Canlarım bal -çörekotu-tarçın karışımı yiyin sabah akşam yummuşları büyütüyor
Canlarım bal -çörekotu-tarçın karışımı yiyin sabah akşam yummuşları büyütüyor
Canım dr ilk klomenle başladı.adetin 5.günü baslayıp günde 2 tane kullandım .Sonra arkasından rahim flimi çektirdim ve 9.günü yumoş büyümemişti.15.gün yumoş 18 mm altındaydı dr tam söylemedı büyümemişti.Çatlatıcı iğne vermedi gerek görmedi herhal.Adet olursn dedi Tekrar klomene başlıycam bu sefer günde sabah2 akşam 2 2 kutu içicem ilaç bitincede 3-4 gün sonra takipe gidicem ....Bakalım bu aydan hiç umutlu değilimm ilki zaten yumoşta büyümemişş belki sonradan buyuduyse allah bılır.DRUM 4 ay klomen tedavisi sonra göbekten iğne tedavisine geçicez dahasonra asılama böyle işte yavaş yavaş ilerliyoz:jeyyar::jeyyar:
:1hug:Canım sen hangi tedaviyi görüyorsun
sorununn tam olarak ne canımcanımcım ya bugü adetimin 5. Günü hala ben alamadım bal akşam eşim alcaktı almadan gelmiş sinir oldum kötükedihüsoşimdi ben geç kaldımmı yemek için bugün alsam başlasam olurmu canım bide nasıl yapıyosunuz göz karırımı koyuyosunuz tarçını ve çörek otunu bu ay ilaç içmiycem bari onun faydası olsun dimi ama
slm canım benlomen ve ovıtrelle tedaVISI GRUYORUM 3 AYDR KOLMEN KULLANIYORUM GECEN AY PRGLY VURUNDUM AMA BEBIS OLMADI BU AY KLOMEN VE OVITRELLE KULLANDIM SIMDI BEKLIYORUM EGER SONUC ALAMAZSAM 3AYIM DAHA VAR ONUMDE OLMAZSA HSG CEKILECEK VE BEN CCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOKK KORKUYORUM HSG DEN CANIM YA INSALLHA TUTARDA HSG IPTALOLUR
sorununn tam olarak ne canım
kızlar mrb size danışmak istiyorum.ben düşük yaptıktan sonra bu 7.denememiz bu ay da olmazsa tedaviye başlamak istiyorum ama bu konularda hiç bilgim yok.daha önce geçen yıl doktora gitmiştik sadece testler yapmıştı eşime spermiyogram ve sorun yok demişti. bu ay tekrar gidince sizce bana ne tedavi uygulıyacak.. rahim filmimi bu tarz klomen gibi ilaçlar mı.yumurta takibi demekmi yani bu ilaçları kullanmak nasıl oluyor anlatırmısınız. birde bizim burda hastanede pek ilgilenmiyolar. özel muayehanesine gitcemher gidişimde ücret istermi yoksa bu tedavi için toplam yuvarlak bir ücretmi ister.
[ı]canım tedavin hakkında hayırlıı olsun inşallahhh klomen ovıtrella işe yararda hamiş kalırsın.rahim fliminden kurtulmus olursun :)canım ben ağlaya ağlaya karar verdim flimi çektirmeye herhalde bu sitede benden daha çok korkan yoktur kadın dogum konusunda[/ı]:roflol::jeyyar::jeyyar:[ı]ama anestezi sayesindee hiçbirşeyyy anlamadımm korkma canım hiç ağrıı olmuyorr :)[/ı]
[ı]canım banada drum çatlatma iğnesi vericekmiş ..pekiii sana pregly sonra ovitrelle ye geçmişşş neden göbekten olana gecıs yaptıkıı.yaa ben korkuyorum kalçadan yapılan (preglyden) dr söylesem bana göbekten ovitrellayı verın dıye verırmı acaba?[/ı]:jeyyar:[ı]ovitrella 75 ytl sanrım pekı bunu ssk karşılıyormu ?[/ı]:jeyyar:
evleneli 1 yıl 4 ay oldu korunmadık ama bebek olmadı doktora gidiyorum 4 ay tedavi gördüm yani ilaç içtim klomen bu ayda doktorada gitmiyorum çok sinirlerim bozuluyo ara verdim 1 ay için burdan ögrendim balla çörek otu olayınıda bu ay onu yapayım dedim sorun hep aynı kapıya çıkıyor işte bebek olmuyor canım benim
canım cok yenısın ben 5 yıla gırdım evlenelı sana tavsıyem tedavını ertelem zaman asımına ugramasın benım tek ınandıgım bısey var cok fazla korunmasenın ıstedıın zamnda hemen bebıs gelmıyor cunkuk ara vermek dogru deıl bence tedavını bırakma canım
kızlar mrb size danışmak istiyorum.ben düşük yaptıktan sonra bu 7.denememiz bu ay da olmazsa tedaviye başlamak istiyorum ama bu konularda hiç bilgim yok.daha önce geçen yıl doktora gitmiştik sadece testler yapmıştı eşime spermiyogram ve sorun yok demişti. Bu ay tekrar gidince sizce bana ne tedavi uygulıyacak.. Rahim filmimi bu tarz klomen gibi ilaçlar mı.yumurta takibi demekmi yani bu ilaçları kullanmak nasıl oluyor anlatırmısınız. Birde bizim burda hastanede pek ilgilenmiyolar. özel muayehanesine gitcemher gidişimde ücret istermi yoksa bu tedavi için toplam yuvarlak bir ücretmi ister.
teşekür ederim tavsiyen için a.s.peki bu ay yapayımmı bende başlayımmı bugün bal yemeye nasıl uyguluycagımı yazarsan sevinirim
canım ben balı uygulamadım enın gıbı yuzeysel bılıyorum ben sogan kuru uyguladım bu tedavı esnasında bıde eger kıst ıcın bısey bılıyorum ıstersen bunları yazabılırım
tamam kist için olanı yaz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?