilemiyim düşüncesi.Allah kimseye yaşatmasın hemen versin ne zormuş beklemek

Merhaba Cerot;

gecen sene insulin direncim olduğunu öğrendim glifor kullanmaya başladım insulini dengelemek için gunde 3 öğün kullanıyorum. Senin de dediğin doktorum faydası olur devam et dedi. gecen sene 3 ay kullanıp bırakmıstım şimdi daha dikkatli kullanıyorum.
Bilgilendirmen için teşekkür ederim.
Klomeni ilk kez kullanacağım bu arada folbiola da başladım. doktorum cok vahim durumda olmadığımı söyledi insallah cok uzun bir donem gcirmem.
a.s

merhaba hanımlar......ooo bakıyorumda benim gibi uyumayannn çokmuş.....ben bugün tekrar başldım klomeneeee
nilüferin bir şarkısı vardı hadi yine yeniden diye......öle valla bzimkideeee

selda cok guzel acıklamışsıın bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…