bugün testimi yaptim arkadaslar bende artik pembe listedeyim hepinizi de bu listede görürüz insallah
negüzel canım benım çok sevındım mide bulantısı çok kötü benım ödüm kopar midem bulanacak dıye cunku (afedersin)hiç istifar edemem ya ne güzel hamiş haberlerı var duydukça heycanlanıyorum inşlah bızde bu ay kalırız yaaaayerimsenibenAllaha şükürler olsunn Klomeni 2 gündürr sütle beraberr içiyorum hiç miğde bulantısı yapmıyorr:dance::teytey:
bugün testimi yaptim arkadaslar bende artik pembe listedeyim hepinizi de bu listede görürüz insallah
delikafadulden:dance::teytey::sm_cool:çok sevındım tebrıklercanım allah tamamerhaba arkadaşlar test yaptım hamileyim, kan testi de yaptı dr. pozitif çıktı o da. Pazartesi bir kez daha test yapılcak iç gebelik mi dış gebelik mi diye... Umarım herşey yolunda gider. İlk bebeğimiz olacak. Rabbim hayırlısını versin. Tüm bebek isteyenlere bebek nasip etsin Rabbim...
kızlar kımse yokmu yaaa yazsanıza canım sıkıldı :))))))))) tabi pazar günü kocişleri evde olanlar onlarla meşgul. yokmu benım gibi kocişi bu gun çalışan
slm bende yanlısım canım nasılsın ben bugun ıgnemı yaptırdım ınsallah bu defa olur dun dr a gttım sag yumos 19mm olmuscok ıyıy dedı bıde bebısın olusacagı yer super gorunuyo hadı bu ay beklıyorum dedı dr umutlu ama bende umut falan kalmadı nasıp
eseercim canım çok güzel büyümüş yumoşun hadi bakalım iğneni olda çalışmalara başla allahım bu ay nasip etmiştir inşallah
esercım bende aynen senın gıbıyım dr hersey ıyı gorunuo dedı ama umutlanamıom bıle sonradan uzulurum dıye hep ıcım buruk ama ıns bu ay olacak canım ınssssssss
arkadaşlar bugün sabah son klomenimi içtim dünden beri kasıklarımda ara ara ağrı oluyo normalmi yoksa yumurtlamışmıyımdır.he bu arada sol kasığım ağrıyo arkadaşlar bi bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar bugün sabah son klomenimi içtim dünden beri kasıklarımda ara ara ağrı oluyo normalmi yoksa yumurtlamışmıyımdır.he bu arada sol kasığım ağrıyo arkadaşlar bi bilgilendirirseniz sevinirim
slm bende yanlısım canım nasılsın ben bugun ıgnemı yaptırdım ınsallah bu defa olur dun dr a gttım sag yumos 19mm olmuscok ıyıy dedı bıde bebısın olusacagı yer super gorunuyo hadı bu ay beklıyorum dedı dr umutlu ama bende umut falan kalmadı nasıp
Arkadaşlar herkese selam. Hayırlı pazarlar. Ben yaklaşık bir haftadan beri giremiyorum. Ama olmadığım zamanları okudum inanın ben de o anları yaşadım sanki. Birbirimize destek olmamız çok güzel:enbuyukkk:
Bebişim klomen bitiminin ertesi günü doktorum beni kontrole çağırmıştı. Seni ne zaman çağırdı. Bu ağrılar hemen hemen hepimizde oluyor canım endişelenme lütfen. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı yapıyordur demişri doktorum. böyle olunca da ağrısın ağrısın diyesi geliyor insanın içindenkaydirigubbakcemile2
Yeni hamileler hepinizi tebrik ediyorum canlarım Allah hayırlı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize tabiikii bizlere deehihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?