Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet canım eskısehırlıyım.ben kurtaj oldum narkozsuz bende kendımı bunla avutuyrum ama genede ınsallah ona gerek kalmaz hemserım eee sen sımdı nasıl bı tedavı surecı ıcndesın canım

BALSURAT SELAM ŞEKERİM.
Sen hsg çektirmişsin ya..Hsg çekilen ay mı büyümedi yumoşlar. ben de adetin 8. günü çektirdim. Bu ay ilaç falan yok tabi. Hamile kalma şansım olur mu acaba diye araştırıyorum da.

kızlar size bişiy sorucam şimdi ben ayın 10unda çatlatma iğnesi oldum normalde adetim 28inde gelecekti ama yumoşlar 14.gün büyüdü şimdi ben adetimi ne zaman gelecek diye bekleyecemm yani ayın 28indemi yoksa 25 gibi mi bilenler yardımcı olursa sevinirimmm kafam karıştıı

evet canım eskısehırlıyım.ben kurtaj oldum narkozsuz bende kendımı bunla avutuyrum ama genede ınsallah ona gerek kalmaz hemserım eee sen sımdı nasıl bı tedavı surecı ıcndesın canım

canım ben dış gebelik ameliyatı geçirdim 2007 de . Geçen yıl nisan da da düşük yaptım bir tane. Sonra bi daha hamile kalamadım. Eşime sperm testi yapıldı. sonuç iyiymiş. Ekimde yumurta takibine başladık. gonaphene +pregnly iğnesi ilk ay kullandım. 2 ay klomen pregnly. 3. ay klomen+menogon iğnesi +pregnly iğnesi kullandım . Ben de yine tık yok. Çarşamba günü de hsg çekildi. Çok şükür o da temiz. Bu ay ilaçsız iğnesiz geçecek kendi kendinize çalışın dedi doktorum. Regl olursan yeniden görüşelim dedi. Şimdi beklemedeyiz.

anladım canm dıs gebelık amelıyatın zor odumu benımde ılk bebegımde dıs geelıkten suphelenmıstı cok sukur deılmıs kesem bozulmustu benım dr hatasıydı nese hsg den oncekı tedavının adı asılama oluyor dımı canım bunu kac kez uyguluyor dr lar sogan kurunu duydunmu yaptınmı

canım ben 3 ay kullandım . ben de iğnenin pek bi etkisi olmadı regl tarihime. Hep beklediğim tarihte oldum. Benim yumoşlar da 17. günde büyüyor. ilk ilaç kullnın iğneden sonra 15 gün geçti regl oldum. 2 ilaç döneminde iğneden sonra 14. gün regl oldum. 3. seferde iğneden 13 gün sonra. ama hepsi de beklenen tarihlerdi.

ade t gunun aynı olur canım bence

canım benımde yumoslarımın olusma tarıhı degısmeye basladı haplardan olabılrı mı

Dış gebelik zordu benim için allah kimsenin başına vermesin. Çok iyi bir dr.yaptı. Hatta ameliyatımı derslerinde öğrencilerine izletecekmiş. Çünkü 3 saat sürdü ve epey zorlamış adamı. hsg den önceki tedavi aşılama değil canım. Öyle bir kriterde yok. Aşılamadan önce yumurta takibi yapılıyor. Yumurtalar belli bir büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yaptırıyor çoğu doktor. Ben 3 ayı böyle kullandım. Hsg yi tedaviye başlamadan önce çekecekti ama bir kez kendi kendime hamile kaldığım için hemen çekmedi. Bahsettiğim yumurta takibi işe yaramıyorsa ve başka da bir sorun yoksa aşılamaya geçiyorlar.

Canım bende 9.günü çektirdim.pkodan sanırım büyümedi flimle bir bağlantısı yokturr sen merak etme içini ferah tut canım büyür inşallah yumoşların :1hug:

Ceylanım canım çatlatma vurulduğu zaman 14 gün sonra regl olunur diye biliyorum.Sen adet tarihne takılma yumurtlama oldu yanı çatlamadan sonra eğer döllenme olmadıysa 14-15 gün sonra regl başlar.Canım ınsallhhh buu ayyyyyy müjdeyiiii verirsinnnn bizee:teytey:

eemell canım bende 6. gün başladım aslında daha erken başlanıyor ama olsun yine başladım ben bal-tarçın-çörekotu karışımına göz kararı hazırladım karışımı bir kase bala biraz tarçın biraz çörek otu koyup karıştırdım sabah akşam 1 er çay kaşığı yedim bugün 13. günüm 15. güne kadar yerim herhalde

Canlarım herkese selam. Aramıza gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Kızlar çoğumuz beklemedeyiz sanırım. Hepimize hayırlısını versin Allah. Başakçığım accık bulantı normaldir herhalde gülüm. benim oğlumdayken ölmüştüm mide bulantısından. Ama katlanılıyor işte. Ha gayret güzelim 7 ay kaldı şunun şurası.:1hug: Dün hiç giremedim k.k. ne. Acayip derecede soğuk almışım. Gözümü açmadan yattım. İşe bile gelemedim. Antibiyotik de almak istemiyorum. Malum beklemedeyim. Yüce Allahım hepimizin gönlüne göre versin.a.s.

valla seldacım banada sanki zaman geçmek bilmiyor öglende dr gidicektim çok şiddetli yagmur bastırdı kızımla gidicekdik yanımda çocuk olunca çıkamadım eşimide aramadım gelip götürsün beni diye neyse başka zaman giderim

umutlu canım bebek isterken agrı kesici bile içme bence ne olursa olsun yumurtaların kalitesini düşürüyormuş dr söylemişti bana kesinlikle içme demişti ki ben agrı kesiciyi çok içen biriydim aylardan beri elime bile almıyorum

başak abla ben adetliyken hep apranax içiyorum hemde çok ama mecvurum hem biraz kanamayıda azaltıyor o ilaç benimde adetlerim çok oluyor doktor veriyor etkileniyormudur yumurtalıklarımCADIARZUbide umarım abla dedigim için kızmamışındır

selam arkdaşlar çok kötü hastayım valla iyileşemedim bir türlü 10 gündür gripm oyüzdende pek giremiyorum derste çalışıyorum haftaya hafta sonu sınavım var offffffffffffff neyse herkese selam beni merak eden varmı bilmiyorum ama yazayım dedim...

hmm anladım seldacım benimde normalde 17.gün büyürdü ama klomenle 14. gün güyüdü ve ben iğne oldum o zaman benim erken gelecek normal vakltinden yani iğneden 14 15 gün sonra gelecek demek yani 28 de değil 25 i gibi olucam demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…