bencede aralıgı silin zaten fazla ugrayamıyorum ben buraya hep geldim yazı yazdım aa beyazmelek başak cerot maviş dışında kimse cvp vermiyor yada yazmıyordu herkes yazmak zorunda dgl bunudas biliyorum ama ben herzaman aranıza girmeye sizlere ortak olmaya çalıştım ..kalabalık olmasından sanırım kimse ilgilenmedi..ben zaten hala regl olmadım ve bu ay bekliyorum reglimi gebelik yok çünkü ilaç almaya başladım regl olmak için..bunu sizi ne kadar ilgilendiriyor bilmiyorum ama belki merak eden olursa diye yazmak istedim..umarım hepiniz saglıkla evlat sahibi olursunuz...
bu arada regl olan arkadaşlar çok üzüldüm.insallah önümüzdeki ay hüznümüz sevince dönüşür...aaaaabeyazmelekcim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.insallah ...boncuğunuzu:)yat uyu dinlen arkadaşım iyi dinlen ki bebişte rahat olsun...onlar sizilerin incisi..biliyorsunuz..inci istiridyenin içinden çıkar..zor bulunan şeydir...o incilere iyi bakın bütün hamile arkadşlar hepinizi çok seviyorum.görmeden ve tanımadannn..
Ne güzel,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
günaydın kızlar
işe geldim hemen bi bakayım akşam neler yazmışlar dedim aabeyazmelek hamile olmana çoook sevindim hemen doktora git
DÜN EŞİMLE KONUŞTUK. YUMURTA TAKİBİ AŞILAMA FALAN YAPTIRMAK İSTEMİYOR. RAHİM İÇİ FİLMİNİ ÇEKTİRELİM. SONRA KENDİ KENDİMİZE DENEYELİM DİYOR. SANIRIM BEN DE ONUNLA AYNI FİKİRDEYİM. OLURSA OLUR OLMAZSA DA OLMAZ. BU TAKİPLER MUAYENELER HAKİKATEN YORUYOR İNSANI.
BİR SORUM VAR RAHİM İÇİ FİLMİ ÇEKTİRENLERE. bU FİLM ÇEKİLDEKTEN SONRA O AY KORUNMAK GEREKİYORMUŞ DİYE OKUDUM. BÖÖLE BİŞEY VAR MI ACABA?
bencede aralıgı silin zaten fazla ugrayamıyorum ben buraya hep geldim yazı yazdım aa beyazmelek başak cerot maviş dışında kimse cvp vermiyor yada yazmıyordu herkes yazmak zorunda dgl bunudas biliyorum ama ben herzaman aranıza girmeye sizlere ortak olmaya çalıştım ..kalabalık olmasından sanırım kimse ilgilenmedi..ben zaten hala regl olmadım ve bu ay bekliyorum reglimi gebelik yok çünkü ilaç almaya başladım regl olmak için..bunu sizi ne kadar ilgilendiriyor bilmiyorum ama belki merak eden olursa diye yazmak istedim..umarım hepiniz saglıkla evlat sahibi olursunuz...
SEVİL ARKADAŞIMIZIN KAÇ GÜN GÜNÜ GEÇTİ RANA ABLA:uhm:
canım nasılsın yani nasılsınız?şimdi doktordan geldim günde 2 tana klomene başlayacağım sonra yeniden iğne...aabeyazmelek nasıl gidiyor hamilelik bir sıkıntın varmı canım? benim 2 gündür iştahım açıldı zaten migde bulantısından 3 kilo vermiştim ama bu ay çıkana kadar almassam kilo iyi olucak malum 3 aydan sonra bebek yediklerimizle beslenecek
Nazancim insallah sevil arkadasimizdan guzel haberler aliriz da bu bize umut olur moralimizi yuksek tutalim ki subat ayi bize surpriz yapsin.. canim yeni tarihini vermemissin.. bu arada kizlar aralik listesinden sadece gamzeliden haber bekliyoruz zannediyorum diger uc arkadasimiz ilgisiz kaldilar birkac gun daha bekletip aralik listemizi kapatalim mi nasil olur seladicim ne diyorsun??
canım hiçbir zaman geç değildir. Bana geçen sefer doktorum 17. Gün iğne 18-19-20. Günlerde çalışma demişti. Yumurtam geç çatlıyor benim. Senin durumda aynı olabilir. O üç günüde kaçırmasan tam süper olacakmış ama dediğim gibi bu yumoşların sağı solu belli olmuyor. Sen durma çalışiyi akşamlar arkadaşlar dün yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakmak için dr gidecektim gidemedim......
19. Günüm bugün sizce çatlamışmıdır yumurtalarım......
3 gündür eşimin işlerinden dolayı birlikte olamıyoruz.....sizce yumurtaların çatlamasını yakalayabilmişmiyizdir.....
Bu arada 14. Günümde dr gitmiştim yumurtalarım 23mm ve 18mm di.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?