Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Allaha şükürler olsunn Klomeni 2 gündürr sütle beraberr içiyorum hiç miğde bulantısı yapmıyorr:dance::teytey:
negüzel canım benım çok sevındım mide bulantısı çok kötü benım ödüm kopar midem bulanacak dıye cunku (afedersin)hiç istifar edemem ya ne güzel hamiş haberlerı var duydukça heycanlanıyorum inşlah bızde bu ay kalırız yaaaayerimseniben

bugün testimi yaptim arkadaslar bende artik pembe listedeyim hepinizi de bu listede görürüz insallah

:1hug:a.s. canım allah kısa zamanda kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin :)
harıka yaaa bu klomen sayfamızda nerdeyse her gün yeni hamişler oluyr. bende bu yuzden cok ümitliyim. tekrar tebrik ederim canım...

bu arada herkese günaydın kızlarrrrrrrrr

delikafadulden:dance::teytey::sm_cool:çok sevındım tebrıklercanım allah tamamına erdırsin

kızlar bebıslerınızı Allah bagıslasın darısı basımıza ıns bızde en kısa zamanda hamıs haberlerımızı verırız bakalım benım adete 2 hafta var ıns bu ay olur

kızlar kımse yokmu yaaa yazsanıza canım sıkıldı :))))))))) tabi pazar günü kocişleri evde olanlar onlarla meşgul. yokmu benım gibi kocişi bu gun çalışan

kızlar kımse yokmu yaaa yazsanıza canım sıkıldı :))))))))) tabi pazar günü kocişleri evde olanlar onlarla meşgul. yokmu benım gibi kocişi bu gun çalışan

slm bende yanlısım canım nasılsın ben bugun ıgnemı yaptırdım ınsallah bu defa olur dun dr a gttım sag yumos 19mm olmuscok ıyıy dedı bıde bebısın olusacagı yer super gorunuyo hadı bu ay beklıyorum dedı dr umutlu ama bende umut falan kalmadı nasıp

esercım bende aynen senın gıbıyım dr hersey ıyı gorunuo dedı ama umutlanamıom bıle sonradan uzulurum dıye hep ıcım buruk ama ıns bu ay olacak canım ınssssssss

eseercim canım çok güzel büyümüş yumoşun hadi bakalım iğneni olda çalışmalara başla allahım bu ay nasip etmiştir inşallah

slm canım saol ıyı dılekrın ıcın canım saat 10da vurundum ıgnemı dr umutlu bebegın olusacagı yer super gorunuyo dedı eger olusursa saglam tutunacak dedı bı olsa alllahım bu defa barı nasıp etsede kurtulsam

arkadaşlar bugün sabah son klomenimi içtim dünden beri kasıklarımda ara ara ağrı oluyo normalmi yoksa yumurtlamışmıyımdır.he bu arada sol kasığım ağrıyo arkadaşlar bi bilgilendirirseniz sevinirim

esercım bende aynen senın gıbıyım dr hersey ıyı gorunuo dedı ama umutlanamıom bıle sonradan uzulurum dıye hep ıcım buruk ama ıns bu ay olacak canım ınssssssss

ah bılmıyorum canım ya gecen ay ılk defa vurundum ve acayıp umutluydum ılk dıye tutar dedım ama gene olmaı acayıp hayal kırıklıgı yasadım bıde erken geldı dr umutlu ama benım hıc aklıma gelmıyo dun dr un kapısına gelınce cok canım sıkıldı gerı donmek ıstedım sankı ayak alıskanlıgı oldu yanı bosuna gıdıyorum sankı hıc olmıcak ınanamıyorum yanı bılmıyom bu aya hıc aklıma bıle gelmıyo sadce olması gerekenı ustume dusenı yapıyorum sadce o kadar

korkma endıselenme haplar yapıyo canım ama yumurtanda olusuyo olabılır bennde her ay hıssederım

kızlar benım ıgneden sonra agrım vardı 2 gun surdu ama sımdı bısey yok arada sol bacagım uyusuo o kadar onunda ıgneyle ılgısı var mı bılmıo ah keske anlamanın bı yolu olsaydı

Arkadaşlar herkese selam. Hayırlı pazarlar. Ben yaklaşık bir haftadan beri giremiyorum. Ama olmadığım zamanları okudum inanın ben de o anları yaşadım sanki. Birbirimize destek olmamız çok güzel:enbuyukkk:

Bebişim klomen bitiminin ertesi günü doktorum beni kontrole çağırmıştı. Seni ne zaman çağırdı. Bu ağrılar hemen hemen hepimizde oluyor canım endişelenme lütfen. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı yapıyordur demişri doktorum. böyle olunca da ağrısın ağrısın diyesi geliyor insanın içindenkaydirigubbakcemile2

Yeni hamileler hepinizi tebrik ediyorum canlarım Allah hayırlı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize tabiikii bizlere deehihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar hatırlarsanız ben kistten dolayı bu ay klomene ara verdim. Birisi sormuştu bu göbekten vurulan iğneleri ama kimin sorduğunu unuttumşakkıdı ben de önümüzdeki ay bu iğneye başlayacağım. Adı gonal f. Benim de ilk kullanışım olacak ama klomen den daha etkiliymiş. Yani bir sonraki adımıymış. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

esercim aynen bende çok umutsuzum al benden de o kadar yani doktora da iş olsun diye gidiyorum zaten

nilgüncüm tekrar tebrik ederim bu arada

kızlar sudeyoncaaa diye bi arkadaş vardı ya oda dün başlık açmış hamişim diyeeee allah bebişini ona bağışlasınnn

esercim harika, hadi insallah tutturursunun bu ay canım :))))
benım iğneye gerek kalmadı kendiliğinden çatladı ama çalışma olmadı maalesef. bu ayı ıster istemez es gicmiş olduk. şimdi 9 subatta regl olup hsg cektiricem canım .

kızlar 9unda regl olucam. klomen bittiği günden beri hala kasıklarımda ağrı var. hani yumurta artık catladı bitti gitti acaba bu neyın nesi, taakı regle kadar sizdede oluyormu aynı kasık ağrıları.

teşekkür ederim cnm dr beni 3 gün geçsin öle gel dedi çarşamba günü gidicem allaha dua ediyorum bende yetrki yumoşlarım olsunda ağrısın diyorum aslında korkmadım ama merak ettim hani herkeste oluyomu bu ağrı ve sonucunda yumurtlanıyomu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…