Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mavi denizcim ben bildigim konularda herkese yardımcı olmak istiyorum ama senide iyi anlıyorum bende agustos annelerine yazıyordum bazen malum bende agustos annesi olucam baktım bana karşı ilgisizler yada cevap alamıyorum bende sadece yazıları okuyup çıkıyorum kendimi burda rahat hissediyorum en azından moral olmaya çalışıyorum malum hamileligimin diger aylarınıda sizlerle paylaşacagım daha bebek büyütücegiz sizlerle degilmi ama burayada ugramaya çalış derim

canım öyle düşünme :teselli:emin olki herkes bildiği konularda mutlaka geri dönüyor bende yeniyim burda buarada geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda hepimiz alırız bebişleri kucaklarımıza:1hug:

Son düzenleme:

canım benim sagol allahım sizlerede en kısa zamanda versin

Ne güzel,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım cümlemize

günaydın kızlar
işe geldim hemen bi bakayım akşam neler yazmışlar dedim aabeyazmelek hamile olmana çoook sevindim hemen doktora git

teşekkür ederim canım yarın gidicem doktora allahım sizlere hayırlısını versin..

banada doktorum korunma dedi bende dikkat etmedim yani ama korunmak lazım diye düşünüyorum kendi haline bırakınca geldi bebegim

canım benim çok haklısın olsun yazandanda yazmayandada allah razı olsun bir birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorum öpüyorum seni stres yapma bir dahaki ay gelir bebişin inşallah :teselli:

mavi denizcim ilgisizlik oldugunu zannetmiyom canim sadece denk gelmemistir cevaplari bir iki kisi veriyor sonra baska konulara atlaniliyor bu bende bu sekilde oluyor.. canimcim sen yine aramizdan ayrilma oldu mu.. bak benimde seninle durumum ayni adetim gelmedi henuz listeden ismimi silmistim bende adet sokucu ilac kullandim simdi adet olmayi bekliyorum ve tekrar listeye girmeyi... sende gelismeleri bizlere haberdar et oldu mu guzelim...

aabeyazmelek nasıl gidiyor hamilelik bir sıkıntın varmı canım? benim 2 gündür iştahım açıldı zaten migde bulantısından 3 kilo vermiştim ama bu ay çıkana kadar almassam kilo iyi olucak malum 3 aydan sonra bebek yediklerimizle beslenecek

canım bende yeni sayılırım ilk başlarda burda kendimi çok yanlız hissediyordum kimse benimle ilgilenmiyor gibi geliyordu hala çok fazla tanımıyolar ama şimdi daha iyi seviyorum hepiniziŞeniz

canım nasılsın yani nasılsınız?şimdi doktordan geldim günde 2 tana klomene başlayacağım sonra yeniden iğne...

RANACIM inşallah inan kendiminmiş gibi seviniyorum..zaten SEVİLİN morali çok bozulmuştu sonucun negatif olmasına..inşallah iyi haberi verecek bana bende burada güle oynaya sizlere haber verecem...RANACIM beni listeden silin çünkü 3 ay kadar tedaviye ara verecem...İnşallah bu üç ayda hepinizin hamilelik haberlerini alırım...Allah hepinizin yüzünü gülücüklerle kucağınızı :ecrin_bebek: böyle bebişlerle doldursun..amiiinnn:Saruboceq:

kızlar merhaba bugün fazla giremedim kk ya , malum işlerden..
seldafid sağol bitanem listedeki düzenleme için..kısmet şubataymışbu gidişle seneye kışın ortasında doğacak bebişler:)))) karlarla gelir bebişlerimiz:))

mavi denizcim lütfen öyle düşünme, arkadaşlar ister istemez gebe kalınca başka topiklere de yöneliyorlar ve ilgi bölününce de bizbize kalıyoruz..kimbilir biz de aynısını yapacağız belki de..ama asla kötü niyetle yapıldığını düşünmüyorum ben..cevap alamazsan büyük harflerle yaz belkide gözden kaçıyordur..hani bu tür topikler hızlı ilerliyor ve kaçırabiliyoruz o yüzden..
çok öpüyorum hepinizi..iyi akşamlarrr herkesee

cerot canım ben aabeyazmelek ve maviş hala burdayız hamile olunca sizi bırakmadık tabiki elimizden geldigince tecrübelerimizi sizlerle paylaşacagız ama bilmedigim bir konu hakkında bir yazı yazıldıgı zaman ben şahsen cevaplayamıyorum çünki yanlış birşey söyleyip karşımdakini yanılmak istemiyorum bu yolda moral çok önemli elimizden geldigi kadar sizlere destekçiyiz canlarım

iyi akşamlar arkadaşlar dün yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakmak için dr gidecektim gidemedim......
19. günüm bugün sizce çatlamışmıdır yumurtalarım......
3 gündür eşimin işlerinden dolayı birlikte olamıyoruz.....sizce yumurtaların çatlamasını yakalayabilmişmiyizdir.....
bu arada 14. günümde dr gitmiştim yumurtalarım 23mm ve 18mm di.......

mavi denizcim tatlımm şimdi burda mesela ben kendi adıma örnek vereyim arkadaşların da dediği gibi bu konularda pekk bilgili değilim canım o yüzden yorum yapamıyorum pek yazılan yazılaraaa

sen canını sıkma canım bilen arkadaşlar cevapsız bırakmazlar seni

slm kıslar nasılsınız,varmı yeni bi hamişimiz daha?kıslar ben salı günü dr'a gittim (dr'umu değiştirdim 8 yıllık drumdu)şimdiki dr'um bayan, canım bi tatlı insanla öyle ilgileniyoki anlatamam.şikayetlerimi söyledim.ilk kez alttan ultrasonla bakıldım,çok utandım çoook.neyse akıntım için ilaç yazdı.bu aralar akıntımın yoğun olduğunu söyledim,yumoşun çatlamış dedi ve eğer bu ay hamiş kalmazsan şubat'da adetinin 3. günü gel yumoş takibine başlayalım dedi.daha önceki yaptırmış olduğum tüm tahlillerimi gösterdim.fsh değerim sınırdaymış dedim,güldü nedenini anlamadım.kıslar önceki dr'um hiç böyle demezdi.klomen ve iğne verip,işte şu gün iğneni yaptır,olmazsa önümüzdeki ay tekrar gel derdi.demekki başından savıyodu.işte benden bu kadar.RABBİM herkese gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh........

canım hiçbir zaman geç değildir. Bana geçen sefer doktorum 17. Gün iğne 18-19-20. Günlerde çalışma demişti. Yumurtam geç çatlıyor benim. Senin durumda aynı olabilir. O üç günüde kaçırmasan tam süper olacakmış ama dediğim gibi bu yumoşların sağı solu belli olmuyor. Sen durma çalış

:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:lepi::

kızlaaaarrrr bir tane daha HAMİŞİMİZ oldu SEVİLL78 arkadaşımız 3 haftalık hamile:roflol::

Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..

hepinize selamı var birkaç gün annesinde kalacak o yüzden giremiyor klübe..

:teytey::teytey::nazar

Mavi deniz arkadaşım siteye ilk girdiğim de sadece okuyordum. Sonra soru sormaya niyetlendim ve üye oldum. Yazdım ama cevap gelmedi. Aynı senin gibi düşündüm.fakat durum öyle değil inan ki!ben de ekim sonundan beri buradayım. çok eski sayılmam ama yazdım bildiklerimi de yaşadıklarımı da.tutundum bi ucundan çünkü benimle aynı yollardan geçmiş bir sürü insan var. Ben dış gebelik geçirdim örneğin. Buradakilerin hiçbiri böyle sorun yaşamamıştır derken baktım nazan da geçirmiş. Yanıt alamadığım şeyler de oldu. Ama bazı soruları hakikaten bilmediğimden yazmıyorum. Diğer arkadaşlar da öyle eminim bundan. Ben çekingen biriyimdir. Ilk girdiğimde yüzünü görmediğim insanlarla nasıl konuşacağım derken bi baktım herkese laf yetiştiriyorum,liste güncelliyorum sanırsın benim alanım burası.. çünkü samimiyetlerine yüzde yüz inandığım insanlar burada yazı yazan herkes.öyle hissettim. Lütfen sen de küsme..
Hem ben de sana bir iki kez yazdım diye hatırlıyorum. (birinden eminim ama 2. Net değil..ama okumamışsınn maviiiiiii senağlama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…