selam canim hosgeldin muhtemel olman gereken adet tarihin neydi?
benim yeni tarihim 13 şubat ranacım yazarsın
merhaba kızlar. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza. Sayfa ne çabuk ilerler oldu maşallah. Tez zamanda hepimiz hamiş oluruz inşallah.
ben rahim içi filmi çektirdim sabah. Şimdi işyerindeyim. Fim çekilirken çok bi ağrım olmadı. ama şimdi ağrı yapıyor.Tüpler açıkmış çok şükür. Ondan da yırttık anlayacağınız. regl 12. günden sonra kendi kendinize çalışın dedi. Bu ay ilaç kullanmayacağım.. O yüzden listeden çıkarayım kendimi dedim. Sonra vazgeçtim. Amaaaann dedim Rana beni şubatta hamiş listesine alır yanına da ilaçsız yazıverir ne olacak dedim:roflol: Bir de 3 ay içtik hapı vurulduk iğneyi. Çok da ilaçsız sayılmaz değil mi?
Bu arada ben kesin kalacakmışım gibi konuşuyorum. Öylede umut doluyum işte. Tekrar şarj ettim kendimi diyebilirim.
Hepinize selamlar tekrar
Not: Nazancım akşama katı meyve sıkacağı almaya gidiyorum. Bol bol da nar. Sevgiler..
a.s seldacim iyi cok sukur rahim filminide atlatmissin tuplerin acik olmasina sevindim ilac kullanmasanda bu ay etkisini gosterecektir ne guzel hep hep umut ediyoruz hic vazgecmiyoruz ve sonunda basaracagiz
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK ????????
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK ????????
HUUU KIZLAR YOK MU YENİ HAMİŞLER?
kızlar regl oldum... senağlama kendimi çok alıştırmıştım. gerçekten umutluydum. senağlama
ama şimdi dipteyim sondayım depresyondayım...
annem bende. fzla belli edemiyorum ama tuvalete girip girip ağlıyorum... senağlama annem anlarsa çok üzülür!
inşallah canım. Gönlümüzden geçene kavuşuruz hayırlısıyla inşallah.
Sen ne yaptın?ocak sonuna randevun vardı diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor?
iyi akşamlar kızlar bu glucophage hep bulantımı yapıcak yaa
nasıl gececek bu bulantılar bilgisi olan varmı
canim sagolasin ilgin icin dedigin gibi 26 ocak ta randevum var burada bulunan gozde doktorlardan, dalinda uzman cok heyecanliyim.. yalniz benim sorunum aynen devam ediyor adetim hala gelmedi halbuki bir kac hafta once eski doktoruma gidip adet sokucu ilac yazdirdim 5 gun kullandim ismi medroxyprogesterone.. farlutal icerikli zannediyorum pekte bilgim yok emin degilim.. ilac biteli tam 10 gun oldu hala adetim gelmedi aslinda bu konuda bilgisi olanlardan acil yardim bekliyorum cok gerildim daha oncede kullanmistim ama iki gun sonra gelmisti adetim sizce ne olabilir? cevaplarinizi bekliyorum arkadaslarim...
merhaba canım kaçıncı gün gittin sen doktora bendede 4 yumurta vardı 1 tanesi gelişmiş bugün yada yarın çatlar dedi iğneye gerek yok dedi kist olurmu diğerleri diye sordum yok onlar gelişmemiş dedi. kist sanırım sadece büyüdükten sonra çatlamayan yumurtada oluyor. bence 5 yumurtan olması güzel bişi zaten her ay bi tanesi gelişip çatlıyormuş.:1rolleyes:
ohhh rahatladım canım çok sağol...ben klomenin ardından 10.gün gitmiştim..yarın yine kontrol var..inşallah hayırlısı olur..bana iğne verecek sanırım çünkü adını verdi, ovitrelle..kist olmasın da varsın adet olayım....
Allahım yavrucaklarımızı kucaklarımıza veriversin de öpüp koklayalım doya doya bağrımıza basalım...en büyük hayalim bebeğimin nefesini dinleyerek uykuya dalmak...gözlerimi kapatım o anı hayal etmek bile beni mutlu ediyo.yüzümde kocaman bi gülümseme beliriyo..tarifi yok..
arkadaşlar uzmanlar bu tip bebek için uğraşanlara bebeklerini hayal etmelerini öğütlüyor..belki duymuşsunuzdur..bu durum psikolojimizi olumlu etkiliyormuş..
meraba canım kullandığın ilaç hakkında bilgim yok ben de geçen ay duphastonla adet oldum..hap bittikten 2 gün sonra geldi..burda okuduğum için ben de doktora ya adetim gelmezse diye sordum..doktor adetin gelmezse gebelik testi yap ;negatifse kontrole gel dedi..bence sen de bekletmeden testini yap,inşallah gebesindir..eğer değilsen de doktora gitmeyi daha fazla geciktirme derim...öptüm stres düşmanımız biliyorsun hakkında hayırlsı olsun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?