canlarım tam çıkarken sorularınızı gördüm, umarım yardımcı olabilirim sizlere..
ben klomende ve çatlatma iğnesinde 3. ayımdayım..hatta bu ay beraberinde aşılama da oldum beklemedeyim. çatlatma iğnem ovitrelle..76 tl eczanelerde ve 3 senelik evli olupta bebeği olmayan ailelerinkini ödüyor sadece sgk..yani infertilite raporu olmadan ödemiyor..3 aydır cebimden veriyorum 76 tl yi sormayın. bir de eğer öncesinde bir bebeğiniz varsa yine bu raporu alamıyorusunuz..öyle ya da böyle doğum yapan biri bu rapordan ve kısırlık damgasından kurtulmuş oluyor anlatabildim mi..pregly var o da bu iğneye muadil bir iğne..içerik aynı ama firma farklı..daha ucuz olabiliyormuş ama bilginiz olsun..
göbekten yaptırıyrum ben ve ufak bi acı duyuyorum o anda, sonrasında herhangi biir acım olmadı hiç
bir de klomenle benim de adetim 3 aydır 3 gün erken oluyor..ama buna sebep klomen değilmiş..dr umun dediğine göre çatlatma iğnesi olanlar 14. günü mutlaka regl olur, olmamam ihtimali yok, bebek ihtimali vardır dedi olmayınca da..
çok öptüm ikinizi de ..umarım açıklayıcı olmuştur..
iyi akşamlarrra.s.
demek erken gelebiliyomuş canım:çok üzgünüm:her şeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi..üzülmiycem..benim de klomen de ilk ayımdı..yumurtalar büyümedi..o yüzden çatlatma iğnesi de vurulmadım ben..2 kez gittim bir daha çağırmadı doktor..ben yine her ihtimale karşı yumurta çatlama zamanını gösteren monitör kullandım..eğer doğruysa yumurtam çatladı ve biz o günlerde çalıştık..6 şubatı bekliyorum ama umudum iyice azaldı,eşimin sonuçlarına göre sayı ii ama morfoloji ve hareket sorunu var...adetim düzensizdir ama belirtiler erken başladı..sanırım umutlar şubata kaldıhepimiz hakkında hayırlısı
merhaba arkadaşlar test yaptım hamileyim, kan testi de yaptı dr. pozitif çıktı o da. Pazartesi bir kez daha test yapılcak iç gebelik mi dış gebelik mi diye... Umarım herşey yolunda gider. İlk bebeğimiz olacak. Rabbim hayırlısını versin. Tüm bebek isteyenlere bebek nasip etsin Rabbim...
merhaba arkadaşlar test yaptım hamileyim, kan testi de yaptı dr. pozitif çıktı o da. Pazartesi bir kez daha test yapılcak iç gebelik mi dış gebelik mi diye... Umarım herşey yolunda gider. İlk bebeğimiz olacak. Rabbim hayırlısını versin. Tüm bebek isteyenlere bebek nasip etsin Rabbim...
hayirli olsun canim bebisin benimde klomende ilk ayim ve büyük bir ihtimalle benimde tamam yarin bir idrar testi daha pazarteside dr umla görüsmeye gidiyorum saglikli ve kolay bir dokuz ay on gün diliyorum cümle hamile bayanlaramerhaba arkadaşlar test yaptım hamileyim, kan testi de yaptı dr. pozitif çıktı o da. Pazartesi bir kez daha test yapılcak iç gebelik mi dış gebelik mi diye... Umarım herşey yolunda gider. İlk bebeğimiz olacak. Rabbim hayırlısını versin. Tüm bebek isteyenlere bebek nasip etsin Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?