Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kırmızı beyaz selam
tup bebek ve asılamadada yumurta gelistirici ilac kullanılıyor bundan kacıs yokki..
ozellikle tup bebekte yumurtalar gelistirilip toplanıyor sonra dollenenler geri konuyor ya
benmi yanlıs biliyorum baska bir yontem varmı ki ?

Son düzenleme:
üzülme cnm istersen önümüzdeki aya yazalım listeye adet gününü....

esitlik devam ediyor yazısı halen duruyor ama etmiyor sabah okudum ismini simdi hatırlamıyorum ama bir arkadas klomenle ikinci ayımda hamile kaldım yeni ogrendim diye yazmıstı.

Herkese hayırlı olur inşallah.
Acaba ilaçtan dolayı gecikmiş olabilir mi bilmiyorum.Çünkü normalde adetim düzensizdi.Ama son 4 aydır hemen hemen düzenli oluyordum.2 aydır ayın 20sinde oluyordum.Ayın 22'si henüz bir şey yok.

selam kızlarrr.klomenle ıkıncı ayımdı ve bır saat once hamıle oldugumu ogrendımm.allah a cok sukur..alllah en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsaaalahhhh

evet klomenle hamile kalan arkadasın mesajını buldum burdan ayrıca tebrik ederim. bir kisi daha bir umut daha demek bizler içinde .bende bu ay baslayacagım dr um temmuz ayındada adet olursam vereceğini soylemisti hangisnii verecek ama onu bilmiyorum.

basak seninle aynı durumdayız bende ikinci çocuk için ugrasıyorum bu ay tam bir sene oldu tek tupum tıkalı spiral nedeni ile tek tup le yarım sansla devam ediyorum
ilki ilk istedigimiz ay olmustu ne kadar buyuk bir sans ne guzel birseymis haberimiz yokmus..

Kızzlaaaar kafama takıldı bir şey soracağım
Dün doktora gittim. Bana tek gün ilişki önerdi. Yani doktorumun önerisine göre ben bu ay sadece 13. gün ve 14. gün ilişkiye girmiş oldum. Çok az geldi bana 2 gün. Bana dünkü ilişkiden sonra da 3 gün ilişkiye girmeyin dedi. Yumurta çatlamış mı herşey normal mi dedim, herşey normal dedi. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım, hiç çatlamayı falan hissetmedim. Ağrı sızı bir şey olmadı. Ben çatlama olduğunu sanmıyorum ama doktora da güvenmem lazım. Yanlış görmüş olabilir mi sizce? Benim adetim 26 günde bir olur. Çatlamış olabilir mi sizce?????

olabilir cnm ağrın falan olmadıysa alamamışsındır ama çatlamıştır bence doktorun normal demiş...
olacağı varsa 1 ilişkide bile olur sen en önemli günlerde ilişkiye girmişsin zaten gerisini düşünme bence...

kızlar güünaydın ancak gelebildim betty cim liste için çok sağol.çok ii yaptım bazen atlayabilyiyoruz böle.nasılsınız bakalım ben ii sayılırım hala tam adet olamadım sıkıntı yaptı.ilaçtandır heralde.

asistanturs cum zaten yumurtanın ömrü 4 gün canım o arada tek gün ilişki yeterli aslında tam günü saati bilinyosa çünkü sperm 72 saat rahimde canlı kalabiliyo.yani 3 gün o arada kapmıştır yumuşun takma kafanı artık olumlu düşünme zamanı hep ii şeyler düşün.

kızlar okudunuz mu bilmem ama ben bu ay dr a ara veriyorum.zaten artık klomen maceram bitti .bu ay olmazsa önümüzdeki ay göbekten iğnelere geçcem.bu arada 2 aydır zaten sadece tek yumurtam büyüyodu.yan, aslında istenen tek yumurta ama işte.neyse çatlatma iğnesi bana sorarsanız en iisi pregnyl birazz zor bulunuyo ama en etkilisi o.

bişey değil cnm listeyi sizde düzenleyebilirsiniz deyince ben yapiim dedim...evet doktora ara verdiğini biliyorum hayırlısı olsun cnm ya ben inanıyorum bebişlerimize kavuşacağımıza bizimkiler inad ediyo biraz:))))
hem eşinlede psikolojiniz daha rahat olur böyle tedaviyi bırakmakta iyi gelebilir bakarsın hamile kalıverirsin...

canım artık sıkıldım yani hep aynı şeylei düşünmekten takmıyorum fazla herşey olcağına varır.beklemekten başka çare yok.çok okudum ilaca ara verdiği ay hamiş kalan hayırlısı tatlım. valla eşimin zaten psikolojik hastalığı olmuş benden önce yatkın yani.paranoya söylerken bile tedirgin oluyorum.canım çıkıyo aman aklı karışmasın bişe takıllmasın aklına diye.şu an çok ii ama üstüne fazla gitmemeye çalışıyorum.dün yazdım ya .küçücük şeyden bile nem kapıyo çok ayrıntılı düşünüyo.valla sabırlı olmasam napardım onunla bilmiyorum. benim psikolojim ruhum çok sağlamdır.kendimi tanırım üzüleceğim şeylerden de uzak dururum.işte böle canımmm
:içelim:

kızlar mrb nasılsınız?? arada girip bakıyorum size ..:)) kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmak gerekiyor adetimi beklemeli yoksa çatlatma iğnesinden sonra 2 hafta sonramı belli olur...

kızlar mrb nasılsınız?? arada girip bakıyorum size ..:)) kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmak gerekiyor adetimi beklemeli yoksa çatlatma iğnesinden sonra 2 hafta sonramı belli olur...

canım reglinin geçmesini bekle kesin sonuç için emi erken yaprasan yanlış sonuç verebilir.zor ama bekle emi??????:1hug:

ESRA cık.....tabii biliyorum canım ilaç kullanılacak.benim için dr.böyle uygun gördü.

5 dönem gonaphene / 3 dönem de klomen kullandım...........

bu sebeple artık aşılama veya diğer tercihlere yavaş yavaş yönlendirmeye başladı.....

bende bir iki ay biraz ara istedim.hem maddi hem de kendimi dinlendirmek istedim............yan etkileri bir atayım vücudumdan....allah izin ederse kışa doğru....

kırmızıbeyazım canım hoşgeldin bitanem nasılsın iimisin?karşılaşamadık epeydir.biz hala limoniyiz kocişle... ne olursa olsun yatarken iice sarılıp öle uyuruz şimdi denize gitti ben cezalıyım bi kaç gün.kafasına göre bozulup duruyo bişelere takmıyom artık.

SEMA.bunların hepsi hayatın içinde yaşanası şeyler.......bizler aile olduk...eşlerimiz bazen olmadık zamanlarda bizim beklentimiz dışında tepkiler veriyorlar....buda bizleri şaşırtıyor.ama onlar KADIN değil,onlar ANA değil,,,onlar EŞ değil(yanlış olmasın.kendilerini daha çok düşünürler)................anlayışları farklı,düşündüklerini direkt dolaysız düz mantık söyleyip öylede yaşıyorlar.............
daha bencil olabiliyorlar bize göre.........bu durumda ne yapıcaz.hedeflerimize ,,başımızda bir erkekle varmak için,çünkü toplumumuz yanlız kadını kaldıramıyor,,,,,,ne yapıyoruz dayanıp onları yontmaya çalışıyoruz.........değişmezler sadece yol yöntem biraz öğrenirler.zaman lazım......

her kelimende haklısın çok üzülüyorum daha küçüğüm tabiki hatalarım olabilir düşünmeden yanlış konuşabilirim ama ben de insanım hata yapmaya hakkım var sanırım biraz da haklı sabah kadar uyumadım.bu arkadaşların çocuklarında reflü var çok huysuzlanıyo oyüzden.eşimin okuldan iş arkadaaşı bayan abla derim allah razı olsun herşeyime koştu evlenirken haftda en az 1 kezgörüşürüz.bu aralar eşiyle araları açık ondan suratı asık bizden saklamazlar.neyse.zaten herkes konuşuyo ne yaramaz ne huysuz çocuk diye.sonuçta insanın en değerli varlığı çocuğu.ben de düşünmeden huysuz diyosun bi de kociş bak ne tatlı dedim.demez olaydım alınmış olabilirler bence de sonuçta biz çok yakınız çocuklarını ne kadar sevdiğimiz onlarda biliyo ama ne de olsa evlatları.düşündükçe hak veriyorum eşime ama o da aşırı tepki verdi.hiç alıncaklarını düşünmedim benim bu ablamla konuşamdığım hiçbişe yok yatak odamızla ilgili bile akıl verir dertleşiriz en büyük sırlarımızı ikimiz de bilrizi.

şimdi çok uzun oldu biliyorum ama sence alınmış olabilirlermi?? ben bi mesaj çekip özür dilicem şimdi ilçeye gittiler evde olsalar hemen gitmiştim ama yoklar.ne desem mesajda bi akıl verebilirmisin dert ortağım.çok başını ağrıttım seninde dimi? napim yalnızlık zor işte??

22.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????
GGEZGİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......( tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************
ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN :hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…