Canım buna alışsan iyi edersin. Ben bu ay 5 kez vajınal ultrasona girdim:1ninca: Laf aramızda bana da sperm testi vermek (yani yöntemi) çok koymuştu. Herşeye alışacağız zamanla begimciğim. Sebep kutsal çünkü...
Emelciğim umutsuzluğa kapılmak yokk. Bu ay olmazsa bir dahakine inşallah. Birdahaki ay da olması daha birdahakine. Durmakk yokk, yorulmak yokk. Çalışmalara devam. Akşam uyuyakalmışız eşimle, ama kurtulamadı benden. Uyandırdım dedim haydi çalışmayaaa:))) Kendim için birşey istiyorsam namerdim vallaaa
Listede günleri geçen arkadaşlarımız naptı?
merhaba arkadaşlar,
kaç gündür giremiyodum maşallah döktürmüşsünüz oku oku bitmedi ama çok ii haberler alamadım.nazancım sevilcim üzülmeyin sakın.bizler inanan insanlar.herşeyin Allah'tan olduğunu biliyoruz.hayırlısı inşallah en kısa zamanda olur...
benim daha 4 günüm var adet olmama.ancak umutlanmak istemiyorum ama karnımda aşırı şişkinlik ve gaz hali,göğüslerimde dolgunlaşma ve dokununca hafif ağrı,sık idrara çıkma ve idrar renginde koyuluk,HALSİZLİK var....bakıldığı zaman kısmen hamilelik belirtileri gibi ama ne biliyim değilimdir herhalde.....heyecANLANMIYORDA DEĞİLİM...TEST YAPMAYA CESARET EDEMİYORUM.PKO'LU OLARAK BU KADARDA ÇABUK HAMİLE KALAMA M DİYORUM...ÜFFF BİLMİYORUMMM YAA
ALLAH'IM HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE.....:Saruboceq:
Benimde günüm ugün 3 aydır tam 8 inde rengli oluyorum bakalım nolcak çok heycanlıyım:Saruboceq:
canım iyi dileklerin için tşk ederim..benden ümit yok bu ay regl oldum faaaaakkkkaaattt sevil78 büyük bombayı patlacak gibi akşam 6 da sonucu yazacam size...evde olmadığı için yazamıyor ilk yaptığı test negatif çıktı fakat hala regl olmadı 2.kez kan testi yaptırdı akşam 6 yı bekleyin inşallah iyi haberi ben buradan yazacam..
regli belirtilerin varmı canım
DÜN EŞİMLE KONUŞTUK. YUMURTA TAKİBİ AŞILAMA FALAN YAPTIRMAK İSTEMİYOR. RAHİM İÇİ FİLMİNİ ÇEKTİRELİM. SONRA KENDİ KENDİMİZE DENEYELİM DİYOR. SANIRIM BEN DE ONUNLA AYNI FİKİRDEYİM. OLURSA OLUR OLMAZSA DA OLMAZ. BU TAKİPLER MUAYENELER HAKİKATEN YORUYOR İNSANI.
BİR SORUM VAR RAHİM İÇİ FİLMİ ÇEKTİRENLERE. bU FİLM ÇEKİLDEKTEN SONRA O AY KORUNMAK GEREKİYORMUŞ DİYE OKUDUM. BÖÖLE BİŞEY VAR MI ACABA?
CANIM HİÇ BELİRTİ YOK AMA FENA ŞEKİLDE GRİP OLDUM HİÇ HALİM YOK HEP UYUMAK İSTİYORUM BİLMİYORUM RENGLİ OLURUM GİBİ HİÇ ÜMİTİM YOK HAYIRLISI HAKKIMIZDA:1rolleyes:
canım vajinal ultrason nasıl oluyor agrılı bi şeymi zormu çekiliyo biraz anlatırmısın :1rolleyes:
canım inşallah hamişsindir:Saruboceq:bide geçmiş olsun yat biraz dinlen sıcak bi şeyler iç
çok sağol canım inşallah iyi haerler veririm size çalıştığım için dinlenemiyorum malesef:çok üzgünüm: inşallah eve gidince dinlenicem sen nele yaptın canım
Nazancim insallah sevil arkadasimizdan guzel haberler aliriz da bu bize umut olur moralimizi yuksek tutalim ki subat ayi bize surpriz yapsin.. canim yeni tarihini vermemissin.. bu arada kizlar aralik listesinden sadece gamzeliden haber bekliyoruz zannediyorum diger uc arkadasimiz ilgisiz kaldilar birkac gun daha bekletip aralik listemizi kapatalim mi nasil olur seladicim ne diyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?