canım inşallah bende Allahtan bu ay olsun ve tüp tedavisine gerek kalmasın diye dua ediyorum..Allah hepinize benim sabrımı versin ama benim kadar uzun zaman bekletmesin inşallah tez zamanda hepinize ahaböyle bebekler versin inşallah:Saruboceq: amiiinn
canım ben 4.5 yıllık evliyim..
sen benden daha kıdemlisin..ben bekarken pko tedavisi gördüm sonra ameliyat oldum..dış gebelikte zaten o ameliyattan dolayı sağ tarafımın yapışmış olmasından kaynaklandı..
buradan apandisit ve karın ameliyatı geçirmiş olan arkadaşlara önemle uyarıyorum lütfen tedavinizi takip eden drunuza özellikle karından olduğunuz ameliyatları söyleyin..ona göre rahim filmi çektirmeleri gerekiyor..
a.s. arkadaşım bu arada aramıza hoşgeldin..inşallah seninde buradan hamilelik haberlerini alırız
kızlar bu sayfada yeni gelenlere meraba denilmiyormu
kızlar lisyeye benide ekleyin glucophage ya başladım ve bisürüde şifalı bitkiye
azmin elinden hiç bişey kurtulamıcak allahın izniyle hayırlı evlatlara kovuşucaz inş.
:Saruboceq: amin herkese inşallah güzel dileklerin için teşekkürler.bende klomende 2.ayımdayım tahlillerde hiç bi sorun yok dr.dedim yumuatalıklarımmı az çalışıyor yok dedi sebebi açıklanamayan bir sürü böyle durum var dedi acaba banada öneriler olabilirmi?
meraba nazancım...yazdıklarını okuyunca korktum şimdi...ben 2 yıl önce sezeryan oldum..doktorum bunu biliyor ama rahim filmi istemedi..sezeryan ameliyatlarından sonra da yapışıklık olur mu?
lütfen cvp yazar mısın?çok tedirgin oldumbenneyaptımki
sanırım öyle başak ablacım.... çünkü kokusuz ve renksiz yumurta akına benziyor....bu sefer düşünmeden oluyor hep(ilişki) hamileliği düşünmüorum..... inşl işe yarar....hayatcım muhtemelen yumoşlarbüyümüştür çatlatma ignesinden sonra çalışmalara tam gaz devam et canım ama aklınada akşam yataga girince bebiş olcakmı diyede getirme olayları akışına bırak canım
Hayatçığım bence de yumoşların büyüyor canım. Hatta belki yarına kadar çatlamış olur. Doktor muayene edip mi iğne yaptıracak? İnşallah iğneye bile gerek kalmadan çatlar yumoşların. Benim bu ay öyle olmuştu. Hepimize hayırlsını versin Yaradan...
Başakçığım sen nasılsın tatlım. Minik yeğenimiz nasıl. Ablasının sabırsızlandığını söylemiştin geçenlerde. Sen anlattıkça bizler burda mutlu oluyoruz be gülüm. Allah sağlınızı bozmasın
kızlar bugün doktr gittim. benim yumoşlar bu ay tembel sanırım.... 10. gün 13,13,16 olmak üzere üç tane yumoş olmuşşş.. çrşb tekrargidecem.....sizce nasılll... bu arada sol overde polikistik var.... bariz gördüm bendeee....
canım büyürler meark etme benim 11.gün 12mm di 14.gün 20mm olmuştu tatlım canını sıkma tembel falan görünmüyo seninkiler
canım tabiki olacak benim klasiklerim var...klomen tedavisi boyunca NRSUYU kendinize ve eşinize..klomenin bittiği günden yumurtanın çatlayacağı güne kadar eşinin sperm kalitesi için proten zengini gıdalar..en başta etli yemekler..ve oyalanacak işler bul kendine çocuk için eşinle birlikte olma tadını çıkarkaydirigubbakcemile3
drun yumurta büyüklüklerini söyleyince yazarsın çünkü ya çatlatma iğnesi verecek yada ilişki önerecek...çatlatma iğnesini olduğun gün 12. 24. ve 36. saat eşinle birlikte ol...(tabi bu kolay değil kocalar aynen böyle-tatlicadiarzu- yada böyledelikafadulden) bunu neden öneriyorum çünkü yumurtalar illa 36. saat çatlayacak diye birşey yok daha erken de çatlayabilir geç te...o nedenle hazırda sperm bulunsun..
BU TAVSİYEM HERKESE
KIŞ SEBZELERİ DIŞINDA SEBZE VE MEYVE SOKMAYIN EVİNİZE..
çünkü zaten yumurtlama ilaçlarıyla vücuda hormon yüklüyoruz ekstradan yiyeceklerle de yüklemeyelim..
SERPİLcim İnşallah sende buradan hamiyeim diye güle oynaya msj atarsın..Allah dileyen herkese sağlıklı çocuklar versin..amiinn:Saruboceq:
Öncelikle Herkese selam... Allahtan ümit kesilmezmiş canlarım bunu bir kez daha anladım....
Ben bu ay ilk defa klomen 1 ile başladım tedavime çok heyecan vericiydi ...................:1rolleyes: merhaba canım inşallah hamile kalırsın haftada 2-3 kez ilişki yeterli oluyor diyor dr.lar zaten hayırlısıyla inşallah hamilesindir allahtan ümit kesilmez bendede geçen ay 11.gün gittigimde çatlamış dedi dr.bende çok şaşırmıştım strestente oluyor bence zamanı degişebiliyor yani...inşallah hamilesindir.....:CüvCüv:
sezeryandan sonra ne zaman başladın bebek için tedaviye..eğer korunmasız 1 yıldır çalışıyorsan illaki drun rahim filmi istemek zorunda..bilindiği gibi yumurta ve sperm tüplerde buluşup döllenir..eğer tedavinde gebe kalamadıysan bu yazdıklarımı aynen drunla paylaş ..ameliyattan sonra tüplerde yapışıklık olabilir(Allah korusun) sezeryande tüplerin ve karında yapışıklık olmasına sebep olabiliyor...
tedirgin olma,korkacak birşey yok sonuçta tedavini sürdüren bir drun var..
İnşallah tez zamnada bebişine kavuşursun arkadaşım:Saruboceq: amiinn
Öncelikle Herkese selam... Allahtan ümit kesilmezmiş canlarım bunu bir kez daha anladım....
Ben bu ay ilk defa klomen 1 ile başladım tedavime çok heyecan vericiydi ...................:1rolleyes: merhaba canım inşallah hamile kalırsın haftada 2-3 kez ilişki yeterli oluyor diyor dr.lar zaten hayırlısıyla inşallah hamilesindir allahtan ümit kesilmez bendede geçen ay 11.gün gittigimde çatlamış dedi dr.bende çok şaşırmıştım strestente oluyor bence zamanı degişebiliyor yani...inşallah hamilesindir.....:CüvCüv:
meraba serpilcim..şu an kimse yok..ben de ilk kez klomen kullandım ;ama günde 2 verdi doktor..dün doktorum 5 yumurtam olduğunu büyüklüklerinin de ortalama 10 mm olduğunu söyledi..bu iyi bi şey mi anlamadım..perşembe tekrar gidicem..büyüyüp kist olcak diye korkuyorum..yumurtalar çok uyarılmış sanırım..çatlatma iğnesi oldun mu sen?bilgin varsa beni aydınlatırsan sevinirim:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?