Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:Saruboceq: amin herkese inşallah güzel dileklerin için teşekkürler.bende klomende 2.ayımdayım tahlillerde hiç bi sorun yok dr.dedim yumuatalıklarımmı az çalışıyor yok dedi sebebi açıklanamayan bir sürü böyle durum var dedi acaba banada öneriler olabilirmi?

meraba nazancım...yazdıklarını okuyunca korktum şimdi...ben 2 yıl önce sezeryan oldum..doktorum bunu biliyor ama rahim filmi istemedi..sezeryan ameliyatlarından sonra da yapışıklık olur mu?
lütfen cvp yazar mısın?çok tedirgin oldumbenneyaptımki

hoş geldin:1hug: ben de yani sayılırım...baya şey öğrendim buradan..sana da faydalı olur inşallah..

kızlar lisyeye benide ekleyin glucophage ya başladım ve bisürüde şifalı bitkiye
azmin elinden hiç bişey kurtulamıcak allahın izniyle hayırlı evlatlara kovuşucaz inş.

hoşgeldin canım bencede azmin elinden hiç bişey kurtulmaz herşeyin bi zamanı var tabi sabrın sonu selamettir:)kaydirigubbakcemile3

canım tabiki olacak benim klasiklerim var...klomen tedavisi boyunca NRSUYU kendinize ve eşinize..klomenin bittiği günden yumurtanın çatlayacağı güne kadar eşinin sperm kalitesi için proten zengini gıdalar..en başta etli yemekler..ve oyalanacak işler bul kendine çocuk için eşinle birlikte olma tadını çıkarkaydirigubbakcemile3

drun yumurta büyüklüklerini söyleyince yazarsın çünkü ya çatlatma iğnesi verecek yada ilişki önerecek...çatlatma iğnesini olduğun gün 12. 24. ve 36. saat eşinle birlikte ol...(tabi bu kolay değil kocalar aynen böyle-tatlicadiarzu- yada böyledelikafadulden) bunu neden öneriyorum çünkü yumurtalar illa 36. saat çatlayacak diye birşey yok daha erken de çatlayabilir geç te...o nedenle hazırda sperm bulunsun..

BU TAVSİYEM HERKESE
KIŞ SEBZELERİ DIŞINDA SEBZE VE MEYVE SOKMAYIN EVİNİZE..

çünkü zaten yumurtlama ilaçlarıyla vücuda hormon yüklüyoruz ekstradan yiyeceklerle de yüklemeyelim..

SERPİLcim İnşallah sende buradan hamiyeim diye güle oynaya msj atarsın..Allah dileyen herkese sağlıklı çocuklar versin..amiinn:Saruboceq:

sezeryandan sonra ne zaman başladın bebek için tedaviye..eğer korunmasız 1 yıldır çalışıyorsan illaki drun rahim filmi istemek zorunda..bilindiği gibi yumurta ve sperm tüplerde buluşup döllenir..eğer tedavinde gebe kalamadıysan bu yazdıklarımı aynen drunla paylaş ..ameliyattan sonra tüplerde yapışıklık olabilir(Allah korusun) sezeryande tüplerin ve karında yapışıklık olmasına sebep olabiliyor...

tedirgin olma,korkacak birşey yok sonuçta tedavini sürdüren bir drun var..

İnşallah tez zamnada bebişine kavuşursun arkadaşım:Saruboceq: amiinn

selam kızlar nabersiniz sayfa yine üçmüş valla neyse kendinize iyi bakın okudum sayfaları şimdi çıkmam lazım bayyyy

sanırım öyle başak ablacım.... çünkü kokusuz ve renksiz yumurta akına benziyor....bu sefer düşünmeden oluyor hep(ilişki) hamileliği düşünmüorum..... inşl işe yarar....

canım inşl yeterince büyürler.... yarın gitcem tekrar iğne vururuz demişti doktor... inşl çatlarda iğneye gerek kalmazz.....biz bu ay erken başladık çalışmalara... doktorum demişti.... yumurtanın gelişmesini ve çatlamasını beklemeyin dedi....canım sizde beklemeye geçmişiniz.... umarımm bu ay güzel haberini alırızzz

canım büyürler meark etme benim 11.gün 12mm di 14.gün 20mm olmuştu tatlım canını sıkma tembel falan görünmüyo seninkiler

Öncelikle Herkese selam... Allahtan ümit kesilmezmiş canlarım bunu bir kez daha anladım....

Ben bu ay ilk defa klomen 1 ile başladım tedavime çok heyecan vericiydi bu benim için çünkü bende pko vardı çünkü ben 2 ayda bir adet oluyordum ve yumurtladığımdan emin değildim çünkü çatlatma günü eşimle bana ilişki önercekti dr. evet cok heyecanlıydım ilk defa yumurtamın büyüdğünü ve catladıgını görecektim. Evet günde 1 klomen aldım sonra takip başladı adetin 17.gününe kadar devam ettik fakat benim yumurtalarım büyümemişti 17.günde 8-9 ml di hala o gün hastaneden ağlayarak eve gelmiştim o kadar üzüldümkü meğer ne kadar umutlanmışım yumurtalarımın büyüyeceğine ne kadar emin olmuşum.Dr. bana artık gelmene gerek yok bu ay iptal oldu dedi. Sonra aradan 4-5 gün gecti benden hani sümüksü yapışkan uzayan akıntı varya 2-3 gün geldi bu Allah Allah dedim yumurtlamaz demişti dr ama bu akıntıda neyin nesi. Neyse pazar günü dr gittim tekrar nöbetci dr vardı. dedim bana dr yumurtan büyümez dedi ama ben merak ettim şu yumurtalar ne alemde birde akıntım geldi o yüzden tekrar bakabilirmiyiz dedim peki dedi. Baktı solda bişey yok ama sağda yumurtan çatlamış demezmi... Dedim nsl olur 8-9 ml lik yumurta çatlarmı yada yoksa büyümüşde mi çatlamış fakat kendisi nöbetci dr olduğu için fazla bilgisi yoktu bunun üzerine pazartesi yani dün dr. uma gittim. Fakat benim dr izine ayrılmış bende tüp bebek mrkz vardı üst katta orda başka bir dr göründüm. Onada anlattım herşeyi buda beni muayene etti ve gercekten yumurtan çatlamış dedi ben şaşırdım... Dedim 8-9 ml lik yumurtamı çatlamış oda hayır 8-9 ml lik yumurta çatlamaz yumurtan büyümüş ve çatlamış dedi. Ama dr. bana çatlamaz demişti oda evet 17.günden sonra çatlamaz ama bazı hastalar görüyoruz adetin son günü yumurtlayıp hamile kalanlar var dedi. Eee dedim ben şimdi çatladığı günü bilmiodum o gün ilişkiye girdikmi bilmiyorum dedim 2-3 gün arayla ilşkiye girmiştik ama o güne denk geldimi bilmiyorum dedim. Yani arkadaşlar ben adetin 26.günü gibi yumurtlamışım 28.günü gibi çatlamış anladığımız kadarıyla yani geç yumurtlamışım dr. dedi günde 1 klomen işe yaramış bu ay gec yumurtladığın için biraz geç adet olabilirsin adetini bekle test yap eğer hamile değilsen klomen 2 ye çıkarız dedi. Yani bu hap cvp vermiş bana ama yumurtam kaç mm oldu da çatladı onu bilmiyoruz orası meçhul... Artık hayırlısı gerisi Allaha kalmış....

sudecim çok sevindim canım ya mucize işte allahtan
inşallah hamile kalabilmişsindir tatlım allahtan ümit kesilmez

amin canım hepimizin inşallah önerilerin için teşekkürler mutlaka deniyecegim bana çatlama ignesi vermiyor dr.kendisi çatlar diyor bakalım bu ay ne olacak:):sm_confused:

sağol nazancım yazdan beri uğraşıyoz..arada kist çıkınca beklemek zorunda kaldık..perşembe günü randevum var..o zaman konuşayım ihmale gelmez..bi de o çıkmasın başımıza...
uyardığın için sağol..Allahım sana da en kısa zamanda versin yavrucuğunu...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

14-01-09 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ :hooray:
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
angell2008:::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
black pearl::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK ????????
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK ????????
GÜL84 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 OCAK ????????
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
ARZU38 :::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
Mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::16 OCAK
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
umutlu 22::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK
nina55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 OCAK
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK
gülücük:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ceylan83 ::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
GAMZELİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
yadel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

nesecim listeye ekledim seni umarim ugur getirir ve bebisine kavusursun.. yadel arkadasim tarihini yazmamissin verirsen hemen ekleriz oldu mu guzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…