evet klomenle hamile kalan arkadasın mesajını buldum burdan ayrıca tebrik ederim. bir kisi daha bir umut daha demek bizler içinde .bende bu ay baslayacagım dr um temmuz ayındada adet olursam vereceğini soylemisti hangisnii verecek ama onu bilmiyorum.
basak seninle aynı durumdayız bende ikinci çocuk için ugrasıyorum bu ay tam bir sene oldu tek tupum tıkalı spiral nedeni ile tek tup le yarım sansla devam ediyorum
ilki ilk istedigimiz ay olmustu ne kadar buyuk bir sans ne guzel birseymis haberimiz yokmus..
canım ınsallah hamıssındır hadı bakalım..guzel haberler beklıyoruz sendenn..kac gun kaldı adet gunune??:dance::dance:ya kızlar bana 2 gündür bişeyler oluo. dün sabah bianda tans,yonum düşer gibi oldu sonra arkasından bir bulantı zor attım kendimi tuvalete. dedim heral kan şekerim düştü. hemen bişeyler yedim ama geçmedi. hala aynıyım. elim ayağım titriyor midem fena napcam ben böle senağlama
canım ınsallah hamıssındır hadı bakalım..guzel haberler beklıyoruz sendenn..kac gun kaldı adet gunune??:dance::dance:
cumartesi yada pazara olmam lazım inşallah bebişim vardırda ondandır. yohsam çok üzülürüm senağlama
canım ikimizinde adeti aynı zamana geliyor inşallah senin güzel haberini ben ümitli degilim kasıklarım ve belim hafiften arada agrıyor zannedersem adet olurum migde bulantılarına gelince bendede oluyor özellikle yemekten sonra ve çeşitli kokular alıncada oluyor bugün sıcakta dolaştım yoruldun dışarıda gurup halinde yemek yedik fındıgı wc götürdüm çocugu zor çıkarttım kendimi lavaboya zor attım ben sıcaklara yoruyorum canım sizin orasıda sıcakmı havalar?
kızlar dün doktora gittim adetimin 14 günü hala yumurtlama olmamış senağlamacuma günü tekrar çağırdı tekrar kontrol edecek şu yumrtlama neden olmuo ya çıldırcam vallakafamçokkarıştı yumurtlamayı kolaylaştırıcı bişeyler varmı bildiğiniz arkadaşlar:uhm:
canım benim yumurtam 20. gün anca 21 mm olmuştu. 11. 6 mm di aklımı kaçırıodum. bazen geç olabiliyor üzülme o yüzden. benimki 23.-24. falan çatladı :icecream:
kızlarrrrrrr :teytey: 2 test daha yaptım 2sindede silikyani oldu 3 test :roflol: hepsi ayrı marka. Allahım inşallah doğrudur :1rolleyes:
günaydın canım sen resmen hamişsin ben sana demedimmi senden ümitliyim diye oleeeyyyyyy darısı herkesin başına yakınlarda varsa birde kan testi yaptırda tamamen onaylansın oh be valla geceden beri rahatsızdım midem feci agrıyordu kız şimdi unuttum valla sevinçten :teytey: :teytey: :teytey:
kızlarrrrrrr :teytey: 2 test daha yaptım 2sindede silikyani oldu 3 test :roflol: hepsi ayrı marka. Allahım inşallah doğrudur :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?