Kimse yokmu?
neredesiniz?
tevekkel değil,çok baş ağrısı yaşadım.çünkü uyarmak demek,beyne de mesaj göndermek demek...........yumurta ile beyin arasında koordinasyon olacak ki,döllenme sağlanabilsin....beyin uyarsın ki yumurta döllenmeliyim desin..
bundan sonra sı
ya tüp bebek ya aşılama...............artık ilaç yasak bana.......
22.07.08 itibariyle listemiz
HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
GGEZGİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)
****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hoora y:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN:hooray :
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE
günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk
üzülme cnm istersen önümüzdeki aya yazalım listeye adet gününü....
selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh
kızlar güünaydın ancak gelebildim betty cim liste için çok sağol.çok ii yaptım bazen atlayabilyiyoruz böle.nasılsınız bakalım ben ii sayılırım hala tam adet olamadım sıkıntı yaptı.ilaçtandır heralde.
asistanturs cum zaten yumurtanın ömrü 4 gün canım o arada tek gün ilişki yeterli aslında tam günü saati bilinyosa çünkü sperm 72 saat rahimde canlı kalabiliyo.yani 3 gün o arada kapmıştır yumuşun takma kafanı artık olumlu düşünme zamanı hep ii şeyler düşün.
kızlar okudunuz mu bilmem ama ben bu ay dr a ara veriyorum.zaten artık klomen maceram bitti .bu ay olmazsa önümüzdeki ay göbekten iğnelere geçcem.bu arada 2 aydır zaten sadece tek yumurtam büyüyodu.yan, aslında istenen tek yumurta ama işte.neyse çatlatma iğnesi bana sorarsanız en iisi pregnyl birazz zor bulunuyo ama en etkilisi o.
bişey değil cnm listeyi sizde düzenleyebilirsiniz deyince ben yapiim dedim...evet doktora ara verdiğini biliyorum hayırlısı olsun cnm ya ben inanıyorum bebişlerimize kavuşacağımıza bizimkiler inad ediyo biraz:))))
hem eşinlede psikolojiniz daha rahat olur böyle tedaviyi bırakmakta iyi gelebilir bakarsın hamile kalıverirsin...
kızlar mrb nasılsınız?? arada girip bakıyorum size ..:)) kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmak gerekiyor adetimi beklemeli yoksa çatlatma iğnesinden sonra 2 hafta sonramı belli olur...
kırmızı beyaz selam
tup bebek ve asılamadada yumurta gelistirici ilac kullanılıyor bundan kacıs yokki..
ozellikle tup bebekte yumurtalar gelistirilip toplanıyor sonra dollenenler geri konuyor ya
benmi yanlıs biliyorum baska bir yontem varmı ki ?
SEMA.bunların hepsi hayatın içinde yaşanası şeyler.......bizler aile olduk...eşlerimiz bazen olmadık zamanlarda bizim beklentimiz dışında tepkiler veriyorlar....buda bizleri şaşırtıyor.ama onlar KADIN değil,onlar ANA değil,,,onlar EŞ değil(yanlış olmasın.kendilerini daha çok düşünürler)................anlayışları farklı,düşündüklerini direkt dolaysız düz mantık söyleyip öylede yaşıyorlar.............
daha bencil olabiliyorlar bize göre.........bu durumda ne yapıcaz.hedeflerimize ,,başımızda bir erkekle varmak için,çünkü toplumumuz yanlız kadını kaldıramıyor,,,,,,ne yapıyoruz dayanıp onları yontmaya çalışıyoruz.........değişmezler sadece yol yöntem biraz öğrenirler.zaman lazım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?