Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar mrb benimde gonaphene bitti ctesi günü bugün çatlatma iğnemi oldum kızlarrr inşaallah tutar...

kızlar mrb benimde gonaphene bitti ctesi günü bugün çatlatma iğnemi oldum kızlarrr inşaallah tutar...kızlar çatlatma iğnesinden sonra adetimi beklemek gerekiyor yoksa 15 yada 16. günlerdemi test yapmak lazım..

sultan cım..profilde gördüm.22 yaşındasın ve hemen çatlatma iğnesi oldun demek.hayatım neden bu kadar erken.........ne sorun var..gonaphene aldın.tabi biliyorum ezberden almadın,dr.un verdi............

kırmızıbeyazcım güzel söylemişsin toplanın falan diye ama o biraz zor gerçektende yani herkezin boş olduğu günler farklı biraraya toplanmak zor :))) ama güzel olurdu öyle birşey olsa :))))

doktorumu bende tam anlayamadım daha birde yeni başladığım için tedaviye(gerçi 9 ayda kendimiz uğraştık)o yüzden çok bilgim yok aslında hiç klasik bir doktor değil tam tersi...sadece faydası olur dedi yatmanın...

sultan cım..profilde gördüm.22 yaşındasın ve hemen çatlatma iğnesi oldun demek.hayatım neden bu kadar erken.........ne sorun var..gonaphene aldın.tabi biliyorum ezberden almadın,dr.un verdi............

canım evleneli tam 2 yıl olucak ağustosta ve biz hiç korunmamamıza rağmen bir gebelik oluşmadı dr yumurta çok güzel gelişiyor ama çatlamıyor dedi... yani bi problem yok aslında... ben dundan 6 ay önce 2 ay gonapehen kulandım her seferinde yumurtalarım çok güzel büyüderl ama çatlama olmadı ... i

kızlar bizim eller sayfasına bakın ankaradaki bayanlar toplanmış çok güzel vakit geçirmişler resimlerinden gördügüm kadarıyla cumartesi izmirli bayanlar toplanacaklar belki istanbul içinde organizasyon vardır

beni bu ayın listesinden silin regli oldum ümitler gelecek aya moralim çok bozuk:a015:
yarın doktora gidecek heralde yine klomene devam....doktorlar hiçbirş şey yok diyolar herşey iyi diyolar e o zaman niye olmuyo????klava:klava:
gelecek ay 21 ağustos inşallah bu sefer olur:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzülme cnm istersen önümüzdeki aya yazalım listeye adet gününü....

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
bugün başak bi doktora gittim
baya bilgi verdi doktor
yumurtlama takibi, aşılama ve tüp bebek seçeneklerini açıkladı isteğe bağlı olarak bunlaran birini yaptırmam gerekmiş, malum sebebpsiz kısırlık yani İNFERTİLİTE
yumurtlama takibi istedim birde bu doktor baksın bakalım dedim,
FEMARA diye küçücük 5 tablet verdi, 5 gün sonra gel dedi olgunlaşmışsa devam, olgunlaşmamışsa prengly diye bi ilaçtan 2 ampul kalçadan vurcaklarmış, destek için

ilacı aldım fakat kafam karışık, bakalım ne olcak
Rabbim hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin hepimiz için

BAŞAK CIM.BENDE betty E DEMİŞTİM.İŞTE BÖYLE.TOPLANALIM DİYE.O BURSA DA ....BİZ İSTANBUL DA ......OLSUN İZMİR E DE GELİRİZ AYOL.DÜŞÜNSENE BAŞAK 30 KADIN SANA GELMİŞİZ........KOCANI GÖNDER BİR YERE.BİZ KALALIM SENDE...................OH VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN.NEGATİF ŞEYLERİDE ATARIZ ÜZERİMİZDEN BU RAHATLIKLA HEPİMİZ EVE DÖNÜNCE HAMİLE DE KALIRMIŞIZ.......BAK SEN ŞU İŞE..........

ah ne güzel olur valla bina bize ait zaten sen iste binadaki bütün erkekleri göndereyim vur patlasın çal oynasın ne stres kalır nede dert sonra gelsin bebişler :dance:

merhabalar,
ben siteye yeni üye oldum.Ama bir süredir yazılarınızı takip ediyorum.İnşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz.Ben de klomen kullanıyorum,2.ayım.

BAŞAK CIM...............ayol komple bina size aitmiş.......değil 30 kız 300 bile gelir ayol oraya......yıkarız apartmanı.şen kahkahalar......sen bunu bi düşün.genel toplantı yeri olabilir bize senin ev pardon apartman diyecektim...............inan gelemem zannetme.
haftasonu zaten akçay a gidiyorum.ne olcak ordan orası 3 saat otobüsle..........

21.07.08 itibariyle listemiz

HADİ BİR HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUZ LİSTEMİZ YAVAŞLADI NERDESİNİZ HAMİŞLERİMİZ??

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************

CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????.....
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......(tatilde beklemede
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::AŞILAMAYA GEÇTİ)

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS...............................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUSTOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::..21AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????
OelfidaO......................................*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................::::::::KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?hala haber yok noldu unuttunuz bizi...haberleşelim canlarım muckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…