Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canlarım bal -çörekotu-tarçın karışımı yiyin sabah akşam yummuşları büyütüyor

Evet Canım etkili olduğun arkadaşımdan da biliyorum ama cesaret edemiyorum önümüzdeki ay için.... birde kist olursa büyümekden-tatlicadiarzu-

selam kızlar herkese hayırlı cumalar inşallah en kısa zamanda gelir bebişleriniz arada girip sizleri takip ediyorum bugün sersem gibiyim sanki elim ayagım korkmuş gibi titriyor halsizlikde cabası üstünede ekstradan diş agrım var benim bebiş kalsiyumu benden alıyor galiba dişlerim ve tırnaklarım güçsüzleşti vitamin içerikli ilaçda içiyorum ama yeterli olmuyor galiba bugün dr gitsemmi diye düşünüyorum göresim geldi sıpayı gerçi daha göremedim ama büyümüştür degilmi teyzeleri 10 haftamız bugün bittiyor 11 giriyoruz ama dışarı çıkmak bile istemiyor fındıkda bugün öksürüyor okulada göndermiycem ana kız akşama kadar yatarız heralde ama kendimi toparlayıp gidiyim degilmi dr

Canlarım bal -çörekotu-tarçın karışımı yiyin sabah akşam yummuşları büyütüyor

canımcım ya bugü adetimin 5. günü hala ben alamadım bal akşam eşim alcaktı almadan gelmiş sinir oldum kötükedihüsoşimdi ben geç kaldımmı yemek için bugün alsam başlasam olurmu canım bide nasıl yapıyosunuz göz karırımı koyuyosunuz tarçını ve çörek otunu bu ay ilaç içmiycem bari onun faydası olsun dimi ama

slm canım benlomen ve ovıtrelle tedaVISI GRUYORUM 3 AYDR KOLMEN KULLANIYORUM GECEN AY PRGLY VURUNDUM AMA BEBIS OLMADI BU AY KLOMEN VE OVITRELLE KULLANDIM SIMDI BEKLIYORUM EGER SONUC ALAMAZSAM 3AYIM DAHA VAR ONUMDE OLMAZSA HSG CEKILECEK VE BEN CCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOKK KORKUYORUM HSG DEN CANIM YA INSALLHA TUTARDA HSG IPTALOLUR

sorununn tam olarak ne canım

Canım tedavin hakkında hayırlıı olsun inşallahhh klomen ovıtrella işe yararda hamiş kalırsın.Rahim fliminden kurtulmus olursun :)Canım ben ağlaya ağlaya karar verdim flimi çektirmeye herhalde bu sitede benden daha çok korkan yoktur kadın dogum konusunda:roflol::jeyyar::jeyyar:Ama anestezi sayesindee hiçbirşeyyy anlamadımm korkma canım hiç ağrıı olmuyorr :)

Canım banada drum çatlatma iğnesi vericekmiş ..Pekiii sana pregly sonra ovitrelle ye geçmişşş neden göbekten olana gecıs yaptıkıı.Yaa ben korkuyorum kalçadan yapılan (preglyden) dr söylesem bana göbekten ovitrellayı verın dıye verırmı acaba?:jeyyar:ovitrella 75 ytl sanrım pekı bunu ssk karşılıyormu ?:jeyyar:

sorununn tam olarak ne canım

evleneli 1 yıl 4 ay oldu korunmadık ama bebek olmadı doktora gidiyorum 4 ay tedavi gördüm yani ilaç içtim klomen bu ayda doktorada gitmiyorum çok sinirlerim bozuluyo ara verdim 1 ay için burdan ögrendim balla çörek otu olayınıda bu ay onu yapayım dedim sorun hep aynı kapıya çıkıyor işte bebek olmuyor canım benim

kızlar mrb size danışmak istiyorum.ben düşük yaptıktan sonra bu 7.denememiz bu ay da olmazsa tedaviye başlamak istiyorum ama bu konularda hiç bilgim yok.daha önce geçen yıl doktora gitmiştik sadece testler yapmıştı eşime spermiyogram ve sorun yok demişti. bu ay tekrar gidince sizce bana ne tedavi uygulıyacak.. rahim filmimi bu tarz klomen gibi ilaçlar mı.yumurta takibi demekmi yani bu ilaçları kullanmak nasıl oluyor anlatırmısınız. birde bizim burda hastanede pek ilgilenmiyolar. özel muayehanesine gitcemher gidişimde ücret istermi yoksa bu tedavi için toplam yuvarlak bir ücretmi ister.

Canım evet klomen ve gonophen ilaçları yumurta geliştirici ve dr kontrolunde yapılan yumurta takibi oluyorrr...
Canım bende ssk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum bende her seferınde alırlae sanıyordum ama benden almadılarr.İlk muaynede alındı .Daha sonraki yumurta takibinde almadı dr çünkü arada az bir zaman farklı vardı herhal
:uhm:

canım anestesı uygulnmıyo zannedersem hsgde.sana vermez cunku tahmınıme gore bu asama asama gıdılıyor prgly ıle daha once bı gebelık yasadım ben ama dsuk yaptım sımdıde verdı olmayıncadırek ovıtrelle ye gectı bılmıyorum valla ınsallah tutar canım bunun ıcın rapor cıkartıyorsun ssk karsılıyor raporlu bı ıgne bu dr un anlatır zaten hepımıze acılen bebıs gelır ınsallh

canım cok yenısın ben 5 yıla gırdım evlenelı sana tavsıyem tedavını ertelem zaman asımına ugramasın benım tek ınandıgım bısey var cok fazla korunmasenın ıstedıın zamnda hemen bebıs gelmıyor cunkuk ara vermek dogru deıl bence tedavını bırakma canım

teşekür ederim tavsiyen için a.s.peki bu ay yapayımmı bende başlayımmı bugün bal yemeye nasıl uyguluycagımı yazarsan sevinirim

slm bencede tedavıye basla canım senın bıldıgın bellı baslı bı problemın varmı can benım mesala prolaktınım yuksek onungıbı dr gıttım bende dusuk yapmıstm 1 bucuk yıl oldu olur dıye bekledım ama bosunayumurta takıbı yaptı dr um sorunmu soledı prolaktını hem onun ıcın hap verdı hm sımdı ıgne kullandım yanı gıttıgınde o sana gore bı tedavı yontemı sececektır ama bı gıt

teşekür ederim tavsiyen için a.s.peki bu ay yapayımmı bende başlayımmı bugün bal yemeye nasıl uyguluycagımı yazarsan sevinirim

canım ben balı uygulamadım enın gıbı yuzeysel bılıyorum ben sogan kuru uyguladım bu tedavı esnasında bıde eger kıst ıcın bısey bılıyorum ıstersen bunları yazabılırım

Başakcım selam maşallah. Zaman hızla akıyor. 10 haftalık olmuş bebişin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Oh ne güzel yat evde bol bol. Keyfini çıkar hamişliğin. öpüyorum seni

26eser26 çok teşekür ediyorum canım sorularımı yanıtladıgın için saol

26 eser 26 sen eskişehirlisin galiba. Ben de oralıyım. Hatta annemler eskişehirde oturuyor hala. Sana hemşehrim diyeceğim artık.
Canım hsg den sakın korkma . çarşamba günü çektirdim. Hiç şikayetim olmadı. Hafif bir regl ağrısına benzer ağrı. Benim regl ağrılarım daha fenadır diyebilirim. şipşak bitiyor gidiyor. Buna dayanamazsam doğuma nasıl dayanacağım diyerek gittim. Korktuğum kadar yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…